Ralis
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ralis Lietuvoje? Labai silpnai. Lietuva labai atsilieka nuo kitu valstybiu (kad ir nuo Latvijos ar Estijos) ir technika ir organizavimu. Labai keista, kai kroso meistrai stebina Europa viena pergale po kitos Europos kroso cempionate, o ralis atrodo lyg uzmirstas. Sutinku, organizuojama nemazai renginiu, bet jie nera tokio auksto lygio, kaip kaimyninese valsytbese, o ir technika ne tokia, kaip kitu saliu atstovu. Kiek zinau, nei vienas Lietuvos lenktyninkas nevaziuoja su WRC automobiliu. O gaila, nes yra tikrai gabiu vairuotoju, kurie turedami atitinkama ju galimybems technika, garsintu Lietuvos varda.
Na ar šiaip ar anaip,vistiek lietuviai nebus geriausi,tad džiaukimės kad išvis kas nors vyksta. Man tai patinka stebėti ralį,pasiklausyti malonaus staugimo,kartais trasa būna mūsų kaime,tai pasižiūrėt galima nueit,praeina man tokie dalykai.
Na kartais ir visai nieko pažiūrėt.bet kai žiemą ralis vyksta tame mieste kuriame aš gyvenu-prisipažinsiu kartais net baisu eiti gatve,nes gi būna kai tos mašinos gatve varinėja.
![]() Taigi geriausią ralį žiūrėt per TV. ![]()
Tie " gatvės pacukai kurie prisipirkę golf,bmw" profesionaliame ralyje nemanau, kad išgalėtų dalyvauti. :) Todėl jei nori tikro ralio žiūrėk Lietuvos čempionatą ;)
Pritariu :]]]
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Auto, moto, tiuningas ir kt. |