Psi galiosLabas as cia naujoke nesenai pradejau situo dometis nelabai moku anglu kalba. man pavikta sukurt kamuoli psi.ar kas nors zinot apie hydrokineze arba biokineze. zinau kad ne i tema bet gal kas nors zinot apie levitacija(skraidyma) kuno jeigu taip buciau labai deinga . is anksto aciu
Turiu kelis klausimus visiem kurie vis dar tuo domisi:
Kas yra energija? Is kur ji? Kas yra kineze? Kaip ji valdoma/naudojamasi? Manau pradžiai užteks. Prašau duokit ne dvieju žodžiu atsakimus - pasistenkit parašyt kaip tik galima daugiau(žinau kad nedaug klausimu ir jie gana paprasti bet yra ka rašyt.). Tikslas šiu klausimu yra ne tikrint jūsų žinias, bet žiūrėt ar aš kažkur paklydau, ar jūs nežinot ką rašot t.y. nerišat ideju viena su kita. Klausimu gal bus ir daugiau. Ačiū Paskutinį kartą redagavo wolfing 2014 Vas 05, 08:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
Kas yra energija? energija - tas is ko viskas yra sukurta ,kiekvienas dalykas mes, oras, vanduo.
Is kur ji? jinai is visur kur nepaziuresi ten ir yra energija net musu mintys . aura irg musu energija. Kas yra kineze? kineze tai energijos manipuliacija. Kaip ji valdoma/naudojamasi?su vizualiacijos pagalba . Wolfing tikiuosi atsakiau i tavo klausimus. jei zinai ka nors apie levitacija buciau labai dekinga jei parasytum is anksto aciu
binaural beats ar panašiu, kažka be žodžiu ir raminatičiu
tikėjaus kad atsakys kažkas iš senesniu veikėju, bet taip: mano supratimu turi gana gera pagrinda žiniom statytis, šia ir panašiomis temomis. Levitacija: kai pakyli į orą. Kiek žinau yra 2 būdai tai pasiekti: 1. Per meditacija kaupti energija(ki/chi/prana, kundalini ar kažka panašaus(pasidomėk, nes čia gana painus dalykas)) ir po to iš tos sukauptos energijos keltis į viršu 2. Tiesiog kelti daiktus mintimis - pradėk nuo kokiu poperio gabaliuku ir su praktika didink svori kol galausiai galėsi pakelt save. Mano manymu pirmas budas labiau tinka, nes pati energija yra savotiškai stipresnė, kuria sukaupsi meditacijos metu, o naudodamas 2 dažniau naudosi energija kuri stiprės su tavimi, bet pabaigoj gali turėt per mažai jėgu pasikelti save Abudu budai kiek žinau užims labai daug laiko, bet kaip sakiau tokiam tikslui imčiau pirma metoda. Paskutinį kartą redagavo wolfing 2014 Vas 09, 15:46. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |