Psi galiosjaučiu daugelis nori šito , kad galėtų matyt mergos plikas
lolPaskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lap 03, 21:30. Iš viso redaguota 2 kartus.
radau demotivacijoi ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lap 03, 19:05. Iš viso redaguota 1 kartą.
jei kam įdomu mano nuomonė ir pan.:
1. Aš neneigiu nieko kas yra susiję su mistika - tiesiog daugumos dalykų aš nesu patyres kad galėčiau apie ją normaliai diskutuot 2. Mano pasiekimai tik telekinezės psi ratas ir kamuolio kurimas. Aš pats sau įrodžiau kad tai egsistuoja ir mano to iš dalies užtenka. 3.Aš remiuosi logika kuri pasikeitė su igautom žinomis ir praktika. Viskas turi savo ribas ir viskas turi savitą logika todėl "liampių" čia "šaudit" nereikia! 4.Esu realistas pagal savo suvokimą t.y. jei net nesugebat laiko sustabdyt tai prašau net nešnekėkit kaip atgal laika atsuksit. Čia tas pats kas jei kas nors nepadarytu net 1 atsispaudimo o jau rėktu kad padarys 10 prisitraukimu. Užaukit Nors iš jūsų daugima esat 10-12 metu vaikai, prašau nerėkit! Apgalvokit viska(patarčiau medituojant), slow down - nereikia niekur skubėti(nors ir žinau kad jums tai bus neįmanoma). Pažaiskit kokiu strateginiu žaidimu kaip travian, warcraft3(ne WoW), age of empiries vietoj kokio CS, Prototype, assasin creed ar pan. Sutrumpinus viska: GALVOKIT!!! Mes smegenis turim ne šaip sau. Mes jas turim tam kad galėtume galvoti. ![]() Paskutinį kartą redagavo wolfing 2013 Lap 17, 00:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
pilnai su tavim sutinku, cia pagrinde lukas su energymix CHATINA, pamirse, kas yra forumas. Forumas - tai vieta kur reikia DISKUTUOTI, o ne chatinti. Jei norit chatint, naudokit skype. Beje kaip wolfing sake, nesigirkit, tuo kuo nemokat(kazka tokio turejo omeny). Nu nes wtf: 11metu vaikas manipuliuoja visatos laika... Neisizeisk, bet tai neimanoma. Nu kas svarbiausia, tai, kad jus nefloodintut forumo.
to laiko išvis nera ,tiesiog tas "laikas" žemeje yra skaičiai ,kurie padeda mus susiorintuot ir susiplanuot kada ateit/nuveik , ![]() o del tos kaip chronokineze ,netikiu kad gali patį laika manipuluot , bet tikiu kitu budu kaip manipuluot tos vietos laika kurioje esi ar bandai , Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lap 20, 23:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

pasistengsiu kad taip nebutu 
radau demotivacijoi