Įdomūs sapnai:) Aš irgi kasnakt įtemptai kažką sapnuoju, deja, iš tų nuotrupų, kurias pamenu, sunku pasakyt kas konkrečiai ten dėjosi.
Prisiminkime sapnus Sapnavau kad mano namie, brolio kambaryje yra akropolio dydžio stora kirmelė keičianti spalvą ( nuo pilkos į rūžavą ), kuri lenda į banginio ( jis irgi tam pačiam kambary ) ir valgo iš jo vidaus (cool ane?
).Ir sese iš įvairių kambarių atidarius duris šaukia "ALINA, ATEIK LADY GAGOS FOTO ŽIŪRĖT!" o aš bedejuodama kaip aš nenoriu nueinu ir žiūriu vis tas pačias jos foto, jos veidą stambiu planu. Va visas mano šaunus sapnelis Ai dar tarpais sapnavau kad aš bėgu iš mokyklos ir einu mokyklos taku ir kažkaip sulėtintai, lyg mane kas laikytų ir neleistu iš ten išeit. Viskas ![]() Šiandien sapnavau du sapnus,kuriuos puikiai atsimenu.
Pirmasis: Sapnuoju,jog einu namo,bet aplinka visai kitokia ir einu tokiu sparčiu žingsniu.Prie manęs pristoja kažkoks vaikinas sakydamas burtažodį:"Kai kokonas susisuks" toliau jau negirdėjau.O aš einu toliau lyg jo negirdėčiau dar galvoju,jog reikia jam nieko neatsakyt,bet jis manęs nepraleidžia.O aš jam pasakiau,"Praleisk"...Kai ateinu prie namų suprantu,jog jis paėmė mano raktus,tada pribėgau prie jo mašinos,(jis kažko bagažinėj ieškojo),ištraukiau raktą iš variklio ir sakau keičiames: "Tu man mano raktus,aš tau tavo" ir nutaisiau tokią veidą miną,labai labai liūdną,net ant kelių atrodo atsistojau.Jis sako:"Nu gerai keičiamės" Aš jam tiesiu jau tą raktą.Mes pasikeitėm,ateinu žiūriu,jog vietoj raktų atsuktuvas,bet aš kažkaip sugebėbejau su juo duris atsidaryt.Neėjau į vidų,bet žiūriu,jog telefono nėra.Tada pamaniau,jog tas vaikinas pavogė,bet ėjau jo ieškoti.Ėjau pro kažkokią vištidę ir ten moteris prie manęs pripuolė su tuo pačiu burtažodžiu.Aš taip išsigandau,jai nieko nesakiau ir atsibudau.Patikrinau ar yra telefonas.Ir tada vėl užmigau. O antras sapnas susijęs su mokykla.Aš su klasioke Kristina einam į mokyklą,kažkokio spektaklio repetuoti.O kitiem vyksta pamokos,nors jau vakaras.Mes ieškom rakto nuo salės,bet niekas mums neduoda.Davė raktą ne nuo salės,o nuo trečiokų ir antrokų klasių.Mes su ja įeinam,o ten tie trečiokai mokosi matematikos iš septintos klasės vadovėlių. Mes ten juos pradėjom mokyt,paskui mokytoja grįžo ir sako: "Ką jus čia veikiat?",o mes atsakėm,kad čia repetuosim ir jie turi atlaisvinti klasę.Bet baigėsi tuo,jog mes atidavėm raktą.Tada ėjom kažkodėl link fizikos kabineto,prie mūsų prisijungė dar du klasiokai.Kai mes priėjom fizikos kabinetą,mes su klasioke neėjom,o tie du klasiokai įėjo ir juos palaikė kaip mokinius iš tos klasės.Dar mokytoja klausė kodėl veluoja,juk šiandien kontrolis.Dar pikta tokia."Sėskitės po vieną,rašysit kontrolinį" mes nuėjom prašyt,kad juos paleistų,pradėjom aiškinti,jog jie net ne iš šitos klasės,jog mums reikia repetuoti.Ir atsibudau.Daugiau nelabai ką pamenu. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

).Ir sese iš įvairių kambarių atidarius duris šaukia "ALINA, ATEIK LADY GAGOS FOTO ŽIŪRĖT!" o aš bedejuodama kaip aš nenoriu nueinu ir žiūriu vis tas pačias jos foto, jos veidą stambiu planu.