Diskusijos Gyvenimas

Prisiminkime sapnus

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 14:05

Matyt, nenorėjo paleist, kad vėjas nenuneštų :mrgreen:
Įdomūs sapnai:) Aš irgi kasnakt įtemptai kažką sapnuoju, deja, iš tų nuotrupų, kurias pamenu, sunku pasakyt kas konkrečiai ten dėjosi.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Bir 23, 15:28

Kažkada sapnavau kad pas mus namie buvo kažkoks lobis paslėptas,ir visi jo ieškojo(nesamonė...)

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 13:18

Sapnavau kad mano namie, brolio kambaryje yra akropolio dydžio stora kirmelė keičianti spalvą ( nuo pilkos į rūžavą ), kuri lenda į banginio ( jis irgi tam pačiam kambary ) ir valgo iš jo vidaus (cool ane? :D ).Ir sese iš įvairių kambarių atidarius duris šaukia "ALINA, ATEIK LADY GAGOS FOTO ŽIŪRĖT!" o aš bedejuodama kaip aš nenoriu nueinu ir žiūriu vis tas pačias jos foto, jos veidą stambiu planu.

Va visas mano šaunus sapnelis :D Ai dar tarpais sapnavau kad aš bėgu iš mokyklos ir einu mokyklos taku ir kažkaip sulėtintai, lyg mane kas laikytų ir neleistu iš ten išeit. Viskas :D

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 13:22

Sapnavau, kad laukiuosi. Nuo ko - nežinau. Jokių sapno detalių neatsimenu. Amžiaus buvau lyg tokio pat, kaip dabar. Bet vat nėščia...

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 14:22

Labai dažnai sapnuoju klaisokus ir mokyklą, net vasarą kai mokykla baigiasi : D
Maža sapnuodavau, kad mane vejasi visokie vampyrai : D
Praeitą naktį sapnavau mirusį senelį... :cry: :whata:

Vartotojo avataras

Giel

Dalyvis

5,459.47 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 16:47

Neseniai susapnavau Breaking Down knygos pradžią ir kiek daėjo buvau Belos vietoje :D
Keisčiausias dalykas tas, kad viskas buvo beprotiškai tikroviška :roll: tarkim kai priliesdavau ranką jaučiau ar jį šilta ar šalta :roll: Toks keeeistas sapnas... :roll:

Vartotojo avataras

Miyavis

Įsijaučiantis

5,904.84 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 20:38

Sapnavau vampyrą su kuriuo susidraugavau, bet tai tikrai nebuvo Twilight'as, mano vampyras buvo sexy septiniuolikmetis :D

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Bir 24, 21:13

Sapnavau, kad su draugais dalyvavau futbolo varžybose (panos vs. vaikinai). Buvau gera vartininkė. :DD

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 10:26

Sapnavau 10 klasės egzaminus.Mokykla, kaip visada mano sapnuose,buvo pilis.Aš neišlaikiau matematikos egzamino.Kai pabudau,pasakiau sau,kad egzaminai jau praėjo ir,kad laikas juos užmiršt.

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 10:31

Jau trečią naktį iš eilės sapnuoju savo mokytojus... :cry:

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 10:33

Mokyklos košmarai :D

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 14:42

sapnavau, kad po užšalusią upę braidau. man velniškai šalta, visur aplink ledas, negaliu išbrist, tad tik brendu į priekį. kitas sapnas buvo, kad žiūriu į savo atspindį veidrodyje ir mokausi šypsotis.

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 17:33

Sapnavau, kad Cobainas, Turneris ir Molko įkūrė grupę ir pavadino C.T.M. :D Reiktų dabar koncertą susapnuot jų.

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2009 Bir 26, 17:46

Sapnavau kaip kariavau pries robotus :D :D :up:

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Bir 27, 12:29

Šiandien sapnavau du sapnus,kuriuos puikiai atsimenu.
Pirmasis:
Sapnuoju,jog einu namo,bet aplinka visai kitokia ir einu tokiu sparčiu žingsniu.Prie manęs pristoja kažkoks vaikinas sakydamas burtažodį:"Kai kokonas susisuks" toliau jau negirdėjau.O aš einu toliau lyg jo negirdėčiau dar galvoju,jog reikia jam nieko neatsakyt,bet jis manęs nepraleidžia.O aš jam pasakiau,"Praleisk"...Kai ateinu prie namų suprantu,jog jis paėmė mano raktus,tada pribėgau prie jo mašinos,(jis kažko bagažinėj ieškojo),ištraukiau raktą iš variklio ir sakau keičiames: "Tu man mano raktus,aš tau tavo" ir nutaisiau tokią veidą miną,labai labai liūdną,net ant kelių atrodo atsistojau.Jis sako:"Nu gerai keičiamės" Aš jam tiesiu jau tą raktą.Mes pasikeitėm,ateinu žiūriu,jog vietoj raktų atsuktuvas,bet aš kažkaip sugebėbejau su juo duris atsidaryt.Neėjau į vidų,bet žiūriu,jog telefono nėra.Tada pamaniau,jog tas vaikinas pavogė,bet ėjau jo ieškoti.Ėjau pro kažkokią vištidę ir ten moteris prie manęs pripuolė su tuo pačiu burtažodžiu.Aš taip išsigandau,jai nieko nesakiau ir atsibudau.Patikrinau ar yra telefonas.Ir tada vėl užmigau. :D

O antras sapnas susijęs su mokykla.Aš su klasioke Kristina einam į mokyklą,kažkokio spektaklio repetuoti.O kitiem vyksta pamokos,nors jau vakaras.Mes ieškom rakto nuo salės,bet niekas mums neduoda.Davė raktą ne nuo salės,o nuo trečiokų ir antrokų klasių.Mes su ja įeinam,o ten tie trečiokai mokosi matematikos iš septintos klasės vadovėlių. :D Mes ten juos pradėjom mokyt,paskui mokytoja grįžo ir sako: "Ką jus čia veikiat?",o mes atsakėm,kad čia repetuosim ir jie turi atlaisvinti klasę.Bet baigėsi tuo,jog mes atidavėm raktą.Tada ėjom kažkodėl link fizikos kabineto,prie mūsų prisijungė dar du klasiokai.Kai mes priėjom fizikos kabinetą,mes su klasioke neėjom,o tie du klasiokai įėjo ir juos palaikė kaip mokinius iš tos klasės.Dar mokytoja klausė kodėl veluoja,juk šiandien kontrolis.Dar pikta tokia."Sėskitės po vieną,rašysit kontrolinį" mes nuėjom prašyt,kad juos paleistų,pradėjom aiškinti,jog jie net ne iš šitos klasės,jog mums reikia repetuoti.Ir atsibudau.Daugiau nelabai ką pamenu. :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias