Šis bei tas Pašnekesiai

Primetama kančia

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 10:11

Buna kartais situaciju, kai primetama kancia. Pvz. man skauda galva, o atsako paziurek tas zmogus subintuotas jam labiau skauda. Arba Afrikoje dar blogiau nei lietuvoje. Nu ir kas kad labiau kencia, tai ka reiskia kad tu nekenti? Bet kokia kancia yra kancia ir to nereikia toleruoti. Kancia yra blogis, nes kancia tai yra neigiama. Kazkas baisaus kas neleidzia zmogui jaustis gerai, myleti kitus ir save.
Ir nereikia didziuotis, kad tu kenti labiau. Kancia nera nuopelnas, o rodiklis kad reikia pagalbos. Jei vienas zmogus nekentes, tai pades ir kitam. Daznai neteisingai apkaltinam zmogu savimeila, bet jis paprasciausiai yra kancioje ir net savimi negali pasirupinti ir buna neigiamas, nes jam skauda, jam blogai.

O kaip manote, jus?...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 11:30

Taip yra todėl,kad tai tiesa.Dabar įvairaus amžiaus žmonės iš neturėjimo ką veikt prisigalvoja sau problemų,guodžias kam tik papuola ir pan. Pažiūrėk kad ir į tuos Afrikos vaikus,viskas ko jiem reikia,tai tik pavalgyt.O paprastam žmogui šeimos,maisto,namo ir draugų kartais neužtenka. ;) Mano patarimas tokie "likimo nuskriaustiems" būtų tiesiog nesusireikšmint per daug,problemų turi visi,tik ne visi jas laiko problemom ir nepasakoja kitiems.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 13:23

tie diedukai guodziasi ne del to kad neturi ka veikti, o todel kad jaunieji jiems neskiria demesio ir aplamai seni zmones yra psichiskai pavarge. Jei tam diedukui suteiksim laimes jis nesiskus. Skundziasi tik nelaimingi zmones. O tam zmogui kur tu sakai kad nezino kaip isidirbineti, tai daug problemu turbut, kuriu aplininiai net nenori isklausyti nesvarbu kieks jis ko TURI svarbu ar jis kencia. Tas vaikas Afrikoje , jam uztenka, bet jo sielai ne jis vistiek kankinasi. Jis pavalges, bet turi vistiek problemu ir nesako. Ir kad tyli prispaudes uodega, ir apsimeta kad viska turi vistiek kencia. Ir nereikia lyginti kanciu tarpusavi kaip nusikaltimu. Kaip pvz vaiko pavogusio 10 litu ir zudiko, nebent vaikas neturi ka valgyt. Aisku kategoriskumas nevisur tinka, bet su kanciu liginimu, tai yra kvaila ir neteisinga aiskinti lietuviui kariam virsinikas spardo uodega, kad afrikoje vaikas badauja. Nes tai tik dar labiau padidina kancia. Aisku labiau beviltiskesneje situacijoje reikia padeti pirmam, jei yra galimybe bet ir anam kanciu nenubraukti.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 14:33

Na aišku,kiekvienam savos kančios,tik kad šiuo laiku jos būna visiškai absurdiškos.
tie diedukai guodziasi ne del to kad neturi ka veikti, o todel kad jaunieji jiems neskiria demesio ir aplamai seni zmones yra psichiskai pavarge.

bet yra ir tokių senukų,kurie bendrauja,turi hobių,susiranda dar kokių senukų kvartale ir bendrauja.Kiekvienas žmogus skirtingai priima problemas.Vieni - sprendžia,kiti - ignoruoja,treti - skundžiasi.
Tas vaikas Afrikoje , jam uztenka, bet jo sielai ne jis vistiek kankinasi.

matai,kai nieko neturi,tai maistas,ypač dovanotas jam suteikia daug laimės. :> Manau,tu irgi džiaugtumeis,jeigu tėvai nupirktų tau mašiną,tačiau kokiam milijonieriui tai būtų nusispjaut.Skirtingos kategorijos.Skirtingi laimės suvokimai.
Nenoriu,kad tavo kančias lygintų?Nesiskųsk ir spręsk problemą.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 17:29

gabe su savo tuo materializmu ir logika. Nepamirk kad jausmai brangesni uz turta, nes turtas nevisada teikia dziaugsma ir sprendzia problemas. Kam man ta masina, ar teiks man ji dideli dziaugsma jei mano gyvenime bus visikas hrakas. Nevisi pajegus ir buna problemu kur reik susivienijimo. O zmonijos problema ir padaryti kad pasaulis butu be galo tobulas ir net menkiausios kancios nebebutu. Ka sunku isklausyti zmogaus? Man kartais net idomu paklausite bedu, nes igyji patirties ir susimastai, o gal ir padedi, ir zmogus geriau jauciasi ir nebuna paliktas. Man atrodo kad dauguma religiju isaukstina kancia, atpirkimo ozius and ect. Kad jau busi nuskriaustasis, tai jau cia o koks garbingas, o kiti kiaules gerai gyvena ir nerizikuoja. As speju su tokiom savokom zmonija susinaikins, jei palieki kita su skausmu, tai jis tave irgi paliks.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 20:19

toks jau dabar yra pasaulis - skubantis ir nieko neklausantis.Jo nepakeisi,todėl tiesiog išmok adaptuotis,užuot verkšlenęs. :)

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 21, 08:34

gabe, as neverkslenu o diskutuoju. Man dabar neblogai, todel smagu diskutuot, diskutuot - bet ne verkslent. šiaip jei tureciau, itakos, pinigu, ir buciau dar mokslininkas ir tureciau normalaus stazo tai pasauli bent pagerinziau. Pasaulis gereja tik to mes nematom. Kad ir senovej jei ranka nukirto, tai tik protezas, o dabar jau yra bionines rankos pajungiamos prie nervu ir tu vel turi ranka. Veliau zadama kad ne tik judinti, bet ir jausti ja galesi.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių