Šis bei tas Pašnekesiai

Pradinės klasės

Vartotojo avataras

artcurlyfied

Patyręs forumietis

Old Trafford

7,408.23 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 14:41

Išvaizda tai pasikeičiau, žinoma. Sako, kad sukūdėjau baisiai. Na, kilogramų, žnoma daugiau, bet mažesnė apvalesnė būdavau, negu kad dabar ;D
O charakteriu tai labai. Naivi labai buvau, o dabar tai jau pragyvenus esu tą daugumą paauglystės kančių ir šiaip, imunitetą visom negandom jau gavus esu ;> Ir visur, visose srityse, stengdavausi, o dabar tinginė visose srityse, kurių, žinau, man ateiyje tikrai neprireiksiant. Bet užsispyrimas siekiant ko nors išliko.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Bree

Dalyvis

Vilnius

2,208.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 16:12

Erika, pripažink, mes buvom liuksiškos ;DD :boogie:

Vartotojo avataras

rika-E

Dalyvis

Vilnius

2,012.10 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 22:40

Tai ne :D

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 11, 18:43

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Spa 12, 17:53

Pasikeičiau,pradinėse geriau mokydavausi,o dabar prastai sekasi;buvau labai aukšto ūgio,o dabar žema palyginus;buvau tyli rami ,o dabar drąsesnė :)

Vartotojo avataras

Ilė Kam

Apšilinėjantis

Anykščių r.

858.42 Lt

Standartinė » 2011 Spa 12, 19:20

Pasikeičiau labai labai. Mano nuomone į gerą, kitų... neįdomu. :D Išvaizda: buvau storutė, putlutė, dėl šios priežasties gaudavau daug prasivardžaivimų, vaikščiojau įtraukus pilvą. :D Buvau ta apsupta "draugų", "kieta", bet dar vis nesuprantu kaip tokia galėjau būt, nes iš manęs šaipydavosi. :D Pavardė dar man gyvenimą sunkino. Dabar išaugau, tie kurie šaipėsi dabar "seilę varvina" (taip sako, bet tai netiesa). Draugų neturiu, tik bendramintę. Pagal kitus "keistuolė". Šiaip esu stebėtoja. Megstu pasaulį stebėt iš šono. Turiu negražų, bet veikiantį ginklą - šypseną. :D Pakvaišus ir laiminga.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 20:05

Jo pasikeisčiau ir gan stipriai, žodžiu buvau blogas vaikas su draugais kieme siausdavom beveik iki sutemų, mokslai buvo vos ne paskutinėj vietoj, dar atsimenu kai iš kažkokios bobutės kiemo su draugu nuskynėm gėlę tai vėliau ta bobutė rėkt ant mūsų pradėjo,o mes žvengėm..:DDD Arba kai prie tėvų namuose buvau įsijungus televizorių ant viso garso, žodžiu tėvams su manimi buvo grynas vargas.:DDD Aišku buvau prikrėtus ir daugiau visokių šūnybių,bet visų nepapasakosiu,nes jų tikrai daug..:D O dabar tapau žymiai ramesnė, renkuosi tik kuklų draugų ratelį, tapau labai išranki beveik viskam: maistui,muzikai ir kitiems dalykams, kas anksčiau man buvo nebūdinga.Taip pat pradėjau daug daugiau mokytis, pradėjau galvot apie ateitį taigi bandau sau nusitiest kaip sakoma kelią į šviesesnę ateitį.;d Iš išvaizdos nelabai ką pasikeičiau.:D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių