manau, kad tokios temos forumuose yra labai kvailos ir pavojingos

pati turiu dabar porą spiralių.
Bet, bet... Visas platinimas turi vykti labai palaipsniui, ir su reikiamais ragais, o ne su vinimis ar pieštukais

Prisiskaičiau visokių komedijų čia, kad nori pradėt platintis nusipirkę 3mm ragą... Aš pati pradėjau nuo 1.6 tada 2 tada 2.4 jei ausis su vinimis plėšysit galimybė tik 1/10 , kad jums ta skylutė gražiai susitrauks. Keista, kad žmonės nepasidomėję kalba, kad kalbėt, internete pakankamai "tikros" informacijos, o ne "forumo patarimų" netingėkit paieškot ir platinkitės saugiai. Mylėkit save ir savo ausytes

O aplamai apie tunelius kalbant, tai man be galo gražu, pati kol kas esu tik procese, bet ateity svajoju apie medinius kamščius, jie man tiesiog nuostabūs, o dar ir gintarinių yra tekę matyt, bet kainos kandžiojasi

Esu žiūrėjus kažkada kažkokį įrašą, ir ten viena tikrai išskirtinės išvaizdos mergina yra pasakiusi: "auskarai man padeda atsirinkti žmones, tas kuris mane vertina ir iš anksto nuteisia dėl mano auskarų, jau savaime dėl tokių bukų pažiūrų negalėtų būti man įdomus pašnekovas." Labai sutinku su šia mintimi ir tyliai kikenu iš tų, kuriems ne tai, kad tai nepatinka (normalu, niekad niekas visiems nepatiks) bet garsiai burnojasi, peikia ir keikia tokį pasirinkimą. Man - super gražu, va maniškiai: