Siuntiniai Žaidimai

The Sims 2 [+ papildymai]

Vartotojo avataras

daiwilee

Įsijaučiantis

894.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 20:00

Dykute rašė:parsisiunciau simsu daiktu(plauku,rubu ir pan.) is xm sims 2 internete nemokamai ir kaip man dar tuos visus daiktus susikelt y failus tuos simsu ir zinoma y kuriuos tuos failus,kad tie daiktai butu pasijungus zaist simsus?buciau lb dekinga,gal pabandykit patys parsisiut is sito psl ir po to praneskit kaip ka daret kaip juos ysikelet ;]

turi sukeli juos i EA GAMES-the sims2-Downloads(jei tokio foldzerio nera susikurk pati) tada kai sukelsi pazymek viska paspausk desini peles mygtuka extrakt here arba isskleisti cia ir viskas veikia :clap: junkis zaidima ir zaisk ;) (as is ten pati viska siunciaus viskas veikia ;] )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Rosoa

Įsijaučiantis

961.11 Lt

Standartinė » 2011 Sau 24, 21:23

Gal žinot kame bėdos čia?

Įsirašiau simsus iš naujo, parsisiunčiu naujus rūbus, reiki išextratint ir žiūriu - nėra EA GAMES-the sims2-Downloads. (Juos rasdavau my document - EA GAMES - sims 2 - downloads ir keldavau modus ir pnš.) Gal jį nesukūrė instaliavimas?

Dykute

Apšilinėjantis

Majami beach;D

1,440.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 26, 17:24

dekui ;) o jei sims university yrasyti ant simsu paparastu tai tie daiktai visi vistiek bus ar ant university nea?

kasyrakas

Lankytojas

130.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 28, 22:25

Kai jau atrodo viską susitvarkiau,išmeta tokį "Please insert the corret CD-ROM,select OK and resart application" ką daryt? ;/

MR Justas

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 04, 12:01

jau tris metus bandau parsisiusti bet niekaip neina .draugas turi diska , bet neranda :(

shpokutis

Lankytojas

150.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 04, 13:02

sveiki. čia ne dėl parsisiuntimo, bet dėl daiktų atsisiuntimo atėjau į jūsų temą :P .
atsisiunčiau daiktus, viską padariau kaip reikia (išextractinau, sukėlaiu į downloads folderį), bet kai tik pradeda krauti simsus, išmeta lentelę su užrašu 'the application has crashed. The application will now terminate' , ir žaidimas išsijungia. kame čia problemos? :( :(

Vartotojo avataras

gabrielabu99

Dalyvis

1,954.60 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 10:40

Prasau padekit kas moka kai atsisiunti pvz plaukus is interneto kur juos kelt??? :| I sims 2

Hasky

Lankytojas

115.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 21:37

Ką daryt? aš instalinu viska gerai bet kai bandau paleist neina :(

Išmeta šią lentelę: http://www.part.lt/img/cb9c143f7f0db83f ... 208105.png

Vartotojo avataras

Rosoa

Įsijaučiantis

961.11 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 16:36

Hasky, nieko nerodo.
O man tokia problema atsitiko. Nežinau kas, bet neveikia man šitie papildymai:Nightlife,Glammour life, family fun (nepamenu tiksliai), open for bussines, university ir orginalūs sims. Gal kas žino kas nutiko? Nes kai įsijungiu pvz nightlife pasikrauna priešpaskutinis ir pastringa žaidimas.. ;/// Man labai reikia, ypač su modais...
O veikia tik Pets.

eimanteez

Lankytojas

245.74 Lt

Standartinė » 2011 Vas 14, 20:56

Kodel man neveikia Sims 2 per 7 Windows?

Kaljanita

Lankytojas

160.30 Lt

Standartinė » 2011 Vas 15, 15:23

Man išmeta kažkokį Bflix. Ką su juo daryti ??

Simsmegejas

Lankytojas

145.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 17, 19:46

As jau turejau sims 2 visus keturius diskus tai padarau jau taip kaip ten reikia per DEAMON TOOLS ir ieinu i ta diska spaudziu setup ir man po 7sekundziu ismeta lentele su uzrasu:

please insert disk number 1

ok|cancel

Kas zino kame cia problema

Dykute

Apšilinėjantis

Majami beach;D

1,440.69 Lt

Standartinė » 2011 Vas 19, 13:37

su tais visais daiktais viskas gaunas ok.bet pvz kai buvau university parsisiuntus ir ysirasius tai nuejus my documnets/ea games/the sims ir pan tai tas download ir visi kiti failai yra bet ki istryniau university tik pasilikau sims 2 be papildymu jokiu ten tai jau nera tu failu ten ir visu parsiustu rubu ir daiktu nera y kur ydet.kdl taip gaunas? :whata:

Dykute

Apšilinėjantis

Majami beach;D

1,440.69 Lt

Standartinė » 2011 Vas 19, 13:37

Simsmegejas rašė:As jau turejau sims 2 visus keturius diskus tai padarau jau taip kaip ten reikia per DEAMON TOOLS ir ieinu i ta diska spaudziu setup ir man po 7sekundziu ismeta lentele su uzrasu:

please insert disk number 1

ok|cancel

Kas zino kame cia problema

turi pirma diska paleist per daemon tools

Kaljanita

Lankytojas

160.30 Lt

Standartinė » 2011 Vas 20, 13:15

Kai paspaudžiu ant Sims 2 logotipo išmeta lentelę : Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. Ką daryt ?

Siuntiniai Žaidimai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias