Diskusijos Grožis ir sveikata

Storos? Lieknos?

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:30

ne nu .. tu skaitei mano postą? gi sakiau kad sportuoju

susidaryk rėžimą,beje mityba taip pat labai svarbu,vis pakeisk pratimus kas kažkiek laiko.Pilna informacijos internete,tereikia mokėti ieškoti.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:31

Na, tokiem dalykam kaip sveika/teisinga mityba ir sportas, reikia gan nemažai valios, kurios per vieną dieną neįgysi :} be to, priklauso nuo to, koks sportas. jei tarkim tu bėgioji ir po to skundiesi, kad tarkim tavo kojos yra storos, tai jau yra suprantama, nes tarkim jei bėgioji trumpom distancijom ir greitai, tai svoris nuo kojų tikrai nenukris :} Galima pvz. pamėgint jogą palankyt, aišku, tam reikia skirt nemažai laiko, bet rezultatai tikrai matos. O dėl sveikos mitybos.. Teisingą mitybą pasirinkt galima tik su dietologo pagalba, nes pačiam dviratį išradinėt kartais rizikinga gali būt. Aišku, reiktų gal apmažint porcijas, mažiau kaloringo maisto valgyt (skaičiuot pamėgint) ir labai labai labai labai daug vandens gert. Ir tikėjimo daug. :}

žodžiu, čia susifilosofavau šiek tiek:D bet turiu omeny, kad drastiškomis priemonėmis tikrai norimos figūros nepasieksi ir t.t.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:41

jei tarkim tu bėgioji ir po to skundiesi, kad tarkim tavo kojos yra storos, tai jau yra suprantama, nes tarkim jei bėgioji trumpom distancijom ir greitai, tai svoris nuo kojų tikrai nenukris :}

riebalus pakeičia raumenys,o raumeningos kojos man yra gražesnės už lieknas.Puikus pavyzdys yra Beyonce ar Rihanna,kojos stambios,bet gražios.

Teisingą mitybą pasirinkt galima tik su dietologo pagalba, nes pačiam dviratį išradinėt kartais rizikinga gali būt.

yra keletas bendrų taisyklių,pati jas paminėjai. :)

Valia.Na čia turbūt sunkiausias dalykas,nesakysiu,kad "kai labai nori - įmanoma",nes tai netiesa. :D Galima susirasti draugų,kurie sutiktų sportuoti kartu ar ne savo noru užsirašyti į kokį būrelį.
Šiaip mityba yra svarbiau turbūt nei sportas.Iš pradžių nevalgykit keletą valandų prieš miegant.Pirmos dienos bus sunkios,o vėliau vis lengviau.Kai atprasit,tada tobulinkit kitą sveikos mitybos punktą.Nereikia stengtis daryti visko iš kart. :)

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:46

su mielu noru valgyčiau kitaip, bet mama man specialiai atskiro maisto tikrai nepirks.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:52

su mielu noru valgyčiau kitaip, bet mama man specialiai atskiro maisto tikrai nepirks.

nevalgyk 3-4h iki miego,valgyk lėtai,valgyk nedidelėm porcijom,bet dažnai,stenkis valgyt tuo pačiu metu,suvalgyk mažiau nei valgai įprastai.3-4kg tikrai numesi.Gal atrodo juokingas skaičius,bet labai matos 'ant žmogaus'.

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 17:55

bandysim ;}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 02, 18:14

Tikrai žinau kad kilogramai labai veiksmingai krenta nuo baltos mėsos (paukštienos). nu reikia valgyt vien tokią mėsą, ir kaip supratau kad ją vieną. Bet aš tai tikrai neiškęsčiau valgyt vien ją. ; )

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 02:19

Mečiau sportą prieš pusmetį gerą, tai papilnėjau taip gana ryškiai. :} Bet vat naujų metų pažadas buvo, kad pavasarį pradėsiu bėgiot vėl (uh, pasiilgau to žalio, rytinio parko) , tai viskas atsistatys vėl, manau.

Vartotojo avataras

Gab.*

Patyręs forumietis

Kaunas

-400.93 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 05:48

Nesvarbu zmogus storas ar plonas, jeigu jis sugebes tinkamai apsirengt, tai tas plonumas/storumas nesimatys beveik. Pati tikrai neesu iš tų super plonų. esu viduteinė, bet esu tuo patenkinta. va laukiu pavasario kai galėsiu prieš šūlę bėgiot krosiukus. :boogie: :boogie: :boogie:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 13:36

Tikrai žinau kad kilogramai labai veiksmingai krenta nuo baltos mėsos (paukštienos). nu reikia valgyt vien tokią mėsą, ir kaip supratau kad ją vieną.

vieno produkto dietos yra pačios sunkiausios ir nepastoviausios.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 15:31

Gab.* rašė:Nesvarbu zmogus storas ar plonas, jeigu jis sugebes tinkamai apsirengt, tai tas plonumas/storumas nesimatys beveik. Pati tikrai neesu iš tų super plonų. esu viduteinė, bet esu tuo patenkinta. va laukiu pavasario kai galėsiu prieš šūlę bėgiot krosiukus. :boogie: :boogie: :boogie:

Be abejo apranga svarbi, bet į pležą ar baseiną nuėjus tai nelabai kažką užmaskuosi. :D

Gabe, kuria prasme nepastoviausios?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 15:41

Aaa, nu šito tai nežinau, gali būt. Bet man atrodo kad čia su visom taip gali būti, nuo organizmo priklauso. Gal visiem tiks, o vienam ne, o gali ir priešingai būt.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 17:29

Bet man atrodo kad čia su visom taip gali būti, nuo organizmo priklauso. Gal visiem tiks, o vienam ne, o gali ir priešingai būt.

Šiaip dietos dažniausiai yra visam gyvenimui,todėl tokios mėsos/grikių ir kitos vieno produkto dietos yra bevertės,nebent greitam numetimui.Dėl šito,reikia pasirinkti tokią dietą,kurios galėtum ilgai laikytis,ir,kad ji nepakenktų. :) Būtent tame dietos žala ir atsiskleidžia,nes dieta dažniausiai reikalauja kažkokio produkto atsisakyti, bet organizmui reikia visko,tas pats pyragėlis retkarčiais reikalingas. :) Sveikiausia būtų išmokti vadovautis paprastom mitybos taisyklėm(jos buvo paminėtos jau šioj temoj),gal rezultatas negreitas,bet užtikrintas.

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 25, 16:05

O aš laaabai norėčiau būti bent kiek stambesnė. Ne storesnė, bet stambesnė. Pagal sudėjimą, pas mane normaliai viskas, bet nervina, kad esu iš tos serijos ''su alkūne stumtelėjo ir pargriuvau'' Rankos kaip pagaliukai. Žodžiu. Jau žinau, kad niekad stambi nebūsiu, nes čia jau yra toks mano sudėjimas. Labai greita virškinimo apyvarta, tai svorio priaugti irgi labai sunku :cry:
Bet kokia esu tokia, ir dėl figūros nieko nesiparinu :play: Nes ji ir taip gera, tik kad būtų stambesnė būtų toooobula manau :up: :up:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Sau 25, 17:29

sportuok,užaugs ramnenys,būsi stambesnė.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių