Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 17, 21:02

Žadu padažyt plaukus labai labai nedaug tamsesne už natūralių plaukų spalva, nes maniškiai jau kažkokie bespalviai pasidarė.

--------------------------------------

camiillee

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 19, 17:27

labas, labas, labas. buvau rudaplaukė(dažyta) , nusipirkau dažus,atrodė kad rudi, bet nusidažiusi pamačiau kad vyšniava tamsiai gavausi. visi sako, kad tinka, bet Man pačiai an kitų gražu, o ne ant savęs. jaučiuosi keistai kažkaip ir noriu persidažyt. kaip manot. jai persidažysiu y tamsiai rudus ar nuims ir ruda būsiu ar ryža liksiu ? :roll: :lol:

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 19, 23:04

Kol kas nedažyta aš. Nežinau, galbūt reikėtų dar keliem metam likti "natūralia", o galbūt tiesiog bijau, kad tragiškai netiks man visa tai. Lyg ir noriu, tačiau ne viskas iš karto.

ale po kažkiek laiko tikrai dažysiuos, tik niekaip negaliu pasakyti kada ateis "lemta diena"
Paskutinį kartą redagavo insomned 2011 Sau 19, 23:07. Iš viso redaguota 4 kartus.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 00:44

camiillee rašė:labas, labas, labas. buvau rudaplaukė(dažyta) , nusipirkau dažus,atrodė kad rudi, bet nusidažiusi pamačiau kad vyšniava tamsiai gavausi. visi sako, kad tinka, bet Man pačiai an kitų gražu, o ne ant savęs. jaučiuosi keistai kažkaip ir noriu persidažyt. kaip manot. jai persidažysiu y tamsiai rudus ar nuims ir ruda būsiu ar ryža liksiu ? :roll: :lol:

Ryža tikrai neliksi, nes tamsi spalva. Jeigu būtum šviesiais plaukais dabar, gal ir liktu ryža truputį ir tai abejoju (:

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 16:34

noriu tamsiai mėlynos ar rūžavos sruogos, tik va niekur nerandu pirkt nuplaunamų dažų xD
o kirpykloj man sakė brangokai kainuoja ir dėl vienos sruogos tipo dažų nemaišo ;<

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 17:26

Noriu nusidažyt plaukus rudai su raudonu atspalviu, bet nežinau ar man tiktų, o natūrali ruda man nelabai patinka. Tai va nežinau ką daryt. Nors šiaip galvoju, gal geriau persidažyt plaukus pavasarį arba prieš išleistuves :D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 18:20

Miyuki. rašė:noriu tamsiai mėlynos ar rūžavos sruogos, tik va niekur nerandu pirkt nuplaunamų dažų xD
o kirpykloj man sakė brangokai kainuoja ir dėl vienos sruogos tipo dažų nemaišo ;<

Prisiaugink vieną sruogą spalvotą ; p kiek žinau nelabai brangiai.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 18:59

draugė buvo prisiauginus, atrodė nei šiaip nei taip. klijai matosi, ta pati sruoga kaip iš lėlės galvos išrauta. :D

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 21, 23:43

Seniau dazydavau dali plauku ruzavai.
I want to look boring now
Dziaugiuosi, kad atgavau savo naturalia spalva. Dabar plauku visiskai ne dazau ir net nenoriu. Nors kartais pagalvoju noreciau pabandyti sokoladinia arba rudai raudona spalva.

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2011 Sau 22, 21:59

Miyuki. rašė:noriu tamsiai mėlynos ar rūžavos sruogos, tik va niekur nerandu pirkt nuplaunamų dažų xD

O tu ieškojai švaros prekėse tų spalvotų nuplaunamų dažų? Viena pažįstama kaip tik tokios paskirties parduotuvėje jų buvo užtikus. :}

Aš dar niekada nedažiau visų plaukų, nors noro buvo.. bet kažkaip apsiribodavau keliom sruogom.
Dabar mama man siūlo visiškai nusibalint plaukus, bet bijau, kad man netiks būti šviesiaplauke. :c

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 16:13

Kažkaip nesidomiu tokiais dalykais kaip nuplaunami dažai, tačiau ne per seniausiai pažįstamos gimtadienis buvo. Ir nugirdau, kad berods "Balionų šalyje" yra pirkt tokių dažų. Plaukus po vandeniu tereikia pakišt ir iškart nusiplauna :]

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 16:15

ir dar guašas yra :-)

Vartotojo avataras

Wit

Dalyvis

Kaunas - Plungė

1,645.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 16:18

Dažau nuo spalio pabaigos raudonai :) Visi sako, kad tinka ir kad nekeisčiau spalvos, bet šiek tiek nervina kas mėnesį dažyt, nes spalva greit blunka ir šaknys atauga. Bet kirpėja buvo įspėjus, kad turėsiu vargo. Paskutinį kartą dažiau su 'syos', tai likau nenusivylus. Manau, ir toliau jais dažysiu :)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 16:53

aguon rašė:Dabar mama man siūlo visiškai nusibalint plaukus, bet bijau, kad man netiks būti šviesiaplauke. :c

ohh kad mano mama tokia butu ;<

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 22:56

aš tai norėčiau tamsiai nusidažyt, bet bijau kad netiks ;-//

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę