Jei gyventi liktų 3 dienos..Kai geriau pagalvoju tai net nežinau ką daryčiau. Tikrai nekeliaučiau kažkur, nes laiko nebūtų. Bet spėju, kad geriau atšvęsčiau vieną vakarą su draugais, paskui kitą dieną būčiau su šeima, o paskutinę dieną nueičiau ten, kur būtų ramu, bet mane greitai rastų, nes norėčiau būti tinkamai palaidota. (: žinoma, iki paskutinės minutės tikėčiausi, kad viskas bus gerai ir, kad liksiu gyva. Čia tai faktas.
Sužinojusi,jog liko gyvent tik tiek ,tiesą sakant pulčiau į žiaurią paniką,žliumbčiau all day long >_<.Daugelis rašo,kad padarytų tai,ko visad nedrįsta,išbandytų tai,ką visad norėjo ir t.t.Negalėčiau aš taip,iš to didelio liūdesio visas tris dienas praleisčiau kur kampe beverkdama,vien nuo minties,kad teks visam laikui atsisveikint su brangiais žmonėmis,namais ir daugeliu kitų man brangių dalykų, išprotėčiau
Jeigu trys dienos iki mirties del kokios ligos, tai tikriausiai ramiai palaukciau iki tos dienos, nenoreciau nieko matyt.
O jeigu po 3 dienu mirtu visi, tai tikriausiai butu ziauri panika, niekam niekas nerupetu tik jie patys, tai tikriausiai pavogciau masina, pasikviesciau viena zmogu ir vaziuociau i Paryziu:DD Visada norejau padaryt ka nors tokio ziauriai ziauriai crazy, tai tokia proga butu geriausia pasiryzti:D Jei liktų gyventi kokia savaitė tai pradėčiau rašyt knygą apie savo paskutines dienas pasaulyje ir praeitį,bet kadangi turiu tik 3 dienas tada daug filmuočiau,duočiau žmogui kuris lb užknisa į snukį,nuvažiuočiau į kokį prekybos centrą ar kur nors kitur kur daug žmonių ir padaryčiau ka nors kas visus juos pralinksmintų
Man atrodo reikėtų kelių pasirodymų,vienas iš jų būtų rocky balboa parodija. Po to parašyčiau visiem artimiem po laiškelį. Vidury nakties išeičiau pavedžiot šuns,pamąstyt,parūkyt. jei dar būtų laiko pagaminčiau didelį tortą ir pasikviesčiau visus artimus puodeliui arbatos ir savos gamybos torto Atsiimtų visi kurie man gyvenimą apšiko.
Pasakyčiau ką iš tikro apie juos manau, išreikščiau viską... Suplėšyčiau visus vadovėlius o lapus paleisčiau skristi pro langą... Atsisveikinčiau su visais mylimais ir artimais žmonėmis ( žinoma ir nekenčiamaisiais tik kitaip) Logiškai mąstant, nei vienas nežinotumėm ką veiktumėm. (rašau į šią temą, gal jau trečią ar ketvirtą kartą, bet mano požiūris kaip ir keičiasi
) Vieni pultų į paniką, kiti pultų į depresiją, nuleistų rankas, ir visas tas tris dienas nei valgytų, nei praustųsi nei dar ką nors darytų. Kiti apsimestų, kad viskas gerai, kiti bandytų ieškoti tos problemos priežasčių... Nenumanau ką daryčiau pati. Tikriausiai vieną dieną panikuočiau kaip reikalas, bandyčiau kaip nors reikšmingai praleisti laiką su artimaisiais, tikriausiai ir draugui paaukočiau ne vieną valandą. Padaryčiau to, ko dar nebūčiau išbandžiusi... Žodžiu, kaip man viena dramos teatro atstovė sakė, kad žmogus tai tokia būtybė, kuri gyvena vien blogais dalykais, visus juos sureikšmina taip sumenkindami geruosius. Pulčiau į paniką, pasėdėčiau kelias minutes... Paverkčiau... O po to nueičiau pas tuos kurie mane skaudino, žeidė ir jiem viską iškločiau tiesiai šviesiai ką apie juos manau. Po to pasakyčiau visiem ką mylėjau, kad dėkoju jiems už viską. Po to pas draugus, padaryčiau viską ko nesu niekada dariusi...
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Man atrodo reikėtų kelių pasirodymų,vienas iš jų būtų rocky balboa parodija. Po to parašyčiau visiem artimiem po laiškelį. Vidury nakties išeičiau pavedžiot šuns,pamąstyt,parūkyt. jei dar būtų laiko pagaminčiau didelį tortą ir pasikviesčiau visus artimus puodeliui arbatos ir savos gamybos torto