Diskusijos Gyvenimas

Miegas

Vartotojo avataras

cocoheroinas

Dalyvis

alytus

2,233.72 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 21:37

miegas yra pasaka
kai pajunti bemiegant LD, tai čia išvis geriausia kas gali nutikti dieną

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2011 Sau 10, 23:20

Kai per mažai miegi - trūksta, kai per ilgai miegi - trūksta. :DD dažniausiai miegu 5-8 h, kai reikia į mokyklą. Per atostogas jei išeina išmiegu ir 10-12h, o jei nepavyksta, tenka pamiegot ir tas pačias 5h.. Kartais trksta, kartais ne. Arba, kažkada su draugėm nuėjom pas draugus, grįžom 23 nuėjom miegot 2, o mane pakėlė 5:30. Jaučiausi žvalut žvalutėlė, tik kankino klausimas, kodėl mane ką tik atsigulusią pažadino :DD
O šiaip, pas mane namuose neįmanoma taip ilgai išmiegot kiek nori. Mama anksti keliasi į darbą, vėliau atsikelia jaunesnioji sesuo, vėliau šunis išleidžia iš kambario ir būna damn shit.

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 21:54

nemėgstu miegoti. bet reikia, jei noriu normaliai gyventi

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 22:30

rytais nemiegu ilgai, gaila laiko...

Vartotojo avataras

FullOfTea

Įsijaučiantis

Neverland

1,393.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 22:39

Mmmm...
Dziaugiuosi, kad nemiga vel praejo *pfu pfu pfu*. Turbut maziau galvoju : ). Megstu miega. Kartasi gerai nuteikia, o kartais ir nemieges naktis uzveza. Na be nemigos pramiegu apie 7-8h, o kai kuriais savaitgaliai ir daugiau.

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 22:58

Dažniausiai miegu 6 valandas, o savaitgaliais neretai 10 valandų išmiegu.. Šiokiom dienom tikrai neužtenka šešių valandų miego, labai sunku atsikelti.
hm, daugiausiai nemiegojus esu gal ~22h. Nooors, po vieno vasaros pavakarojimo gali susidaryti ir daugiau valandų.. :-D O daugiausiai miegojus esu 24 valandas.
Miego sutrikimų neturiu, nebent būna pilnatis, tada ilgai neužmiegu.
Visą naktį nemiegojus didelių pasekmių nejaučiu. Būnu pavargus, kartais kerta per skrandį, bet greičiausiai nuo alkoholio. Šiaip nieko blogo nebūna, tik nemalonus jausmas, bet kai pagaliau nueinu miegoti, tai viskas geerai būna. Aišku, po ilgo miegojimo tarpo jaučiuosi apspangus ir laike susigaudyt sunku. :-D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:31

Miegu tai dažniausiai per savaitę, kai reikia į paskaitas, tai apie 5-6 valandas. Žiauriai pasijaučia miego trūkumas į savaitės pabaigą ir savaitgalį.
O savaitgaliais tai įvairiai. Būna ir po 10 valandų, būna ir po 12 (: na po 12 tai labai retai, bet pasitaiko. (:
Nemiga kankina nebent kai stresuoju dėl ko nors ar šiaip visokios mintys lenda į galvą, bėdos kankina.

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:31

Rytais aš irgi nemiegu ilgai. Savaitgaliais nemėgstu atsikelti vėliau nei 10.30 :D man reikia pratintis eit anksčiau miegot, nes rytais keliuosi į mokyklą 5.40 ir tai nieko nespėju :kill:
O visą naktį nemiegojus jaučiuosi puikiai :D gal tik šiek tiek galva svaigsta

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:35

Savaitgaliais aš tai, kad ir noriu atsikelti kokią 10h, retai kada išeina. Atrodo prabundu jau 10, bet vėl užsnūstu ir tada 12h kokią atsikeliu ;D Nebent reikia važiuoti kur nors. Tada būna, kad ir 8-9 atsikeliu, bet kol prasibudinu tai ilgokai užtrunku.

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:37

Aš žadintuvą nusistatau... :D nes jei atsikeliu kokią 12 (dabar to jau nebūna), tai visą dieną jaučiuos pervargusi, skauda kūną

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:42

Žadintuvas manęs neveikia. Dažniausiai net pati nepajaučiu, kaip išlipu iš lovos, jį atjungiu ir atgal į lovą grįžtu ; D todėl man pavojinga jeigu labai vėlai nueinu gulti, kad neatsikelsiu ryte į paskaitas. O savaitgaliais nekankinu savęs su žadintuvais, nes dažniausiai grįžtu kokią 4h ryto, jeigu ne vėliau, tai tikrai žadintuvai man negalioja, nes atjunkčiau ir atgal į lovą grįžčiau ; D

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 18, 20:40

Zadintuvas man nepadeda, o padeda zadintuvas kuri bunu uzsistaciusi smegenyse (neveikia tik tada kai reikia i mokykla).:D Visados labai noriu naktineti, bet max tik iki 02 val., nes jei pabunu ilgiau uzmiegu net su uzdegta lempa kambaryje ir to net nepastebiu. Siaip miegu ramiai, nebent bunu pavargusi, tada net per miegus kartais murmu. :DD

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 22:04

Dažniausiai be žadintuvo laiku neatsikeliu :roll:
Pamiegu tai 7h 30min. maždaug, neužtenka :shock:
Kai trūksta (o taip dažnai būna) tai visą dieną nesvas jaučiuos :DD Pavyzdžiui vakar pamiršau, kad 7 pamoka turi man būt ir po 6 išėjau... :DD

Vartotojo avataras

Kollė.*

Apšilinėjantis

1,381.83 Lt

Standartinė » 2011 Vas 04, 21:58

Labai gerai miegu. : )
Nelunatikuoju ačiu Diev. :D
Esu nemiegojusi iki septynių ryto.
Žadėjau išvis nemiegot.
Bet kažkaip nuėjau mamai kavos padaryt ir netikėtai kažkaip lovoj atsidūriau.. :D
Atsikėliau - Dvylika. :D
Šiaip jeigu turiu progą ir jeigu niekas manęs neprižadina tai miegu iki antros-trečios h. : )
O kai reikia į mokyklą ,tai keliuosi pusę septynių. ;)

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 20, 00:37

Galima sakyt esu išsimušęs iš miego ritmo.. :/ Naktį labai sunkiai užmiegu, todėl einu gult gan vėlai, o dieną dažnai norisi miego :piktas:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių