Diskusijos Grožis ir sveikata

Ausies spenelio skylės didinimas

Vartotojo avataras

Meja

Dalyvis

Vilnius

3,439.75 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 17:46

norėčiau didintis, bet kažkaip gaila man ausų, po to gražių normalių auskarų nešiot negalėsiu kol užaugs skylė ta :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 05, 19:53

O kokią dabar turi?

Vartotojo avataras

afrolama

Lankytojas

164.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 07, 13:53

Meja rašė:norėčiau didintis, bet kažkaip gaila man ausų, po to gražių normalių auskarų nešiot negalėsiu kol užaugs skylė ta :D

Turiu 5mm, ir jei nešioju ilgus auskarus (o juos be galo mėgstu), tai veriuosi į antrą skylę. Net skirtumo beveik nesimato :)
O dėl trumpų, neatrodo baisiai, kai įsiveri skirtingus :)

Vartotojo avataras

niggadance

Apšilinėjantis

1,213.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 12, 13:58

turiu 1 cm, užgyja viskas ir normalius auskarus po to nešiot kuo puikiausiai gali:)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Sau 13, 19:08

Mane karts nuo karto aplanko mintys- visai norėčiau tunelio, gražus tas ragas įsuktas.
Bet paskui tą kitą mintį ateina jos priešprieša- "žinant mane, Tau juk atsibos!"
Tai ir lieku be tunelių, gal kada imitaciją nusipirksiu savo svajonių rago. ( :

Vartotojo avataras

niggadance

Apšilinėjantis

1,213.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 14, 13:29

dėl atsibodimo gerai sakai, jeigu jau save pažinodamas žinai,kad atsibos, geriau nereikia :))

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:44

viena klasiokė platina skylę po truputį, kita nešioja rago imitaciją. Aš niekada net nesusimasčiau apie tai, turbūt man netiktų labai (stilius pas mane labai įvairus, nevengiu ir solidžių drabužių, ir apsmukusių kelnių)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 29, 20:05

Pradėjau pagaliau platinti. Pasidariau iš modelino keletą ragiukų einančių storyn ir tik šiandien įsivėriau ploniausią ragiuką.

Diminikas

Lankytojas

23.40 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 18:11

galima raga kitaip ilti www.fantasmagoria.eu parduotuvei nusipirkt ir parsisiust

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 21:02

Eik tu sau, koks visažinis, bet deja aš šią svetainę žinau. O kodėl iš jos neatsisiunčiau auskaro tai čia mano reikalas.

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 15, 15:51

o tai gal kas norit parduoti kas jau prasiplatines yra ir pvz 2mm auskariuka turi,ir jis jau nebereikalingas turetu buti jei didesne skyle,nes lietuvoje deficitas...o is modelino dar galima pasidarytklasioke siule,bet reik daryt is to kur kepamas orkaiteje;)))

Vartotojo avataras

lorce

Dalyvis

vilnius

3,678.08 Lt

Standartinė » 2011 Vas 15, 15:56

Aš platinausi su vinukais iš pradžių ;DD
Paskiau sekė teptukai plonesni dar vėliau jau pieštukas tada jau nusipirkau 8 mm raga :) tada seke kamštelis nuo akių pieštuko xD tada įgrūdau 10 mm tuneli(nusipirkau dar turiu jei kas nori kreipkites padovanosiu) tada seke storo akių pieštuko kamštelis ir tada nuo markerio kamštelis iš viso 14mm
Panešiojau nežinau kiek laiko pasidare tiesiogine to žodžio prasme šlykštu O.O
išsitraukiau per kelias saviates užsitrauke iki 2 mm dbr maždaug taip ir yra likę... :)

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 15:23

lorce rašė:Aš platinausi su vinukais iš pradžių ;DD
Paskiau sekė teptukai plonesni dar vėliau jau pieštukas tada jau nusipirkau 8 mm raga :) tada seke kamštelis nuo akių pieštuko xD tada įgrūdau 10 mm tuneli(nusipirkau dar turiu jei kas nori kreipkites padovanosiu) tada seke storo akių pieštuko kamštelis ir tada nuo markerio kamštelis iš viso 14mm
Panešiojau nežinau kiek laiko pasidare tiesiogine to žodžio prasme šlykštu O.O
išsitraukiau per kelias saviates užsitrauke iki 2 mm dbr maždaug taip ir yra likę... :)

tai geru ideju pavarei eisiu vinies ieskot;D o kai uzsitrauke tai neliko zymes kad buvo platinta? paimciau tuneliuka bet as ne is sostines;/

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 18:41

superun
Galiu tau pigiai parduoti spirales pasidarytas iš modelino ir iškeptas, nes man jos netinka, nes po 2 dienų kai buvau jį isidėjus tai man užpuliavo ;D

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2011 Vas 16, 20:57

devilish rašė:superun
Galiu tau pigiai parduoti spirales pasidarytas iš modelino ir iškeptas, nes man jos netinka, nes po 2 dienų kai buvau jį isidėjus tai man užpuliavo ;D

o tai tu turi tuneli ausi ar uzraukei?;D kiek tas pigiai?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių