|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Lament
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 1,898.10 Lt
» 2011 Sau 04, 14:37
ag.v rašė:Ant kai kurių yra skaičiukai užrašyti, kad žinotum ar neišsivertė į kitą pusę 
Turiu šiuo metu tokius, bet greitai baigsis, tad teks mokytis kaip be skaičiukų rast gerąją pusę. O lėkštutė ir bliūdelis man niekuo nesiskiria :/
--------------------------------------
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Sau 04, 15:29
O yra tokių kuriems regėjimas nuo linzių stabilizavosi? Nes esu iš kelių žmonių girdėjusi, tai manau kad vertėtų pabandyti ir man tada.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Sau 04, 18:26
kad regėjimas, kiek žinau, tik su amžium stabilizuojas, nuo augimo priklauso ir pan., man nuo linzių šiaip tik blogėja truputį, nes jau buvo stabilizavęsis beveik, db vėl -0,5 pablogėjo abi akys.. šiaip reikia kuo dažniau akinius nešiot, jei linzes turi, beeet kadangi aš nešioju tik tada, kai išvis niekur neinu, pati kalta esu ;E
-

Chery_
- Įsijaučiantis
-
- Klaipėda. ;D
- 1,129.75 Lt
» 2011 Sau 05, 14:56
Iškilo toks klausimas, gal esat kas nors bandę Bausch&Lomb Optima kontaktinius lęšius?
-

aguon
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 555.52 Lt
» 2011 Sau 05, 19:01
Rugpjūčio gale įsigijau pirmuosius savo lęšius. Man lęšiai yra daug geriau nei akiniai. Jų niekad neaplyja, jie neaprasoja ir geriau jaučiuosi. :-D Pirmaisiais mėnesiais lęšius išsiimdavau kartą per savaitę, o dabar kas rytą įsidedu, kas vakarą išsiimu. Aišku, jei niekur neplanuoju eit tai su akiniais būnu. :-D Šiuo metu naudoju Menicon Premio lęšius. :}
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Sau 05, 19:52
Pirmaisiais mėnesiais lęšius išsiimdavau kartą per savaitę
Tu čia rimtai?? Man akių gydytoja sakė kad kas dvi dienas beveik būtina išsiimti linzes. Na, kad laaabai nepatartina dvi iš eilės naktis su jom miegoti, net jei parašyta kad galima.
-

aguon
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 555.52 Lt
» 2011 Sau 06, 00:03
Taip. Tiesiog dauguma pažįstamų taip daro, o ir optikoj sakė, kad galiu šitaip, nors ne itin rekomendavo. :-D Su pirmaisiais lęšiais tai viskas tvarkoj būdavo, nei džiūdavo jie, nei akis dirgindavo, bet va su antraisiais tai jau taip negalėjau, nes tiesiog į patį vakarą jausdavau kaip jie patys nori išlipti. :-DDD
-

Bett'
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,205.03 Lt
» 2011 Sau 25, 15:36
Nu prisijungiu ir aš čia su savo lęšiais  Nešioju jau va pirma savaitė, laabaaaai džiaugiuosi, ne tas žodis. Mano akys nors ir labai silpnos -3 ir -2, bet iki šiolei akinius nešiodavau tik pamokų metu, ir tai tik kai prireikdavo ir pan. Žodžiu žiauriai nemėgau akinių. Tai dabar atradus lęšius labai tobula  Viską taip gera gerai matyti. Ir svarbiausia kaip patogu! Nešioju Air Optix Night & Day - labai patinka (tie keičiami kas 1 mėn). Neturiu su kuo palygint, bet sakau, kad nusiskundimų neturiu, komfortiški. Su jais galima ir miegot, bet kaip gyd. sakė nerekomenduojama, o man ir nėra reikalo, tai prieš miegą išsiimu. Pirmas dvi įsidėjimo/ išsiėmimo procedūras dariau per 20 min, visas akis iškankinau, o dabar žiūriu kuo toliau, tai visiškai nesudėtinga. Šiandien ryte išvis labai palyginus greitai įsidėjau Beje kokius tirpaliukus naudojat? Man davė mažiuką 60 ml tą ''ReNu'', bet jau tuoj baigsiu ir reiks naujo. Šiaip šitas man nieko atrodo, ką jūs galit pasakyt? Nes vat dėl tirpaliuko nenusimanau.
-

Bett'
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,205.03 Lt
» 2011 Sau 25, 16:29
Tiesa. Merginos, kaip dėl makiažo? Aš dažausi kaip yprastai - tušas, pieštukas (šešėlių nenaudoju). Dar internete pasidomėjau, tai rašo, kad pirma įsidedame lęšius - tuomet pasidažome, išsiimame lęšius - tuomet galima nusivalyti makiažą. Aš taip ir darau. Dar skaičiau, kad vengti naudoti priemones su aliejumi. Man klausimas kilo, dėl ko?  Dar gal turite kokių pastebėjimų ar patarimų dėl makiažo? Ar nieko kitokio nėra? Dar vienas koks svarbus dalykas, visiems nešiojantiems lęšius: NIEKADA NESIMAUDYKITE UPĖJE AR EŽERE SU LĘŠIAIS. Nes ten yra tam tikra bakterija, kuri gali palįsti tarp akies ir lęšiuko ir per 48 val, akis lieka visiškai balta, ją visiškai sugraužia  Lietuvoje buvo tokie 8 atvejai. Sakė akių prof. kai ėjau daug tyrimų dėl akių darytis.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Sau 25, 19:39
Man labai įdomu, pagal kokius kriterijus galima būtų lyginti tuos tirpalus. ;? O dėl ežerų, tai nereikia nardyt ir išsidirbinėt ežere ir jokios bakterijos nepalįs.
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2011 Sau 25, 22:03
ano akys nors ir labai silpnos -3 ir -2, bet iki šiolei akinius nešiodavau tik pamokų metu, ir tai tik kai prireikdavo ir pan. Žodžiu žiauriai nemėgau akinių.
Oho. Kaip tu matydavai iš viso ką nors. Mano -3 ir -2,5 tai be lęšių ar akinių nekenčių būti.. ;x Nes tikrai viskas kaip per rūką. Man labai įdomu, pagal kokius kriterijus galima būtų lyginti tuos tirpalus. ;?
Lęšių skysčius? Aš tai nežinau.. Vieną kartą vieną perku, kitą kartą- kitą. Neturiu mėgstamiausio ar nemėgstamiausio. Dabar naudoju : 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Sau 25, 22:27
Nu aš čia truputį su ironija sakiau, nes man jie irgi visi vienodi.. (aš irgi šitą dabar turiu ; DD) O pas mane -5,25 abejose, ir aš irgi neišdrįsčiau pasakyti kad be akinių ką nors matau. ; DD
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2011 Sau 25, 22:28
Aš tai nenaudoju kontaktinių lešių, nes man nereikia visą laiką būti su akiniais, o tik į tolį žiūrint. Ir tai dažniausiai paskutiniu metu retai kada deduosi. Tik vairuodama naktį. (:
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Sau 26, 20:36
lulz, gi raso, kad to skyscio jau nebepardavineja nuo 2006m ;d man okuliste rekomendavo sita: http://www.rega.lt/data/images/Image/renu1.jpg , tik naujesnis pas man kazkoks. visai kitoks, bet firma sita ir pavadinimas toks lb patenkinta,visada ji ir perku, nes kazn, ner kuo skustis. ;d
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|