Įvairūs Filmai, TV, knygos

Mergina, verta milijono / Million Dollar Baby

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 07, 17:33

Paveikslėlis

Mergina, verta milijono / Million Dollar Baby:

Premjera: Gruodžio 15, 2004
Premjera Lietuvoje: Vasario 18, 2005
Indeksas: T
Trukmė: 137 min.
Žanras: Drama
Šalis: USA
Režisavo: Clint Eastwood
Siužetas:
31-erių metų Megė Fitdžerald svajoja tapti boksininke ir dalyvauti profesionalių varžybose. Misūrio valstijoje gyvenanti mergina nuo 13-os metų pradėjo dirbti padavėja, kad galėtų išlaikyti turtų niekuomet neturėjusią šeimą. Megė kreipiasi pagalbos į žinomą Los Andželo trenerį Frenkį Duną, kuris turi nuosavą sporto salę, mėgsta cituoti poeziją, kiekvieną rytą dalyvauja šventose mišios, o kiekvieną vakarą meldžiasi Dievui.

Tokiu būdu jis net 23 metus atgailauja, kad nepavyksta surasti bendros kalbos su kadaise atstumta dukterimi.

Tačiau Frenkis kategoriškai atsisako konsultuoti ir ruošti svarbioms varžyboms Megę, nes ji pasirodo pernelyg mergaitiška. Patyrusio trenerio manymu, ši mergina tiesiog netinka sudėtingiems išbandymams bokso ringe ir negalės apsaugoti savęs. Tačiau viskas pasisuka priešingai!

Taigi, ar kas matėte?
P.S. jei kas susidomės mano nuomone - ją galėsite perskaityti čia
Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Gru 07, 17:34. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Gru 07, 23:50

Na žiūrėjau kadaise ir kurį laiką tai buvo vienas mėgstamiausių mano filmų.
Nežinau ar ir dabar toks pasirodytų, bet atminty pasiliko išties geri įspūdžiai (nors kiek pamenu, pirma filmo pusė nuteikė gan skeptiškai.
Pamenu žiūrėjau ir galvojau: na ką, moteriška Rocky Balboa versija. Klydau. Ir labai labai dėl to džiaugiuosi.
Geras kinas. Man patiko.

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Gru 21, 21:59

turiu dvd. Buvo išpardavimas, tai prigriebiau praeitą žiemą. Toks... kurį labai pamėgtų mano tėtis. Bet ir man patiko. Tai ne iš tų filmų, kuriuos mėgstu, bet pažiūrėti tikrai buvo įdomu :-)

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Gru 27, 14:08

Mačiau net kelis kartus ir man labai patiko. Vaidyba ir režisūra - puikios, o siužetas... Tikrai nenuspėjamas, nors ir gaila, kad taip pasibaigė.
Žodžiu, palikęs įspūdį filmas, po kurio susidomėjau Clint Eastwood (ir vėliau įsitikinau, kad jis puikus režisierius).

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (4304) buvo 2026 Geg 22, 00:32

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių