Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

ag.v

Dalyvis

Klaipėda

206.01 Lt

Standartinė » 2010 Gru 22, 00:54

Bett' rašė:Sako, niekad neturejusiems lesiu, pirma reikia pirkti ne menesinius, o dieninius. Kaip isikruju?

Nebuvau kažkaip to girdėjus, aš iš kart mėnesinius pirkau ;) Ir daktarė nieko nesakė, kad būtų geriau dieniniai, todėl, manau, gali pirkt mėnesinius nebijodama. Nebent dar gydytojos, kokios tai pasiklaust gali [būna tose parduotuvėse] :-)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Chery_

Įsijaučiantis

Klaipėda. ;D

1,129.75 Lt

Standartinė » 2010 Gru 22, 20:21

Aš irgi pirmus pirkau, ir man sakė, kad reiktų nuo dieninių pradėt, kad pasjust kas yra tas lęšis. Tai ėjom su ta mintim kad pirksim dieninius, bet jau kai ten mokė mane kaip įsidėt, gydytoja rekomendavo iš kart mėnesiui pirkt, nes gerai įsidedu ir t.t Nors šiaip sako, kad dieniniai yra geriau tiem kurie neturi laiko ar šiaip tingi prižiūrėt, nes jų nereikia nei valyt, nei ką. : D Bet aišku išeina brangiai. Šiaip tai siūlyčiau iš kart mėnesiui pirkt, tik gali būt, kad tavo akim jie gali netikt ir bus pinigai kaip į balą išmesti, nors gydytoja sakė, kad labai maža tikimybė tokia. : )

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 22, 23:24

Nu aš irgi manau kad čia dėl tos priežasties kad gali nemokėt prižiūrėt pirma ir gali netikt, o šiaip tai koks skirtumas. : ) Ai, nu nebent kažkurie (tik nežinau ar dieniniai ar mėnesiniai) lęšiai yra plonesni, tai gal ir dėl to gali būti?

Vartotojo avataras

Chery_

Įsijaučiantis

Klaipėda. ;D

1,129.75 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 01:01

Dieniniai lyg ir plonesni yra, bet kažin ar turi įtakos tai :D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 12:20

dieniniai plonesni ir dėl to geriau prisitaiko prie akies, geriau praleidžia orą ir dažniau tinka tiems, kurių akys jautrios. anyway, mano akys jautrios, bet nešioju mėnesinius, praeitą porą nešiojau 3,5 mėn ir nieko ;} visada nešioju tol, kol dar geri, patogu ir t.t., neerzina akies. dieninius irgi taip galima, aš dieninių 10 porų turėjau, kol gamino mėnesinius, tai vieną porą po kelias dienas nešiojau, bet daugiau kaip ir nebeišeina, susidėvi jie greit, akis atmeta, bent man.
šiaip jei akys normaliai priima mėnesinius, aš esu už mėnesinius, praktiškiau gaunasi. ;}

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 13:43

Jau kelis mėnesius nešioju lęšius, pradėjau nuo mėnesinių, nes akys nėra labai jautrios, neabejojau dėl to, ar tiks. Keičiu kaip ir priklauso - kas mėnesį, šiaip galėčiau ir ilgiau nešiot, bet kai pasikeičiu, smagiau akims : )

Vartotojo avataras

Lament

Įsijaučiantis

Kaunas

1,898.10 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 15:05

kas nors gali papaskot kaip skiriat kuri pusė gera, o kuri išvirkščia?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 18:37

Gera pusė yra ta, kai užsidedi ant piršto kraštais į viršų (nu jau į įdėjimo pozciją) ir kraštai lygūs būna (bliūdelis), o bloga, tai kai taip ant piršto padėjus lęšį kraštai užsiriečia (lėkštutė). Nu bet šiaip tai nežinau kaip geriau paaiškint, nes šiaip arba internete reikia paveiksliukų ieškot, arba tau gydytoja turėjo duot informacinę knygutę. o ką tavęs gydytoja nemokė kaip įsidėt??

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 19:09

o šiaip dar jei neišeis atskirt taip, kaip Pukuse paaiškino, įsidėjus gerąja puse neturėtum justi jokio nepatogumo, o įsidėjus blogąja bent jau man būdavo jausmas toks, tarsi kažkas įkrito į akį, + dažniausiai dalis lęšiuko net neprilimpa prie akies ;}

Vartotojo avataras

Chery_

Įsijaučiantis

Klaipėda. ;D

1,129.75 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 20:52

Paveikslėlis
Va paveiksliuką radau jeigu kas matosi : )

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 22:10

Bet aš tai kai deduosi ti visada pasižiūriu ar lėkštė ar bliūdas, bet man tai nei tas nei tas nėkiek nesiskirai, ir tada jei blogai matosi tai persidedu ir viskas.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Gru 23, 22:28

man tai išvirkščio akis nepriima, bet gali būt todėl, kad toriniai ;} o šiaip db net nebežiūriu, išvirkščias ar ne, nes kąžn, nebeišimu taip, kad bloga puse būtų ;D

Vartotojo avataras

ag.v

Dalyvis

Klaipėda

206.01 Lt

Standartinė » 2010 Gru 24, 00:46

Ant kai kurių yra skaičiukai užrašyti, kad žinotum ar neišsivertė į kitą pusę ;D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 24, 11:32

ag.v rašė:Ant kai kurių yra skaičiukai užrašyti, kad žinotum ar neišsivertė į kitą pusę ;D

NORIU! :lol:

Vartotojo avataras

pievoj

Lankytojas

457.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 26, 18:35

Nesioju jau apie metus.is pradziu bijojau,kas bus,jei man netiks jie (akys nepriims),kadangi soku ir ketinu ateity ilgai dar sokt,tai sudetinga su tais akiniais,nes trukdo,o be ju nematau nieko,silpna rega mano.bet tiko,ir labai dziaugiuos ! nebesukelia jokiu nepatogumu isidejimas/isemimas,o pirma karta pamenu pusvalandi viena lesi isiminejau..galvojau jau neisimsiu.:D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių