Diskusijos Gyvenimas

Pasitikėjimas savimi

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 13:01

Man taip pat. xO

--------------------------------------

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 14:03

Baimė susimauti? Turbūt kvailiausias pasiteisinimas, dėl kurio žmonės atsisako gyvenimo. Būtent atsisako. Kas gali garantuoti, kad taves po minutės, valandos ar dienos neištiks širdies smūgis arba nepartrenks mašina? Arba kad išgyvensi 80 metų nepadaręs(-iusi) nieko ko norėjai ir matysi, kad jau vėlu. Suprask,akd vieną dieną mirsi ir nebijok gyventi. O atmetus protingus žodžius iš knygutės už 9,99 - nesėkmė gali būti labai smagi ( asmeninė patirtis).

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2010 Lap 26, 22:03

Kai pamenu kokia aš buvau pasitikinti savimi kai buvau jaunesnė... Kad dabar turėčiau tokį pasitikėjimą. Manau visi kažkiek savimi nepasitiki, o dauguma tiesiog yra suvaržyti. Aplinka keičiasi minutėmis, o mes nemokam prie jos prisitaikyti taip greitai, tad tenka pasipriešinti sau, kad nepridaryti kažko kitam ar tiesiog, kad kitiems neatrodytumėm idiotiškai. Žinoma, pasitikiu savimi, bet tik tam tikrose situacijose. Pavyzdžiui šiandien to pasitikėjimo pritrūko, kad pasikalbėčiau su žmogumi, kuris man jau seniai yra užkliuvęs ir vis labiau norisi įtraukti į savo akiratį. Taip jau yra.

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Lap 27, 22:13

Nelabai pasitikiu.;X

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 27, 22:29

Dabar po ligos - pradingo, o prieš savaitę jaučiaus laiminga atgavus.
Bet turbūt niekada netapsiu visiškai savimi pasitikinčia arba "tai ne man" arba "aš esu aš"

Vartotojo avataras

Pilkas

Įsijaučiantis

92.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 14, 20:09

Pasitikiu, kartais net per daug...

Vartotojo avataras

Lament

Įsijaučiantis

Kaunas

1,898.10 Lt

Standartinė » 2010 Gru 15, 20:11

Vaikystėj baaaisiai pasitikinti savimi buvau. O dabar nežinau kas lėmė tą nepasitikėjimą. Ar paauglystė, ar vėlgi tėvo įtaka.
Labai sunkiai bendrauju su nepažįstamais žmonėmis.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Gru 19, 23:53

Spėjau suvokt, kad visgi trūksta man pasitikėjimo savimi. Bet nieko, darbas darbas ir dar kartą darbas. Visko yra išmokstama : )

Vartotojo avataras

Solveiigaa

Įsijaučiantis

Kaunas

1,691.17 Lt

Standartinė » 2010 Gru 20, 18:33

Pas mane tai nepastovus tas pasitikėjimas savimi. Tiesiog vieną dieną atsikeliu ir atrodo, kad kalnus galėčiau nuversti, o kitą dieną atvirkščiai. :|
Bet dabar manau, kad daugiau turiu pasitikėjimo savimi negu anksčiau. Negalėdavau net žmonių paklaust ar tarkim nenuvažiavo koks autobusas, o dabar net pačiai keista, kad taip bijodavau/ ;D

Vartotojo avataras

Kollė.*

Apšilinėjantis

1,381.83 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 15:50

Visada stengiuosi pasitikėti savimi.
Sakau : Man pavyks.
O jeigu nepavyksta sakau ,jog šaunu , kad bent pabandžiau.
Kitą kartą pasiseks. :D

Vartotojo avataras

RedWhite

Dalyvis

2,922.01 Lt

Standartinė » 2011 Vas 06, 18:24

Visiskai nepasitikiu.. Nezinau, kodel. Tik zinau, kad nepasitikiu savimi.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 01:04

Pasitikėjimas savimi blėsta kai gauni kritikos arba dėl patyčių, todėl dabar vis daugiau žmonių užsidaro savyje, nebepasitiki savimi, kaip sakėt bijo susimauti, bijo, kad juos kažkas vėl sukritikuos, nori visiems įtikti, ir logiška- nenori, kad iš jų tyčiotųsi.
Pasitikėjimą savimi, manau, galima išsiugdyti įsikalant sau į galvą žodžius „ KOKS SKIRTUMAS KĄ PAGALVOS KITI, AŠ GYVENU DĖL SAVĘS, NE DĖL KITŲ“. Svarbiausia yra daryti tai ką bijai ir nežiūrėti į nesėkmes. Juk klaidos yra mūsų patirtis, kuo daugiau darome klaidų, tuo didesnė mūsų patirtis, žinome, kaip elgtis, jei dar taip nutiktų. Tai manau reikia stengtis nugalėti visas baimes, kad ir kaip sunku. Gyvenam tik kartą, reikia išnaudoti visas progas, kad ir kaip trukdytų baimė suklysti. :-)

sun*

Apšilinėjantis

1,144.63 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 19:41

Seniau visiškai nepasitikėdavau savimi. Dabar po truputį to pasitikėjimo daugėja. Kai jauti aplinkinių palaikymą, ta baimė kažką daryti pamažu blėsta.

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 20:47

Gidija rašė:Pasitikėjimas savimi blėsta kai gauni kritikos arba dėl patyčių, todėl dabar vis daugiau žmonių užsidaro savyje, nebepasitiki savimi, kaip sakėt bijo susimauti, bijo, kad juos kažkas vėl sukritikuos, nori visiems įtikti, ir logiška- nenori, kad iš jų tyčiotųsi.
Pasitikėjimą savimi, manau, galima išsiugdyti įsikalant sau į galvą žodžius „ KOKS SKIRTUMAS KĄ PAGALVOS KITI, AŠ GYVENU DĖL SAVĘS, NE DĖL KITŲ“. Svarbiausia yra daryti tai ką bijai ir nežiūrėti į nesėkmes. Juk klaidos yra mūsų patirtis, kuo daugiau darome klaidų, tuo didesnė mūsų patirtis, žinome, kaip elgtis, jei dar taip nutiktų. Tai manau reikia stengtis nugalėti visas baimes, kad ir kaip sunku. Gyvenam tik kartą, reikia išnaudoti visas progas, kad ir kaip trukdytų baimė suklysti. :-)

Tiesa. Privertė susimąstyti šis atsakymas.

Vartotojo avataras

Gidija

Patyręs forumietis

Miami

1,416.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 03, 22:14

Smagu :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę