Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

jinav2

Dalyvis

3,076.62 Lt

Standartinė » 2010 Lap 14, 11:50

Nešioti lęšius pradėjau neseniai, bet esu labai patenkinta, nieko neskauda, įsidedu lengvai, akys nepavargsta, gerai matau :) ir man patinka, ir gražiau atrodau nei su akinukais.;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 14, 23:13

Visai norėčiau aš kontaktinių lęšių, bet deja aš jų, kad ir kaip norėčiau, negalėčiau nešiot dėl astigmatizmo

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 14, 23:58

O kodėl jų negalima nešiot kai astigmatizmas? Nes man irgi lyg kažką tokio minėjo, bet nieko nesakė kai pasakiau kad nešiju lęšius kartais.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Lap 15, 00:00

Aš labai noriu lęšių, bet nžn ar apsimoka pirkti, nes galbūt man jie netinka.. Arba šiaip, per jautrios akys bus.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 00:24

Moun, kaip tai gali netikt? Jei mediciniškai - pasikalbėk su okuliste, pakonsultuos tikrai. Dėl jautrumo, tai yra labai pralaidžių orui ir manau, retas atvejis, jog akys būtų tiek jautrios, kad negalėtų lęšių nešiot.
Aš asmeniškai gailiuos, kad anksčiau nenusipirkau jų, nes nors ir pasikeičiau akinius prieš kelis mėnesius, vistiek regėjimas su linzėm daug geresnis, nereikia galvot, kad užrasos ar dar kaip išsidirbs stiklas. Vien dėl patogumo, ne tik dėl išvaizdos, linzės man labai patinka.

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 21:36

O galima į baseiną su lęšiais eit? :roll:

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 21:40

Negalima, nes ten chlorkės yra. Grauš akis (ir šiaip iškart nukris linzė nuo akies).

Va vakar dar nusipirkau (nešioju 3metus). Nuėjau į vieną optiką, sakau man reik vienadienių. Bandė įkišt mėnesinių, sako, kad vienadienių 15 porų kainuoja 80litų, nu minimum 75litus. Nuėjau į šalią esantį fielmann nusipirkau 15porų už 55litų ; DDD Visada pirkau už 50-55litų. Net ir toj optikoj, kur sakė, kad pigiau nėra, pirkdavau po 55lt ; D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 19, 22:00

Doh. :piktas:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Gru 10, 23:53

devilish rašė:Visai norėčiau aš kontaktinių lęšių, bet deja aš jų, kad ir kaip norėčiau, negalėčiau nešiot dėl astigmatizmo

tai tam yra toriniai lęšiai, t.y. lęšiai, skirti astigmatizmui;d tik tiek, kad jie žymiai brangiau kainuoja, aš pati torinius naudoju [man trumparegystė+astigmatizmas], brangiai išeina, bet tikrai apsimoka. o vat spalvotų nėra; užsieny gal ir yra, bet kaina dar didesnė, i guess

Vartotojo avataras

Solveiigaa

Įsijaučiantis

Kaunas

1,691.17 Lt

Standartinė » 2010 Gru 15, 21:04

Aš prieš kokius du metus pradėjau nešiot, ir pačią pirmąją savaitę man tokia kankynė būdavo išsiimt lęšį, kad sėdėdavau prie veidrodžio 20 min ir krapštydavau aš tas vargšeles akis ;/
Na, o dabar viskas gerai, nešioju ir spalvotus ir vienadienius. Pagal nuotaiką :D Ir šiaip negalėčiau dabar žiemą įsivaizduot savęs su akiniais, nes taip erzindavo kai iš šalčio nueidavai į šilumą ir rasodavo stiklai :D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 16, 13:43

Arba lyjant užsitaškydavo ir nebūdavo kur nuvalyt... :piktas: :annoy:

Vartotojo avataras

Solveiigaa

Įsijaučiantis

Kaunas

1,691.17 Lt

Standartinė » 2010 Gru 16, 17:49

Deisiukia būtent :D

Vartotojo avataras

Tiarana

Įsijaučiantis

Ukmergė.

1,040.12 Lt

Standartinė » 2010 Gru 17, 15:42

Norėčiau nešioti, bet vat mano mama sako akinius nešiosi- ir viskas :piktas:

Vartotojo avataras

Chery_

Įsijaučiantis

Klaipėda. ;D

1,129.75 Lt

Standartinė » 2010 Gru 18, 19:38

Šiandien ir aš nusipirkau. Labai patogu, patenkita esu, su akiniais nėra ką lygint. Ir įsidedu gan greit, galvojau, kad bus sudėtingiau : D

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Gru 21, 22:37

Turiu akinius, bet noriu lesiu, mama nepriestarauja, bet sako pirkis uz savo pinigus. Aisku pirksiu. Sako, niekad neturejusiems lesiu, pirma reikia pirkti ne menesinius, o dieninius. Kaip isikruju? Nes dieninius per pora savaiciu ''sunaudociau'', o tuos menesinius uz ta pacia kaina tureciau kelis menesius ar ir daugiau. Kai uz savo pinigelius pirksiu tai ieskau geriausio varianto pinigu atzvilgiu (nors imsiu kad lesiai butu geri normalus, ne patys prasciausi). Kaip sakote, ka galit patarti? (del tu dieniniu/ menesiniu) Aciu :}

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių