Kontaktiniai lęšiai
Aš dabar nusipirkus. Gaila pavadinimo nepamenu, bet esu žiauriai patenkinta. Jie nekeičia spalvos, ir yra skirti labai šviesiom akim, paryškina spalvą. Tai nusipirkau su aqua atspalviu :] Fantastika :]
Nu paprasčiausiai nustumiu lęšį nuo vyzdžio ir pirštų galais išimu. Nakčiai konteineriuke palieku. Be to, čia tik vienas lęšis perplyšo, kitas nukrito besidedant ir mano mylimos kambariokės jį sumindžiojo ;S Paskutinį kartą redagavo Sturgelis 2010 Spa 20, 18:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
Pradėjau juoktis, betr pažįstama situacija. DDDėl ryškinamųjų. Jie tikrai pastebimi. Tiesiog išsirenki spalvytę pagal savo akis ir turi ryškią spalvą. :] Šiandien įsidėjau linzes tai lauke žiauriai patogu, ir žiauriai gerai matosi, bet patalpoj tai pakankamai blogai - kartais (kur tamsiau) tai išvis atrodo vaizdas nesueina abiejų akių, nu žodžiu šūdinas jausmas. 3 kartus bandžiau perdėdinėt linzę - vistiek nekaip matosi.
Norėčiau ir aš lęšių, akinius jau apie 5-6 metus nešioju, ir lyg ir gerai viskas, tik dabar jau reiktų naujų rėmelių tai atėjo mintis gal vietoj jų geriau lęšius pabandyt. Tik pamenu kažkada gydytoja buvo sakius kad tik nuo 16 metų galima nešiot, tai kaip čia yra iš tikrųjų? Nes man 15 vat kitą mėn.
Nuo kiek nori nuo tiek nešioji, čia jaučiu taip sako tik todėl, kad jaunesni gali neprižiūrėt tų linzių arba tiesiog gali nemokėt jų įsidėt (nu jau 12-15 metų tai tikrai gali įsidėt lengvai, tik reikia priprast). Man 13 metų ir aš nors ne kikvieną dieną, bet retkarčiais įsidedu. Truputį anksčiau dar ir nepavykdavo kartais, bet dabar jau greitai ir lengvai pavyksta. O šiaip tai jeigu ruošiesi nešiot linzes tai vistiek ir akinius turėk, nes aš tai kai su linzėm būnu ir akinius kažkur su savim įsimetu, jei kartais iškristų lęšis ar šiaip akį perštėt pradėtų.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

:)