Diskusijos Gyvenimas

Amžiaus skirtumas santykiuose

Vartotojo avataras

wika_21

Apšilinėjantis

Aisku ten kur as gyvenu.

932.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 16, 16:31

Ka manote apie amziaus skirtuma santykiuose?

Mano draugas yra 30 metu vyresnis. Viskas grazu, bet matau, kad kartais jis daug galvoja apie musu amziaus skirtuma, as irgi - tai vienintelis musu santykiuose dalykas, del ko truputi jaudinames.
Visada svajojau apie tokius PERFECT santykius, bet niekada negalvojau, kad tai bus su 30 metu vyresniu vyru. Suprantame vienas kita is puse zodzio, neturejau dar niekad tokiu lengvu ir paprastu santykiu, bet vis su baime (issiskirti, prarasti) pagalvoju "prasau, kad tai nesibaigtu".. Bet buciau naivi jai taip galvociau, kazkada turbut (to as nenoriu) TAS amziaus skirtumas prades labai jaustis.

Ka jus galvojate apie sitokius santykius?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Spa 16, 16:57

Tau 21?
Dar jauna mergina esi ;s Na bet jei tu nori rimtų santykių ir jis puikiai jiems tinka, bendravimas vyksta sklandžiai, tai gal viskas ir ok ;?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 19:17

Aš apskritai manau, kad 10 metų skirtumas - daug, o 30 tai čia.. Nemanau kad gerai. Jis tau tėvas gali būt.

Vartotojo avataras

VakarPuse8

Aktyvus dalyvis

Kaunas

205.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 19:20

Laikui bėgant požiūriai stipriai išsiskirs ir neberasit kažko bendro.

Vartotojo avataras

Kleckutis

Įsijaučiantis

Marijampolė

1,605.36 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 19:21

Na mano nuomone 30 jau tikrai kiek per daug...
Na, bet svarbu jum taip gerai:)
O vėliau gyvenimas parodys ko jūs norite iš tiesų:)

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 19:22

Tam tavo draugui jau reikėjo vaiką išaugint, o ne su tavimi būt. Keista kažkaip, toks skirtumas :X
Paskutinį kartą redagavo Po.Vilas 2010 Spa 17, 20:21. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 20:01

Paklausti negalima? Aš nieko blogo iš to nenoriu. Tiesiog paklausiau. O tu ką žinai, kad sakai ;>? Ir su tuo owned neužsilaikyk, nes atsibos :)

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2010 Spa 17, 21:09

bendrauju su 2x už mane vyresniu žmogum artimai ir nėra jokių problemų

Vartotojo avataras

wika_21

Apšilinėjantis

Aisku ten kur as gyvenu.

932.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 18, 12:09

pinigai cia nezaidzika visai jokios roles, abu uzsidirbame sau reikalingus pinigus. Abu turime truputi baimes del to metu skirtumo, ir pradedami avo draugiste 20 kartu apgalvojom, kaip galvojate kaip regavo jo mama, ar jo vaikai, kai kurie is ju yra vyresni uz mane.
Bet dabar visi gerbia musu sprendima, puikiai sutariu su jo vaikais, kartais pajauokaujame sia tema.
Mum net nereikia vienas prie kito pecialiai taikytis, viskas gaunasi savaime, tikrai labai dziaugiames tuo ka dabar igyvename ir kaip kad jis sake: ,,megaukimes sia akimirka,, ir as butent tai darau. Niekada mane netrauke vyrai mano amziaus. Man tai normalu. bet niekada neturejau 30 metu vyresnio, del to truputi susimastau, ar visada bus taip gerai kaip tabar.

Vartotojo avataras

Kleckutis

Įsijaučiantis

Marijampolė

1,605.36 Lt

Standartinė » 2010 Spa 18, 16:49

Na svarbu, kad jums dabar labai viskas gerai:)
Tikėkimės, kad taip ir bus:)
Bet kas bus kai tu norėsi tap tikra mama ir turėti savo vaikų? :roll:

Vartotojo avataras

wika_21

Apšilinėjantis

Aisku ten kur as gyvenu.

932.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 19, 22:03

turiu dukra, esu issiskyrusi, ji gyvename kartu ji puikiai su juo sutaria ir tai vel sukelia man visokiu minciu, nes o ir jai kada musu keliai issiskirs, o ji taip prisirisusi prie jo, tadar bus skaudu ne vien man o ir jai, NEBENORIU, kad ji tai vel isgyventu,del ja supanciu zmoniu nesutarimu ar apsisprendimu.... Kodel gyvenimas kartais toks koplicuotas....
Noriu buti tikra del to ka darau... Bet nesu, netgi tadar kai atrodo viskas saunu ir taip kaip turetu buti, tik tas ,,30,, truputi erzina....

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 10:17

30metų daug, bet jeigu jūs gerai sutariate tai viskas puiku :D tada telieka tik džiaugtis, kad jums viskas gerai ir tikėtis, kad taip bus ir toliau :D aš tavo vietoje, tikriausiai taip pat abejočiau, juk kitam patarinėti daug lengviau, negu apsispręsti pačiai :D Juk žmonės gyvena vieną kartą, tai geriau gailėtis to ką padarei blogai, negu to ko nepadarei, nors galėjai padaryti ;)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 16:04

blogai didelis amžiaus skirtumas,skiriasi subrendimo lygis,požiūris į daugelį dalykų.Juolab,manau,kad Tu galbūt dar nori "išsilakstyti",o jis jau nebe. :) Nieko negaliu teigti,bet manau išsiskirsit.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 17:45

Aš tai suprantu kad ji ne patarimo klausia, bet ji tiesiog uždavė klausimą ką mes manome apie amžiaus skirtumą santykiuose ir save pateikė kaip pavyzdį, o ne ką mes manome apie jos ir jos trisdešimčia metų vyresnio draugo santykius.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Spa 21, 18:10

Bent man, tai 30 metų skirtumas jau šiek tiek nenormalu. Nieko prieš, jei koks 10 metų skirtumas, bet 30... Per daug. Nemanau, kad tokie santykiai truktų ilgai.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių