Diskusijos Gyvenimas

Simpatija ir antipatija

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 06, 11:49

Magly rašė:daug žmonių yra kuriem antipatiją jaučiu - vieni kažką primena, kiti iš pirmo žvilgsnio nepatinka.. bet buvo ir taip kad pasikeitė nuomonė apie žmogų kuriam pirmiau jaučiau didelę antpatiją.

Man irgi taip buvo, iš pradžių antipatija, o dabar jau 5 metai drauge :cha:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 06, 16:19

Dažniausiai antipatiją arba simpatiją žmogui pajaučiu, kai bent minimaliai pabendraujam, susidarau įspūdį apie jį, galų gale kai matau, kaip elgiasi tarp kitų žmonių. Bet aišku, laikui bėgant, daugiau pabendravus kartais pirminis nusistatymas keičiasi ir galiu nebejust simpatijos ar antipatijos. Kiek pastebėjau, labai nemėgstu išsišokt mėgstančių žmonių ir save išaukštinančių, su per dideliu pasitikėjimu savimi.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 06, 18:43

Simpatijų tai beveik nejaučiu, o antipatijų tai pilna vien iš klasės. Na taip, man konkrečiai jie nieko nėra padarę, bet savo lėkštais bajeriais ir išsišokimais dėl dėmesio trūkumo tikrai labai užknisa.

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 18, 15:03

ir simpatiją, ir antipatiją galiu jausti ir jaučiu žmogui, kurio nepažįstu nė kiek. nežinau kodėl, tiesiog toks nusistatymas, nors iš esmės pačios pažinties metu, tos simpatijos/antipatijos mūsų bendravimo nekeičia, nes aš stengiuos pažinti tą žmogų ir, kai pažinu, tie visi nusistatymai dingsta arba dar labiau sustiprėja.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 18, 15:06

taip ir labai dažnai. :] tiek simpatiją,tiek ir antipatiją galiu jausti neįtin pažįstamiem žmonėm.Bet dažniausiai pabendravus,nuomonė pasikeičia. :] o gaila.

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 18, 17:07

Galiu simpatiją daug kam jausti. :) Antipatiją taip pat. Dažniausiai nepažįstamiem žmonėm nepuoselėju gražių jausmų ;D

Vartotojo avataras

moni_c

Įsijaučiantis

Plungė

1,629.93 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 19, 21:44

Simpatija ir antipatija - mano gyvenimo dalis. :>

Dažnai tai, bent jau man, siejas su pirmu įspūdžiu. Arba patinka, arba ne. Nors dažnai jaučiu simpatiją, nes beveik visada už šypseną gaunu šypseną, o tai man patinka. Nemėgstu susiraukusių žmonių, jei tai yra artimas žmogus, visada stengiuos pralinksmint. :) Taip pat žmogaus išvaizda man nieko nelemia, kalbant apie pirmo įspūdžio antipatiją. Greičiau pajausiu simpatiją negražiam, negu gražiam, bet gašliam. Na, o jei kalbant apie vaikinus, aišku instinktyviai jaučiu simpatiją dailių, mielų bruožų vaikinukui. :D Tik pabendravus, turbūt kaip ir visiem, nuomonė arba pasikeičia, arba pasitvirtina. :)

Vartotojo avataras

frostedwindow

Dalyvis

4,999.43 Lt

Standartinė » 2010 Lap 13, 21:10

net nežinau, simpatijos už nieką kaip ir nejaučiu, o antipatiją jaučiu vienai panai, na, man ji tokia nepakenčiama atrodo.. :dry:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Lap 18, 22:34

Net nežinau. Jokios simpatijos kokiam tai vaikinui šiuo metu nejaučiu. (: Antipatijos tai yra porą žmonių, kuriems jaučiu. Bet kažkaip dažniausiai arba tai pajaučia žmogus, arba ne, nes neparodau. (: Šiaip retai kada slepiu, jaučiu tai ar ne. (: Kalbant tiek apie simpatiją, tiek apie antipatiją.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Lap 20, 15:25

Kažkokia momentali cheminė reakcija. Žmogus man arba patinka arba ne. Dažnai antipatiją jaučiu. Su simpatija tai sunkiau :)

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Lap 21, 22:24

šiaip stengiuos nespręst apie žmogų iš išvaizdos, bet yra keletas žmonių kuriems ne iš šio ne iš to jaučiu tą antipatiją jų nepažinodama.;s
o su simpatija...mm, nežinau čia toks amžius gal, bet nemažai kam ją jaučiu dabar(kalbant apie priešingą lytį) : D o ir aplamai, kaip ir kažkas rašė apie šypseną, tai ji dažnai sukelia simpatijos jausmą

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių