Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 19:13

saulė.pasaulio> nieko :D vistiek į tą pusę

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Muny

Apšilinėjantis

726.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 10, 21:38

saulė.pasaulio rašė:Aš patarčiau gražiai pakalbėti su mama. Už akių nusidažiusi tikrai nebus jinai patenkinta. Paprašyk, kad pradžioje leistu su šampūniniais dažytis (jie po kelių plovimų nusiplauna). Sakyk, kad pabandymui ir t.t.

O kur tų šampūninių dažų butų galima įsigyti? Nes aš kiek žiurėjau maximose ir panašiose parduotuvėse tai tik visokie dažai, dažomieji kremai... Nu tokie kur nenusiplauna. O nuplaunamų nemačiau :roll:

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 11, 10:09

Tu ne į mazimą eik. Nueik į "Drogą" ar "Eurokos" ten tikrai rasi ;) nerasi - paklausk konsultančių :)

Vartotojo avataras

Gintariuke_

Apšilinėjantis

Raseiniai

219.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 11, 17:35

Nedažau, ir man ptinka ta mano spalva, nenoriu kenkti savo plaukams, geriau jau pastiprinti, kad būtų sveiki, nenušiurę galai, ir atrodys prižiūrėtai ir gražiai.
GAl nebent senatvėj dažysiu, kai žilų plaukų atsiras :P

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 11, 17:44

Šiaip man patinka mano spalva, bet kartkartėmis noris kažko naujesnio. Tai prieš metus buvau nuplaunamais dažais taaamsiai bordine nusidažius. Bet neitin pavyko, tad ir matės vos vos. O šią vasarą nusidažiau su chna. Tai gavos iš mano rudų plaukų šokoladinė į juodumą su violetiniu atspalviu. Šiaip labai patiko šis atspalvis, tik va gaila po 3 plovimų spalvos beveik nebebuvo. Žadu kartoti :D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 12, 20:39

Muny rašė:
O kur tų šampūninių dažų butų galima įsigyti? Nes aš kiek žiurėjau maximose ir panašiose parduotuvėse tai tik visokie dažai, dažomieji kremai... Nu tokie kur nenusiplauna. O nuplaunamų nemačiau :roll:

Jie būna supakuoti į tokius Paveikslėlis
tas dešinėje maišelis toks. ; D
Ir esu mačiusi tik Palletes ir rusiškus.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 12:26

arba dažyk chna, jie tipo stiprina. nors man ir palette dar labiau pastiprino plaukus, blizga, etc., nors dauguma sako, kad palette lb prasti ir gadina;d

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 17:17

Šiaip jeigu dažai su tikrais dažais, tai reikia gerai pagalvoti, kad paskui netektų gailėtis. Aš tai kažkaip gailiuosi, bet man kažką daryti reikėjo, nes plaukai buvo labai nublukę nuo džiovinimo ir t.t. Vien žo. Noriu savo spalvos, bet juodi atrodo bent jau šiuo metu geriau, negu, kad buvo iki dažymo. (:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 12:12

o kai džiovini heatprotector'ių naudoji?;o

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 17:55

crystalised rašė:o kai džiovini heatprotector'ių naudoji?;o

Ne. (: nes iki tol plaukus džiovindavau namuose, su mamos džiovintuvu, o jis labai švelniai džiovina. O dabar turiu tokį, kuris belekaip karštai džiovina.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 23, 14:10

va va,tokią pačią iš pallete matyt ir aš turėjau, db irgi labai panaši į tavo nupasakotą, irgi iš palette, tik po 30 plovimų nusiplauna;D
db laukiu kada nusiplaus,noriu šviesiai rudų/ryžų/ash blond/dark blond, kažko tokio, bet bleeeem.nežn kaip gaut ir nesugadint plaukų ir blah blah ;E

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 23, 22:02

tai nereikia ir skustis.: D

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 24, 17:52

dabar noriu kokiom sruogom nusidažyt,bet net neįsivaizduoju kokia spalva.;dd

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 30, 19:52

Kad negadinti plaukų, tai nedažau dažais, o perku po 2,70Lt rusiškoj kosmetikoj dažomąjį šampūną bordinės spalvos,. Na taip, jis greit labai nusiplauna (maždaug vienas pakelis po 1 savaitės), bet užtat plaukų negadina. Tai dabar jau tik juos pirksiu:D
Bet pvz pas ką blondiniška plaukų spalva, tai nepatariu, nes ta Irida nelabai ką keičia. :]

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 30, 20:20

Bet jis normaliai paima plaukus jei jau jie dažyti panašia spalva, jei nedažyti, tai nelabai matysis.
O šiaip visur gi jų yra, visose praduotuvėse. Prie plaukų dažų žemiau juos deda. Vadinasi gal dažomasis gelis ar kaip. Na, aš rusiškoj kosmetikoj perku, man pigiau išeina.
Šiaip labai geras dalykas;D
O juos visi vadina šampūnais, nes beveik taip ir yra.:D Svarbiausia, kad plaukams nekenkia. :play:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių