Įvairūs Filmai, TV, knygos

Kuždesių sala / Shutter Island

Knowing

Lankytojas

119.80 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 27, 18:08

Pradžia labai nesudomino, bet pabaiga buvo tiesiog.. super, primena netgi inception dalinai.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 02:09

Filmas iš fuck'mindų serijos. :cha: Bet geras, pasižiūri, o po to jautiesi išprievartautas ir apgautas, man patiko. :up: Aplamai, patinka filmai, kurie palieka tokį įspūdį, nes kitus paprasčiausiai pamiršti.
aš tai galvoju, kad jis tikrai beprotis buvo ir per tą laiką, kol buvo atsigavęs, paprašė, kad kažką jam padarytų, jei jis vėl sudurniuos, nes ten gale kažkokį ryšulėlį daktaro rankoj parodė, visi taip keistai susižvalgė ir išvedė jį. :whata: arba kitas variantas, kad visi vėl šoko pagal jo dūdelę. :> kaip ten bebūtų, vistiek jis buvo beprotis. :cha:

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 28, 02:29

na, čia kaip kam, jei žmogus orientuotas pažiūrėti, jis niekada neskaitys visų komentarų apie filmą. Tema sukurta tiems, kas jį matė. : ) Jei nori kažkas kažką skaitytis apie filmą, yra obuolys, imdb, pirmas temos puslapis ir t.t. Bent jau aš niekada neskaitau daugiau nei filmo aprašymo + įvertinimo, nes, jei tai net ir paprastas filmas, be jokių posūkių, yra neįdomu žinoti jo visą siužetą su detalėmis..

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (4304) buvo 2026 Geg 22, 00:32

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių