|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Rgp 09, 21:30
Būdama aktyvi nepersistenk, na žodžiu netapk įkyri. Nebijok užkalbinti žmonių ir tikrai susirasi draugų  Be to kad ir kaip beieškotum draugų išlik savimi 
--------------------------------------
-

DcRee
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaun...
- 1,746.00 Lt
» 2010 Rgp 09, 22:45
Tai priklauso nuo to ko tu nori. Galbūt tau reikia vieno draugo ar draugės kuriam skirtumei daugiausiai dėmesio, ar kokios nors kompanijos linksmam laisvalaikiui. Turi apsispręsti ir elgtis atitinkamai. Be to, dabartiniai tavo pažįstami žmonės (netikiu, kad tokių nėra) verčia tave jaustis, kad neturi draugų. Jei tarp jų yra žmonių, kurie tau patinka ir norėtumei suartinti tarpusavio santykius, tau reikėtų tiesiog daugiau bendrauti. Taip pat visais atvejais reikėtų susirasti ir naujų pažinčių. Būdų jau yra pasiūlyta.
-

Baltai*Raudonas
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,998.97 Lt
» 2010 Rgp 20, 18:51
tas pasakymas, kad geriau keli tikri draugai, negu daug draugų, tai yra bullshit.
-

DcRee
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaun...
- 1,746.00 Lt
» 2010 Rgp 20, 19:06
Nebūtinai. Kai kurie žmonės yra labai draugiški ir jiems išties norisi kuo daugiau pažinčių, todėl tikrai keli tikri draugai jų netenkins. Bet yra ir tokių žmonių, kurie nemėgsta kompanijų. Kuriems tiesiog norisi vieno ar kelių tikrų draugų šalia ir daugiau nieko. Taigi, viskas priklauso nuo paties žmogaus. Ir posakis negali būti nei teisingas, nei klaidingas. Jis tik daugiau arba mažiau tinka kažkuriam žmogui.
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Rgp 21, 21:38
Žiauriai nemoku rinktis draugų (damn) Visi man geriausi draugai ir visi mane dūhina. Yoh.
-

NeverAgain
- Patyręs forumietis
-
- Kažkur toli
- 724.87 Lt
» 2010 Rgp 23, 18:10
Pasakysiu gerą patarimą : Tiesiog būk savimi.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 18:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
-

Gutsy
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevėžys
- 3,369.27 Lt
» 2010 Rgp 25, 14:21
Monster. rašė:Ir šiaip - niekada nemanyk, kad žmogus, kuris su tavim maloniai bendrauja ir tau sako daug gerų dalykų toks yra. Nevisada, patikėk man jau pasitvirtino. Jei neįsitikinus, geriau sakyk pažįstamas nei draugas. O šiaip pati draugų turiu mažai, pažįstamų - milijonus. O kartais man išvis atrodo, kad geriausia draugė yra mama...
Sutinku su tavim. Taip jau yra. Daug žmonių bendraudami užsideda kaukę. Bet ilgainiui ta kaukė gali nusidėvėti ir tu pamatysi koks yra iš tikrųjų tas žmogus. Tačiau toks praregėjimas neretai būna skaudus...
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
-

» 2012 Sau 05, 20:29
Gabrė rašė:Sveiki, esu čia naujokė, nesupykit, jei ne į tą temą rašau, nežinau taisyklių dar. Turiu tokią problemą: neturiu draugų. Gal galėtumėt patarti, kaip jų susirasti? Ar patys turit daug gerų draugų? Kodėl būtent tie žmonės tapo jūsų draugais? Ko reikia, kad žmogų laikytumėt savo draugu?
As lygiai taip pat neturiu draugu, bet skirtingai nuo taves del to ne kiek nepergyvenu. Draugu dirbtinai nesusirasi, tikru draugu turiu omenyje, o ne tokiu, su kuriais tik šiaip paplepeti butu galima. Jie ateis i tave gyvenima naturaliai, nesijaudink del to. Geriau jau jokiu draugu, nei gauja netikru, kurie nelaimei istikus tave pamirs
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2012 Sau 05, 20:53
Visai neseniai supratau, kad tie kuriuos laikiau draugais, man ne draugai. Na cia apie klasiokes eina kalba. Apkalba mane ir mano geriausia drauge mums uz nugaros!:> Na mano bff joms niekad nepatiko. Man aisku nemalonu buvo, bet ka padarysi. Pati galvoju kvaila buvau, kad su jomis prasidejau. Jos ja apkalbejo man girdint.. Nezinau kas man budavo, bet as jos neapgindavau.:> Dabar manau, kad buvau paskutine DEBILE, kad taip dariau. :/ Na patarkit man kaip jas apramint. (:
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
-

» 2012 Sau 05, 22:01
Kad neapkalbetu ka daryt? Imk ir pasakyk - jei jums taip idomu apie ta asmeni sneketi, tai pasikvieskit ji ir i akis pasakykit ka manot, nes uz akiu tik bailiai kalba
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2012 Sau 05, 22:21
na pabandysiu, bet svarbiausia, kad jos sneka mums girdint, bet neivardina apie kokius asmenis sneka;/ ir taip dar ziauriau.
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
-

» 2012 Sau 05, 22:30
O tu apie jas pradek taip pat sneketi. Garsiai, neminint vardu, bet taip, kad tikrai suprastu apie ka kalba eina. Man idomu, o kodel tu isvis su jomis draugauji, jei tokios ozkos jos? 
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2012 Sau 05, 23:04
Draugavau, bet nebedraugauju.  Maniau normalios.
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 42,980.47 Lt
-

» 2012 Sau 05, 23:23
Taip.. Pas mane mokykloje irgi dauguma apsnekedavo vieni kitus, musu klaseje buvo tik viena mergaite, su kuria galedavau pasisneketi ir buti rami, kad kita diena ji nepapasakos to kitiems
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|