Įvairūs Mistika

Sąmoningi sapnai

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 13:36

Deisiukia rašė:HaBeck, duok pesimistui kelią - vistiek jo neras ;)

Woo, tai juk kiekvienas tiki tuo, kad jam atrodo priimtina, o jei ir netiki, tai nereik ant kitų pult :roll:

Gali dievint ir arbatinuka, bet turbut visi supranta kuom tai baigiasi?
Yra tam institucijos atitinkamos, psichologai.

--------------------------------------

Nemalonus

Dalyvis

Vilnius

1,649.16 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 15:11

Dėl sąmoningų sapnų, tai jo, sapnuoju, bet retokai, būna tokių, kur pats valdau, būna ir tokių, kad suprantu, jog sapnuoju.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 23:09

Rūt. rašė:O kam? Nematau reikalo kelt čia.

Na, tada man parašyk į pm, noriu sužinot tą techniką. ;)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 18:16

Woo, pasakyk kodėl negali tie SS egzistuot/

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 21:55

Tiesą sakant Woo durnius, ( neįsižeisk ) man net juokas ima kai tu bandai įrodyti kažką... Aš pats turiu tuos samoningus sapnus. Ir man nėra reikalo čia tau ir įrodinėt kažką, ir kogero niekaip neįrodyčiau nebent tu sugebi įlysti į galvą....Laimingi žmonės kas nepatyrę samoningų sapnų patiki jų egzistavimu :)

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 14, 10:16

Būna ir žinokit laabai dažnai ir tai dažniausiai būna siaubo sapnai:D Žinau, kad sapnuoju bet visviena bijau kažką daryt ir speceliai prasibudinu. :D

Vartotojo avataras

Serenity

Aktyvus dalyvis

Kaunas

8,152.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 14, 18:16

Hmm...na,kiek prisimenu,aš niekada niekada gyvenime nesu sapnavus tokio panašaus sapno,bet jeigu susapnuočiau, tai oi kaip smagu būtų !

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 17:24

Nebūna taip :>
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 14:29. Iš viso redaguota 1 kartą.

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 14:05

HaBecK rašė:Tiesą sakant Woo durnius, ( neįsižeisk ) man net juokas ima kai tu bandai įrodyti kažką... Aš pats turiu tuos samoningus sapnus. Ir man nėra reikalo čia tau ir įrodinėt kažką, ir kogero niekaip neįrodyčiau nebent tu sugebi įlysti į galvą....Laimingi žmonės kas nepatyrę samoningų sapnų patiki jų egzistavimu :)

Na va, stai atejo vuijke is onje elte ir dejo savo argumentus.
Tu durnius, tu .., ir ka cia primena? Banddanti irodys vaijka, kuris nervuojasi, kai neturi ka atsakyt, todel bando tiesiogiai zemint kita, jog parodytu, kad tai jis yra "autoritetas" kuriuo reikia tiketi, i rjo nuomone turi but svarbi ir teisinga.
Nepyk Habeck, bet tu neturi jokio erudicijos, jokiu ziniu, IQ low, 0 pasauleziuros, patyrimo nerasta. Tai ka tu gali rasyt apie sudetingus reiskinius, jei absoliuciai nieko nenutuoki. Kaip gali leistis i filosofiniu dalykus, kai tu tuscia vieta tame kontekste?
Cia tau ne komunizmas kur santechnikas gali vadovaut universitetui.
KAS tau belieka tai tik svaisciotis delfistu ir onje elte "bachuriuku frazemis" kurie savo ego ir "krutuma" pabrezia, kurie nori issiskirt ir pazemine "kito autoriteta" uzimt aukstesne vieta, susireiksmint.
Kazkuris modas teisingai rase vienoje temoja, jog cia netokia "auditorija" kuris turetu bent kazkiek erudicijos atitinkamais klausimais, nes nezino dar nesupranta ir neturi ziniu bei patirties vertinti bent kiek sudetingesnius reiskinius. Kitaip sakant cia "ciauskalu biuras" kur vuijkes bando tarinetis "rimtom" temom naudodamiesi apgailetinus ir juokingus argumentus.
Siuo atveju man juokinga ziurint i tave, bent jau butum siek tiek protingesnis jei butum nors pastudijavas ar pasiziurejas saltinius ir bandytum argumentuot savo nuomone remdamasis bent kazkuo. Deje turbut noniolikmeciui (nors apsimeti cia "guru") tik ir belieka laukt kol isbris is savo "pampersu".
Kitaip tariant, cia nekvalifikuota publika, kuri "pjauna i pievas" ir tuom apsiriboje, net nebandydami kazko teigiamo is to ispest, praplest savo erducija, o baigiasi "durniu iskojimu" ir totaliniu atbukimu.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 12:27

O tu Puikiai Troll'ini matau.

Aš tavęs du kartus uždaviau tą patį klausimą? O tu netiesiogiai vėl aiškini koks aš durnas ir pnš? Tai gal pagaliau atsakysi?

Prie ko čia filosofija, aš pasakoju savo patirtį, o išlenda kažkoks trolis ir aiškina kokie visi durni...

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 15:21

Klausimas ar tu cia tik netrolini :D.
Ir koks klausimas? Nes tu net klausimo suformuot nesugebi.
Ir kas sprende, kad tavo patirtis ne trolinimas? Gal cia naujasis guru uzgime :D.
Ir kokia tu patirti gali turet, kai pas tave supratimo apie tai 0?

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 17:29

Tai tarkim jei sportuoji ir nesupranti moksliškai kaip ten viskas vyksta sportavimo metu, skaitosi Š ne praktika? :D

Tai vėl klausiu. TAi manai kad SAmoningi sapnai neegzistuoja ir tai prasimanymas?

Šiaip tai aš dar net nežinodamas kas tie samoningi sapnai yra Jų apturėdavau taip kad...

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 17:01

Kiek atsimenu kai tu pradejai nui budizmo, tfu tiksliau nuo sarlatanizmo "rampaizmo" perejai prie portalu ir astralu, ir aiskinai is sios pozicijos, kai paskui pritruko ziniu, viska psjoviai, dabar pradejai kita saka su panasia nuostata apie sapnus. Tik va neaisku ar tai siejasi dar su pasakom is Rampos su portalais ir astralais :, ar dabar jau visai tavo kita guru veiklos sritis tapo?
Gal tu specas esi psichoterapijoje/neurologijoje/biologijoje/filosofijoje, nes zmogaus samone/pasamone ir sapnai daugiausiai nagrinejami per psichologija ir neurologija.
Bet matyt kad perskaites straipsniukus kokiuose nors babuinu forumuose dabar perbegai nuo rampaizmo su astralais pire sapnu pasaulio.
Tai gal buk zmogus nors dabar paaiskink kas tai yra, kada tai vyksta ir kas do daiktas.
Nes cia tas pats, kas ateitu pas tave treniruotis bodyb bouilding, taip jei tu 0 ziniu turi, tai nereiskia, jog jei tau atrodo kad tu pakilnojas svarmenis jau profesionalas esi. Tam specai ruosiami ir jie zino biologija/anatomija ir t.t.
Tiesiok butu kvaila, jei pradeciau gint tavo pozicija, nors uz tave daugiau ziniu turiu uz/ pries :D. Tik aisku kadangi tau patinka vartytis po guru saitus, tai viska cia pasigauni ir aiskini kaip kokia "religija", nors neiaksu is kurios pozicijos bandai gryst net.
Vnzkiek matau, tai tik apsisaukelis guru ir demeio nori gaut :D..

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 00:46

Ko jūs visi kamantinėjat tas technikas tos Rūt. vargšės? :OOO
Juk įrašykit į google.lt - sąmoningi sapnai ir jų technikos ir išmes jum.
O kas tingit užeikit čia - http://sapnuokisradingai.blogas.lt/tag/liucidinis-sapnas

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 00:49

Tai aš buvau radus, bet pagalvojau gal ji kažką labiau veikiančio rado, kad taip skelbt nenorėjo : D

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių