Ekskursijosooj... Aš tai daug kur buvus.. buvus Kaune, Vilniuje, Palangoje, Klaipėdoje, Trakuose... galėčiau išvardinti daaug, bet nelabai pamenu.
![]() ir dabar, šį šeštadienį dviem dienom su šokiais važiuosiu į Palangą, šoksiu linijinius šokius. ![]() ir tikriausiai pirmadienį, su klase prie ežeriuko kokio, su nakvyne atšvęst mokslo baigimus. ![]() Trečiadienį-ketvirtadienį važiavom 2 dienom į Kuršių neriją, tai fainai buvo.
![]() Nors šiaip visur buvau buvus, vistiek smagu gi. Tai va, dar jūroj pabraidžiojom, tik labai gaila kad anksti išvažiavom, kažkaip keista buvo taip anksti išvažiuoti. O su nakvyne tai buvo bajerių, tam pačiam pastate gyveno vokiečiai, ir ten neduok Dieve nusijuoksi jie iš karto ėjo pas administratorę kuri beldėsi į duris ir rėkė. Nu tai žodžiu, žiauriai užkniso, kažkokios kartoninės sienos. ![]() Kaip keista myliu savo aukletoja!!!! nuo pirmos klases i fantastiskus dalykus vezesi pabuvome visur ir papramogavome ir panuobozdiavome visko buvo, o tame sokolado fabrike- ziuriu visi apie ji labai kalba. Tiek ten ir tera prasedi kursiuka paziuri kaip daromi saldainiai pries snuki pagamina dezute paskui pats daraisi saldainiukus apdovanoja geriausia saldianiuka padariusi ir viskas paskui parsinesiam saldainiukus ir viskas. Kaip as gaminau tuos saldainius mane apdovanojo labai buvau laiminga, bet pati jo negalejau paagaut
![]() ![]() ![]() Atsiprasau uz klaidas neturiu laiko perskityt. iki 4 klases daug kur vaziavom..o kai perejau i aukstesne klase nuo 5kl iki 7kl as perejau i kita mokykla tai ta klifa pamisele kazkuokia visi jos nekencia.. nu tai va daugiausei kur vaziavom tai buvo vichi vandens parkas o šiaip visada kai silta prie ezerio einam kuris yra uz pora metru ir viskas daugiau niekur nevaziojam nes ta klifa kaip ir minejau pamisele
![]() Praeitais metais jau nuo rugsėjo mėnesio planavom ekskursiją, bet...per visus mokslo metus taip ir niekur neišvažiavom
![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |