AlusMmm, alus. Geras draugelis
D Lietuviškų tai nepasakyčiau, kad ką labai būčiau pamėgęs, bet kadangi nieko geriau po ranka nėra tai lietuvėlėj geriausiai eina Švyturio Ekstra/Gintarinis; Tauras; Kalnapilis, bet labiau baliukams ar šiaip pasisėdėjimams tai geriausia nefiltruotas, kartais pačio raugtas, nors labiau gal ir į girą panašiau būna.O svetur tai arba pigiausias arba Heineken D Skanesnio už atšaldytą Heineken alų dar nesutikau, na dar Sagres (Portugališkas) laabai skanus ypač kai 10 dienų Portugalijoje nemokamai po diskotekų kaip festivalio dalyviai gaudavome tai mes ten jo iki kelių išgėrėm Anyway, alus kaip alus, su draugais, gera kompanija ar šiaip atsigaivint tiesiog nuostabiai tinka, bet aš abiau mėgstu brendžiuką :]] Alaus nemėgimas mane dažniau išlaikytų blaivą ir padėtų taupyt.
Siaubas, kaip pamėgau šitą reikalą šiais metais. Jau net lygint pradedama... Nemėgstu lietuviškų alių išskyrus VILNIAUS. Ypač su žolelėm. Saldokas toks, mm. Dar aš pikta ant Carlsberg, kuris būtų awesome, jei jo nepilstytų Švyturys-Utena. Todėl čia laimi Heineken. Nors iš šviesių my faves is Kwak (thanks to Džy). Erdinger man irgi patiko (thanks to Rokas). O iš tikrųjų, tai aš tikra tamsaus alaus gerbėja. Ir savo mėgstamiausiu dedikuoju Guiness. ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

ekspertas, o dar tik keturiolika