HaBecK rašė:Tiesą sakant Woo durnius, ( neįsižeisk ) man net juokas ima kai tu bandai įrodyti kažką... Aš pats turiu tuos samoningus sapnus. Ir man nėra reikalo čia tau ir įrodinėt kažką, ir kogero niekaip neįrodyčiau nebent tu sugebi įlysti į galvą....Laimingi žmonės kas nepatyrę samoningų sapnų patiki jų egzistavimu

Na va, stai atejo vuijke is onje elte ir dejo savo argumentus.
Tu durnius, tu .., ir ka cia primena? Banddanti irodys vaijka, kuris nervuojasi, kai neturi ka atsakyt, todel bando tiesiogiai zemint kita, jog parodytu, kad tai jis yra "autoritetas" kuriuo reikia tiketi, i rjo nuomone turi but svarbi ir teisinga.
Nepyk Habeck, bet tu neturi jokio erudicijos, jokiu ziniu, IQ low, 0 pasauleziuros, patyrimo nerasta. Tai ka tu gali rasyt apie sudetingus reiskinius, jei absoliuciai nieko nenutuoki. Kaip gali leistis i filosofiniu dalykus, kai tu tuscia vieta tame kontekste?
Cia tau ne komunizmas kur santechnikas gali vadovaut universitetui.
KAS tau belieka tai tik svaisciotis delfistu ir onje elte "bachuriuku frazemis" kurie savo ego ir "krutuma" pabrezia, kurie nori issiskirt ir pazemine "kito autoriteta" uzimt aukstesne vieta, susireiksmint.
Kazkuris modas teisingai rase vienoje temoja, jog cia netokia "auditorija" kuris turetu bent kazkiek erudicijos atitinkamais klausimais, nes nezino dar nesupranta ir neturi ziniu bei patirties vertinti bent kiek sudetingesnius reiskinius. Kitaip sakant cia "ciauskalu biuras" kur vuijkes bando tarinetis "rimtom" temom naudodamiesi apgailetinus ir juokingus argumentus.
Siuo atveju man juokinga ziurint i tave, bent jau butum siek tiek protingesnis jei butum nors pastudijavas ar pasiziurejas saltinius ir bandytum argumentuot savo nuomone remdamasis bent kazkuo. Deje turbut noniolikmeciui (nors apsimeti cia "guru") tik ir belieka laukt kol isbris is savo "pampersu".
Kitaip tariant, cia nekvalifikuota publika, kuri "pjauna i pievas" ir tuom apsiriboje, net nebandydami kazko teigiamo is to ispest, praplest savo erducija, o baigiasi "durniu iskojimu" ir totaliniu atbukimu.