Įvairūs Studijos, mokykla

Egzaminai 2010

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 11:29

Sturgelis rašė:Žinai, mano matematikė sakydavo: "Matematika turi daug kelių", o užskaito ne visus. Taigi, visur yra išlygų : )
Dėl lietuvių egzo... Šiemet jis kažkoks nenormalus buvo. Visi autoriai modernistai, tad jokio pasirinkimo, o samprotaujamąjį rašyt rizikinga.

Pas mane lietuvių kalba eina kaip ne gimtoji, tai pas mane tikrai lengvas egzas : ) Kaip kad jums pvz rusų.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 00:05

nu man tai šokas buvo šiemet :cha: norėjau maironio, putino, donelaičio, salomėjos, biliūno.. nu bet koookio klasiko ir nei vieno nebuvo, teko iš lempos, po metų nerašymo samprotaujamąjį rašinį rašyt . Tai dėkui Dievui, kad man visada lietuvių kalba sekės.. tiek rašiniai +- geri buvo, tiek interpretacijos, nes šiaip tai apsikaki. :| bet vistiek šoko efektas buvo :cha: kai metus ruošiesi interpretacijai, o per egzaminą parašai samprotaujamąjį :up: :play:

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 18:10

Kavamanija, gyvenime mūsų šūlėj niekas nerašė samprataujamojo, o per egzą teko ; DDD Žiauru ; DD

p.s. aš iš visos širdies tikėjau, kad bus Donelaitis ir kad nebus anų trijų ; DDD

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias