Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų priežiūra

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 16:18

Nemalonus, kaip matau tau netenka kankintis su plaukų priežiūra ; D

_______
Aš tai plaukus kas dvi ar tris dienas plaunu, kadangi taip riebaluojas kad turbūt 5dienas nesiplovus - kiaušinienę ant galvos galėčiau iškept ;D
O grifką tai išvis kiekvieną dieną rytais išsiplaunu, nes per naktį spėja susiriebaluot T_T

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 19:36

Nemalonus rašė:Ne mergina, bet irgi prisižiūriu. Reguliariai nusiskutu galvą kas mėnesį kokį. Plauti beveik nereikia, užtenka muilu praeit kartą kasdien po dušu kai būni. :cha: Nėra plaukų - nėra problemos 8)

Gal reiks pamėgint? ;D jau kažkas siūlė ;D
Aš tai kas 2-3 dienas plaunu su kažkokiu (belekokiu, kurį randu vonioj) šampūnu, po to ištepu balzamu (kažkos rusiškas, bet taip skaniai kvepia...raudonų rožių žiedlapiais ir dar kažkuo...(mm)...) Ir tas kvapas mane dar ilgai lydi :) gera..

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 20:11

Nemalonus rašė:Ne mergina, bet irgi prisižiūriu. Reguliariai nusiskutu galvą kas mėnesį kokį. Plauti beveik nereikia, užtenka muilu praeit kartą kasdien po dušu kai būni. :cha: Nėra plaukų - nėra problemos 8)

Na jo, nusiskuti, ir jokių problemų :D Nereikia tau vargt su galvos plovimu :D

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 10, 21:25

Dabar sugalvojau plaukus užsiaugint, bet jie pas mane labai šakojas tai nusipirkau Gliss Gur šampūną ir balzamą sausiem ir skilinėjantiem plaukam ir dar tos pačios serijos kondicionierių. Maždaug mėnuo kaip naudoju, bet rezultatas tikrai matos, plaukai nebesišakoja ir žymiai greičiau auga. Ansčiau tai tik šampūnu ir kokią kaukę kartais uždėdavau ir užtekdavo ;DD
Dieve, kiek panom vargo dėl plaukų ;DDD

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 10:00

aš tai pavydžiu toms, kurios plauną bent kas antrą dieną galvą.;d
Gliss Kur turiu balzamą, irgi labai labai patinka. tavo kartais ne rožiniam buteliuke?;o nes tas irgi skilinėjantiems

Vartotojo avataras

Ras*a

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai.

239.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 10:31

Acid Rain rašė:Nemalonus, kaip matau tau netenka kankintis su plaukų priežiūra ; D

_______
Aš tai plaukus kas dvi ar tris dienas plaunu, kadangi taip riebaluojas kad turbūt 5dienas nesiplovus - kiaušinienę ant galvos galėčiau iškept ;D
O grifką tai išvis kiekvieną dieną rytais išsiplaunu, nes per naktį spėja susiriebaluot T_T

Va pas mane viskas lygiai taip pat.. :D

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 11:18

Aš tai kas antrą dieną plaunu, kartais tenka ir kas dieną. Greitai susiriebaluoja, ir šiaip ne purūs tokie : \

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 15:14

Dar kai nuskuti , voro nenusipieši, kad musės netūptų? :-) esu mačius vieną , kuris taip prikolina

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 12:42

gintares5 rašė:Dabar sugalvojau plaukus užsiaugint, bet jie pas mane labai šakojas tai nusipirkau Gliss Gur šampūną ir balzamą sausiem ir skilinėjantiem plaukam ir dar tos pačios serijos kondicionierių. Maždaug mėnuo kaip naudoju, bet rezultatas tikrai matos, plaukai nebesišakoja ir žymiai greičiau auga. Ansčiau tai tik šampūnu ir kokią kaukę kartais uždėdavau ir užtekdavo ;DD
Dieve, kiek panom vargo dėl plaukų ;D

Oo.
Kaip tik tokį šampūną ir kondicionierių nusipirkau. :] (Geltonas buteliukas?)
Tikėsiuos dabar gerų rezultatų.

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 21:51

iš esmės naudoju tik šampūną;DDD plaukai vistiek mano gana purūs ir šiaip nesiskundžiu jais;]] plaunu kasdien, kai labiau pasiseka kas antrą dieną, trečią dieną jau būna baisu :annoy: šiaip kartais panaudoju kokį plaukų kremą, turiu irgi Gliss Kur kondicionierių, kartais irgi panaudoju;DD

Tie.

Dalyvis

993.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 11:43

Naudoju tik šampūną. :roll:

Vartotojo avataras

Red_lollipop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

12,696.72 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 18:12

Gal žinote kokie šampūnai suteikia purumo? Žinau, jų daug yra, bet gal turit kokį išbandytą? :>

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 10:52

Pvz mano paluakmas (jie ploni) purumo suteikia arba Nivea šampūnas (http://www2.schlecker.com/htdocs/Detail ... ummer=2013), arba dar Syoss geras, tik nepamenu kokios jis buvo spalvos, atrodo šviesiai mėlynas. O šiaip, kuo brangesnis, tuo daugiau pūresni mano plaukai.

Vartotojo avataras

PimPirim.

Dalyvis

2,766.15 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 10:58

Mama nupirko Natura Siberica šampūną ir kondicionierių riebiems plaukams. Gėėėris.

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 11:10

Jo, aš irgi šitą nusipirkau, geras visai jisai. :up:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę