Diskusijos Gyvenimas

Lunatikai

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 02, 14:17

Matai ir dar sako kad nemėgsta mokyklos. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 02, 22:30

Mano klasiokė sakė kad vos iš namų žiemą neišėjo, bet ją sustabdė mama. Aš tai niekad neesu lunatikavus, nebent tik kelis kartus kalbėjau ar juokiausi per sapnus :D

Vartotojo avataras

kristinina

Aktyvus dalyvis

Biržai

7,686.50 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 03, 12:49

Pati kiek žinau nelunatikuoju. Bet atsimenu kaip tėvas naktį mamą šaukė, prašydamas prie lovos pastatyt kopėčias, aiškindamas, kad negali išlipt ;D

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 12:57

mano tai tėtis irgi kažkokius garsus skleidžia, bet tai čia nieko tokio:D:D
Paskutinį kartą redagavo adolfina 2010 Rgp 05, 12:57. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

gegelal

Dalyvis

Colchester

2,108.22 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 13:30

Vieną kartą sapnavau kad verda arbatinukas. Tai atsipeikėjau kad esu tarp kambario ir virtuvės, vidury nakties su supresuota kaldra rankose. Bet taip susukta į kamuoliuką, kad paskui bandžiau ryte kaldrą vėl taip suspaust bet nesigavo :D Dar vieną kartą kaime ėjau prie lango ir dar peržengiau per taburetę. Gerai kad namuose taip nedariau nes 3 aukšte gyvenu tai pavojinga truputį :D

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 16:42

ištrinta.
Paskutinį kartą redagavo Evelyn 2010 Rgp 06, 22:46. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 16:50

Stovykloj vienas vaikas lunatikavo. Naktį girdim kažkas pradėjo žliumbt ir rėkt " Mama, tėti grįžkite, palaukit, palaukit " Tada atėjo jo pakėlt tokie bachūrai, sako : Kelkis, kelkis, o tas kad pašoko kaip išsigando : DD.Mes su drauge pradėjom žvengt, net dusom, tada taip juokinga buvo x D Vėliau, kai nakvojom pas kitus draugus, kitoj pusėj, arčiau to lunatiko, jis taip iš niekur nieko pradėjo rėkt, o tada tai visi pradėjom žvengt ir prikėlėm visus : D Mes tik paskutine dieną sužinojom kuris ten rėkė : D

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 23:40

šiaip vaikščiot nevaikštau,bet dažnai pradedu kalbėti kokes nors nesamones nesuprantama kalba :lol:

Vartotojo avataras

marcys

Įsijaučiantis

Leipalingis

3,178.66 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 02:55

vieną kartą esu ir aš pakalbėjęs neblogai :) baimės įvaręs močiutei. bet didžiausia lunatikė tai mano puseserė :D vieną kartą, naktį, man sėdint prie kompo, ji miegojo. staiga pakėlė galvą, pažiūrėjo į mane žiauriu žvilgsniu ir užrėkė "man šortus numovė!" :D sakiau: "kas?" - "JUSTAS!"- ir pakėlė užklotą parodė, kad ji be šortų ;DD linksmiausias gal toks iš jos lunatikavimų.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 09:06

Pati nelunatikuoju, bet brolis anksčiau mėgdavo per miegus pasiaust : D kartą per miegus ėjo manęs gelbėt (pats taip rėžė snausdamas), kai tuo tarpu aš sau ramiai knarkiau. Dažnai atsibusdavo kitam kambary, net nežinodamas kaip ten atsirado.

Hiphoper64

Aktyvus dalyvis

Vilnius

9,830.21 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 13, 12:59

Aš tai nelabai gal lunatikė. Nebuvo , kad kalbėčiau ar vaikščiočiau per miegus ir pan. Bet pamenu mano mama kažkada miega miega ir vartytis lovoj pradėjo, o po to kažką labai greitai žnabždėt pradėjo ir nesuprasti ką :mrgreen: Arba kaime su močiute reikėjo man miegot ir ji guli guli o tada sako: Ne, nieko nebus reikės bėgti iš čia. Ir toliau miega :mrgreen: Arba jaučiu kažkas kaldrą traukia nuo manęs, o ten močiiutė buvo :lol: sakau ką čia darai? ji sako apsiklot duok
aš: tai gi va tavo, palik man mano. :D
O ji sako: nu aš tavo noriu ir toliau miega.
Po to buvo, kad ji (mano močiutė) atsikėlė nuėjo į virtuvę (čia kaime) įjungė šviesą ir atsigulė į lovą. :mrgreen:
Arba mama mano, kai dar manęs šiam pasauly nebuvo, dėdė pasakojo, kad ji atsikėlė pusė trijų nakties maždaug, pasiklojo lovą , į darbą jau ruošėsi, kavą gėrė ir pan. Ir jau išeidinėt norėjo, kol dėdė neatsibudo ir nepasakė, kad dar tik 3 valanda. :lol: :mrgreen:
Dar mano draugė viena pasakojo, kad naktim atsikeldavo ir kažkur eidavo, pavyzdžiui į sieną, :lol: vos iš buto neišeidavo ir pan.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 21:06

Paskutiniu metu pradėjau lunatikuot :annoy: Aną naktį su chalatu laksčiau ir apie traukinį kalbėjau, prieš tai naktį pasijungiau tv ir žiūrėjau, nors jau programa pasibaigusi buvo, bet geriausias buvo, kai visus savo meilės reikalus būtus ir nebūtus išpasakojau ; DDD Jau pati savęs bijau ;o

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 22:58

O Dieeeve :D Nepavydžiu jums :D Neįšeikit iš namų per miegus tiktais :D Paskui dar blogai bus :D (neduok Dieve)

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 23:23

Sturgelis rašė:Paskutiniu metu pradėjau lunatikuot :annoy: Aną naktį su chalatu laksčiau ir apie traukinį kalbėjau, prieš tai naktį pasijungiau tv ir žiūrėjau, nors jau programa pasibaigusi buvo, bet geriausias buvo, kai visus savo meilės reikalus būtus ir nebūtus išpasakojau ; DDD Jau pati savęs bijau ;o

Kam išpasakojai? :D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 17:04

Močiutė girdėjo tiktais ir po to labai klausinėjo ; DDD

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt