Maisto gaminimasPati sau pasigaminu pusryčius (dažniausiai sumuštinį ar blynus) ir pietus, kai grįžtu iš mokyklos (makaronus ar kažką pan.), jokių sudėtingų patiekalų nedarau, tingiu užsiimt. Geriausia, kai mama pagamina, net skaniau valgyt, o tai kai pradedu pati kažką sudėtingesnio daryt, atsibosta ir paskui net valgyt nebenoriu (jau nekalbu apie tvarkymąsi paskui).
Maisto gaminimas - mano stichija.
Tiesiog dievinu sukiotis virtuvėje. labiausiai patinka gaminti įvairius saldūmynus kaip tiramisu, ledai, tinginiai su įvairiausiai priedais, šokoladinės dešros ir įvairiausio plauko saldainiai... Mmm... Mėgstu džiuginti šeimą. Žinoma jie valgo ne visada, nes kartais padarau tikrai labia egzotiškų patiekalų. Kadangi šeimos nariams ko nors daugiau nei cepelinai, koldūnai ar uobuolių pyragas neįsiųlysi tai viską suskanauju pati su draugais. (Nes reikia išgisti kitų nuomonę ; D) Būtų smagu turėti nuosavą kritiką. ; D Dabar skubu gamint bananinių ledų. ; p As irgi dievinu gamintis maista. Atpratau nuo greito ir lengvai pagaminamo maisto - man greiciau sukelia remeni nei uzpildo skrandi, tad kai tik galiu, pati sukiojuosi virtuvej gamindama visokias italiskas pastas, picas ar siaip kokius nors paprastus bulvinius blynus
Mielai pasikviesciau paskutine komentatore pas save, tik gamink ka nors sokoladinio!!!! ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

mano namu virtuve valdo mama ir sese 
![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)