1. No Country for Old Men / Šioje šalyje nėra vietos senukams
2. Der Untergang / Trečiojo Reicho žlugimas
3. The Prestige / Prestižas
Bet kokiu atveju negalėčiau nepaminėt tokių filmų kaip 'Black Hawk Down', 'Saving Private Ryan', 'Inglourious Basterds', 'District 9', kurie dar po šiolei labai yra labai svarbūs man. :}
Top 3 filmai1.My blueberry nights. Taip ir negaliu suprasti... ir kuo jis man taip patiko...
2.Dolls. Iš pirmo žvilgsnio... Keistas, nelabai suvokiamas filmas... Tik po to pavyksta suprasti... Vienas iš tų filmų, kurie parodo daug, bet labai mažai paaiškina. Jį pamatęs negali taip paprastai jo pamiršt. 3.The elite squad. Dar vienas filmas, kuris lyg ir yra paprastas. Lyg ir eiliniai susišaudymai be didesnės prasmės. Lyg ir. Bet vistiek kažkuo geras. Kažkas jame kitaip. Todėl ir trečia vieta būtent jam
![]() ![]() Žiūrėjau jau gana seniai, bet nedingsta jis iš mano minčių. Vienas geriausių!
Gal ir nenaujiena, bet po vakarykščių sukrėtimų, po kurių taip ir neišėjo iki galo atsigaut, vis tik keičiu top'ą. Ir ne ką kitą, o pirmą vietą. 1. Inception / Pradžia 2. No Country for Old Men / Šioje šalyje nėra vietos senukams 3. Der Untergang / Trečiojo Reicho žlugimas ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |