Mika
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Moteriškas balsas? Kodėl?
Daugelis žmonių pradėjo spėlioti, kodėl pasaulinio garso žurnaluose vis mirga klausimas – ar tik Mika ne gėjus? Geltonuosiuose puslapiuose atsiranda atraštės, jog šio dainininko muzika ir balsas daugiau panašus į šešiolikmetės merginos nei į trečią dešimtį įkopusio vaikino. Mika labai jaudinasi dėl tokių gandų, kadangi atsiranda paskalūnų, kurie abejoja jo seksualine orientacija. Vieni sako, kad Mika gėjus, kiti dar pabrėžia, jog jis biseksualus: „Manau, kad žmonės turėtų labiau domėtis ką aš darau, o ne mano seksualine orientacija. Aš niekada nekalbu su kitais apie savo asmeninį gyvenimą, juolab apie lovos reikalus, orientaciją ar kažką panašaus. Aš nematau prasmės skelbti, kokia mano orientacija, su kuo aš miegu, su kuo gyvenu ar ką myliu“, – atviravo „Relax, Take It Easy“ atlikėjas. „Daug žinomų atlikėjų „gamina“ muziką, kuri pasakoja jų gyvenimą, nurodo seksualinius traukos objektus ir panašiai, tačiau aš ne iš tokių“. Daugelis spėlioja, kodėl Mikos balsas toks aukštas. Mika visiems smalsuoliams atsako: „Mano balsas toks, kokį man davė Dievas. Aš juo didžiuojuosi, nors man apmaudu, kad žmonės mane vadina gėjumi, spėlioja, kodėl yra taip kaip yra, nepaisant viso šito – esu laimingas, nes ne kiekvienas tuo gali didžiuotis. Aš pasauliui parodysiu, ką sugeba moterišką balsą turintis muzikantas“. Mika nori susirasti merginą Britų atlikėjas Mika teigia, jog staigus populiarumas neišsprendė jo meilės problemų – dainininkas niekaip negali nueiti į pasimatymą. Spalvingas popmuzikos atlikėjas džiaugiasi šlove, kurią jam atnešė singlai “Relax (Take It Easy)” ir “Grace Kelly”, tačiau dainininką kamuoja milės stoka. “Nors ir esu žinomas, niekas nenori su manimi nueiti į pasimatymą. Neturiu su kuo švęsti Šv. Valentino dieną. Tiesa pasakius, tai šiek tiek slegia”, - teigė Mika. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nesuprantu, kodė daugumai žmonių atrodo, jog jis gėjus. Man labai patinka jo muzika. Klausau ištisas dienas. Jeigu jis būtų gėjus (nors taip tikrai nėra) tai, jei gėjai tokią nuostabią muziką kuria, tai tik daugiau jų. ![]()
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |