Diskusijos Gyvenimas

Ar daug gyvenimo patirties turite?

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 14:25

Viena vertus, patirties turiu, kita vertus – tai ką turiu, neprilygsta į gyvenimo pusiaukelę įkopusio žmogaus patirčiai.
Galima būtų vertinti patirties kiekį pagal savo amžiaus grupę, bet net ir to nesinori daryti.
Patirtis keistas dalykas, nes, mes darome klaidas gyvenime nesvarbu kiek tos patirties turime, kartais praeities patirtis nepadeda vien dėl pakitusios aplinkos, pasaulio, žmogaus imuniteto.

Per visą pragyventą gyvenimą nesukaupsiu patirties tiek, kad gyvenčiau ir nedaryčiau klaidų ateityje. Patirties ne tik praeitis: tai dabartis, praeitis ir ateitis, aplinka, kuri supa mane ir tai, kas į ją sutelpa.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Gru 30, 00:39

Lyginant su bendraamziais manau patirties turiu pakankamai, nors ne viskas buvo malonu, bet paliko savo pamoka

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 03:43

nesu daug patyrus,dažnai vengiu tam tikrų poelgių vien dėl to,kad jie nevirstų bloga patirtimi.O bloga patirtis mane labai slegai,nu nemėgstu failint. :/ O šiaip tai patirtis - mano gyvenimo prasmė.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 11:46

niekas neturėjo tokios patirties kaip aš, aš neturėjau tokios patirties kaip kažkas, tai tas daug ar nedaug labai sąlyginis. bet džiaugiuosi tuo, ką galėjau ir galiu patirt.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 19:56

Manau, kad kai kuriose gyvenimo srityse turiu patirties kažkiek. ;D

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 20:28

Iš patirties galiu pasakyti: žmonės nesikeičia. Keičiasi tik kai kurie jų įpročiai bendrauti ar elgtis kaip nors.

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Gru 30, 22:00

patirties turiu tose srityse, kurios kitiem neįdomios. Gal tuom ir išsiskiriu.

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2012 Sau 04, 01:23

Neturiu daug gyvenimiškos patirties, kuria galėčiau su kažkuo pasidalinti, pamokyti kažką.
Tiesiog gyvenu gyvenimą, kuris nėra tobulas. Vaikystė, dabartis, mano pasirinkimai, klaidos, supantys žmonės mane formuoja, kaip asmenybę. Tai mano asmeninė patirtis. Dalelės, pasiimtos iš gyvenimo, iš kurių dėlioju savo gyvenimo pūzlę.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių