Simpatija ir antipatija
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Tokios kaip simpatijos lyg ir niekam nejaučiu, arba bent jau to nevadinčiau simpatija (nors gal iš šono taip ir atrodo). Daugiau jaučiu draugystę-prisirišimą-žmogaus mėgimą.
O antipatiją jaučiu keliems žmonėms... nors dabar mąstau, ar tikrai keliems, bet gal vienam.. Antipatija- žmogui kurio beveik nepažįstu, arba tiesiog jaučiu kad iš jo sklinda bloga energija.
Net nesinori susipažint, o kartais ir pažystamui žmogui ją jaučiu, kurio charakteris nepriimtinas. Simpatija- žinoma, draugams geriems, ir vaikinui kuris man patiktu. Vykst, aš kalbu ne apie simpatiją tarp priešingos lyties asmenų, o tiesiog dar bet kokių žmonių : ) Čia esmė ne meilė, o santykiai su visais aplinkiniais (draugais, kaimynais, mokytojais ir pan.).
Paskutinį kartą redagavo DripDrop 2010 Lie 13, 22:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jaučiu, kad niekam nejaučiu simpatijos. ; D damn.
Antipatiją seniau jaučiau vienai merginai, kurios dorai nepažinojau. Nu tik vardą žinojau ir kaip atrodo. ;x nu taip iš oro, tiesiog labai nepatiko. O dabar lyg ir tvarkoj viskas. Po kol kas niekam nejaučiu. ;} Esu gan tolerantiškas žmogus, tad yra labai mažai žmonių, kuriems jausčiau antipatiją. Bet va, vieni iš tokių, žmonės, kurie kaltina kitus dėl savo nenusisekusio gyvenimo, skandina jį narkotikuose, alkoholyje (ir panašiai), net nesistengadami kažko pakeist. Kad ir kokios geros širdies ar talentingas žmogus bebūtų, bet jaučiu antipatiją, ir nieko su savimi negaliu padaryti...
Na, visi turim savo ydų. Bet aš palaikau tuos, kurie stengias pasikeisti, tobulėti. O jeigu susipykstu su žmogumi dėl kažko dar nereiškia, kad jo nekenčiu, nebent tik tą akimirką taip atrodo, bet visada stengiuosi žmoguje pamatyti tai kas gera, o neatvirkščiai. Manau, ir man pačiai dėl to lengviau. Prie kriterijaus "simpatija" ir "antipatija", galėčiau pridėti ir dar vieną "netrukdo". Ne visai mano mėgstami žmonės, bet jeigu man netrukdo, man visiškai nesvarbu... Aš einu savo keliu, tu - savo. Ir jei jie nesusikerta gerai, o jei susikerta - gali pavirsti į antipatiją:)). Galėčiau pasakyti vieną, tikslių požymių simpatijoms ir antipatijoms neturiu ir net nemanau sukti dėl to galvos, simpatijai daug priežasčių nereikia, patinka ir tiek:)) (taip dar įdomiau, nesvarbu pažįstamas žmogus ar ne), o jei nepatinka žmogus, nesistengiu jo keisti, kad man patiktų...
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Labai retai jaučiu simpatija žmogui, kurio beveik nepažįstu