Plaukų dažymasEsu natūrali blondinė, bet kartą, gal prieš kokius tris ar du metus, dažiau plaukus. Tamsinau dviem tonais. Ekspromtu taip, nes norėjau šviesint, bet kažkaip pasitariau su kirpėja ir ji mane atkalbėjo. Tada gavausi vos ne ryža...
žiauru. Bet laikui bėgant tie dažai bluko, liko tik peroksidas, kuris yra kiekvienuose dažuose (na bent jau kirpėja man taip sakė), ir dabar mano plaukai šviesesni už natūralius. Ketinu nebedažyti plaukų, nes tai tikrai kenkia. Patyriau savo kailiu.Mano tai kantrybė tuoj baigsis. :\
Dažaus dažaus raudonai, ir su amoniakais visokiais, ir natūraliais, bet kaip varva dažai taip varva. Ir bijau per lietų išlįst, apie ežerą jau nešneku: ne vieną maikę nudažė. :\ Nors neturėtų po kelių plovimų taip leist dažų. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

žiauru. Bet laikui bėgant tie dažai bluko, liko tik peroksidas, kuris yra kiekvienuose dažuose (na bent jau kirpėja man taip sakė), ir dabar mano plaukai šviesesni už natūralius. Ketinu nebedažyti plaukų, nes tai tikrai kenkia. Patyriau savo kailiu.