Diskusijos Gyvenimas

Simpatija ir antipatija

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 11:16

Ar dažnai pajaučiate žmonėms simpatiją/antipatiją? Ar ji būna kažkuo pagrįsta, ar kyla vos pamačius žmogų? Galbūt yra žmonių, kuriuos/ių mėgstate/nemėgstate, nors jie jums nieko gero/blogo nepadarė?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 20:27

Aišku jaučiu. Bent man antipatija dažniausiai kyla tam žmogui su kurio ką tik susipažinau. O simpatija dažniausiai būna pažystamiems :D Labai retai jaučiu simpatija žmogui, kurio beveik nepažįstu :-)

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 21:58

Tokios kaip simpatijos lyg ir niekam nejaučiu, arba bent jau to nevadinčiau simpatija (nors gal iš šono taip ir atrodo). Daugiau jaučiu draugystę-prisirišimą-žmogaus mėgimą.
O antipatiją jaučiu keliems žmonėms... nors dabar mąstau, ar tikrai keliems, bet gal vienam..

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 22:28

Niekam nejaučiu simpatijos na gal vienam žmogui :) . Bet antipatija tai jaučiu min. dešimčiai žmoniu :D

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 11:53

gal antipatija vienam žmogui teliko.
o simpatija tai daug kam yra, nu ne tokia simpatija kurią jaučia mergina vaikinui, arba atvirkščiai, bet šiaip, žmonėm kurie man patinka kaip žmonės.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 12:34

daug žmonių yra kuriem antipatiją jaučiu - vieni kažką primena, kiti iš pirmo žvilgsnio nepatinka.. bet buvo ir taip kad pasikeitė nuomonė apie žmogų kuriam pirmiau jaučiau didelę antpatiją.

Vartotojo avataras

Mix

Aktyvus dalyvis

Skouds.

2,826.50 Lt

Standartinė » 2010 Lie 09, 16:21

Antipatija- žmogui kurio beveik nepažįstu, arba tiesiog jaučiu kad iš jo sklinda bloga energija.
Net nesinori susipažint, o kartais ir pažystamui žmogui ją jaučiu, kurio charakteris nepriimtinas.
Simpatija- žinoma, draugams geriems, ir vaikinui kuris man patiktu.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Lie 10, 01:50

antipatiją jaučiu keliems žmonėms, bet iš tiesų jie man nieko blogo nepadarė. tiesiog nervuoja jų charakteris ir mano nuomone kvaili poelgiai. simpatijų, žinoma, taip pat neišvengsi. :)

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 13:45

Simpatiją jaučiu žmonėms, kurie man mieli, su kuriais gera būti. :}
O antipatija dažnai kyla vien tik pamačius žmogų, bet dažnai po to dingsta. Jei ir pabendravus ji lieka, toliau su tuo žmogum reikalų nebeturiu. :}

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 13:49

nejaučiu nei simpatijų nei antipatijų db ;d nėr kam jaust, na simpatijų tai tikrai ;d (jei kalbama apie panas ir pan)
o antipatijos, nelb, tiesiog neutraliai žiūriu ir tiek.

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 14:13

Vykst, aš kalbu ne apie simpatiją tarp priešingos lyties asmenų, o tiesiog dar bet kokių žmonių : ) Čia esmė ne meilė, o santykiai su visais aplinkiniais (draugais, kaimynais, mokytojais ir pan.).
Paskutinį kartą redagavo DripDrop 2010 Lie 13, 22:16. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 14:33

Jaučiu, kad niekam nejaučiu simpatijos. ; D damn.
Antipatiją seniau jaučiau vienai merginai, kurios dorai nepažinojau. Nu tik vardą žinojau ir kaip atrodo. ;x nu taip iš oro, tiesiog labai nepatiko. O dabar lyg ir tvarkoj viskas. Po kol kas niekam nejaučiu. ;}

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 18:11

aš visiems žmonėms jaučiu antipatiją -__-
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Lie 13, 23:42

Esu gan tolerantiškas žmogus, tad yra labai mažai žmonių, kuriems jausčiau antipatiją. Bet va, vieni iš tokių, žmonės, kurie kaltina kitus dėl savo nenusisekusio gyvenimo, skandina jį narkotikuose, alkoholyje (ir panašiai), net nesistengadami kažko pakeist. Kad ir kokios geros širdies ar talentingas žmogus bebūtų, bet jaučiu antipatiją, ir nieko su savimi negaliu padaryti...

Na, visi turim savo ydų. Bet aš palaikau tuos, kurie stengias pasikeisti, tobulėti.

O jeigu susipykstu su žmogumi dėl kažko dar nereiškia, kad jo nekenčiu, nebent tik tą akimirką taip atrodo, bet visada stengiuosi žmoguje pamatyti tai kas gera, o neatvirkščiai. Manau, ir man pačiai dėl to lengviau.

Prie kriterijaus "simpatija" ir "antipatija", galėčiau pridėti ir dar vieną "netrukdo". Ne visai mano mėgstami žmonės, bet jeigu man netrukdo, man visiškai nesvarbu... Aš einu savo keliu, tu - savo. Ir jei jie nesusikerta gerai, o jei susikerta - gali pavirsti į antipatiją:)).

Galėčiau pasakyti vieną, tikslių požymių simpatijoms ir antipatijoms neturiu ir net nemanau sukti dėl to galvos, simpatijai daug priežasčių nereikia, patinka ir tiek:)) (taip dar įdomiau, nesvarbu pažįstamas žmogus ar ne), o jei nepatinka žmogus, nesistengiu jo keisti, kad man patiktų...

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 15:11

Jaučiu.; D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę