Diskusijos Gyvenimas

Knygos

Vartotojo avataras

Inf

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

6,359.30 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 14:48

Skaitau :}
Jau kokį pusmetį (kai pas draugę kame aptikau seną knygos leidimą) vis žadėjau perskaityt Oskaro Vaildo "Doriano Grėjaus portretą". Skaitau dabar. Pirmus 100psl skaityt buvo savotiškai sunku, bet dabar vienu prisėdimu, net nespėjau suvokti, kaip pralėkė laikas, perskaičiau 80psl ir taip knieti sužinoti, kas bus toliau!

Asmeniškai man patinka įvairios knygos.
Mielai skaitau populiariasias, t.y. pvz.: "saulėlydžio" sagą;
detektyvus bei siaubo knygas (S. Kingą ir A. Kristi);
niekaip neišaugu iš "Beveik suaugę" knygų serijos.

Pati mėgiamiausia knyga E.M. Remarko "Juodasis Obeliskas" :lovegif:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Geco

Uploade®

Vilnius

40,694.49 Lt

Standartinė » 2010 Bir 24, 09:52

kas mėgsta mįslingas knygas siūlau Harlano Cobeno "Niekam nesakyk", taip pat ir filmą tokiu pačiu pavadinimu :)

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2010 Bir 24, 16:05

O, dėkoju.
Girdėjau apie šią knygą,
tad imsiuosi veismų - skaitysim :D

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Bir 24, 16:56

Kažkaip buvo metai kai nė vienos knygos neperskaičiau
(ir sarašų nebuvo, tai ir nereikėjo privalomai) o dabar
šiais metais taip skaitau, kad už praėjusius dar atsiskaityčiau,
vistiek mokykloj bus lengviau tarkim rašinius rašant, galima bus remtis :)

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2010 Bir 26, 14:00

Ai nu, davė mums knygų sąrašą, tipo per vasarą ir kitus mokslo metus skaityt. Eisiu į bibliotekąą ieškotis.

Vartotojo avataras

Beatrix

Lankytojas

309.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 28, 11:35

Esu perskaičius daugybę S. Kingo knygų, tačiau dabar pradėjau skaityti rimtesnio pobūdžio knygas. Visiems rekomenduočiau A. Kamiu. Taip pat neseniai perskaičiau A. Škėmos "Baltą drobulę", ši knyga mane sužavėjo.

Vartotojo avataras

Hugest

Įsijaučiantis

pakrantė

369.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 28, 14:10

Mylimiausio autoriaus tikrai neįvardinčiau. Šiaip patinka labai Peter James, Samuel Shem stilius. Labai gera pasinert į Egziuperi kūrybą. Ar atsipalaidavimui pakeliaut po mistines, bet labai paprastas Rowling istorijas.
Nors kiekvienoj knygoj randi kažką tokio kas traukia. :sweeet:
Dabar skaitau "Dievo namai". Tokia...savotiška. :)

Vartotojo avataras

Kanapiorka

Dalyvis

Vilnius

5,442.59 Lt

Standartinė » 2010 Bir 29, 20:22

Taip jau išėjo pasisakiau, o dabar mane sužavėjusią knygą parekomenduoti norėčiau :blin: .

Žmonėms, kurie tiki, kad mūsų sveikata – mūsų pačių rankose. O sunkios ligos – išgydomos savo pačių jėgomis, be daktarų pagalbos.

Brandon Bays – Kelionė.

Moteris savo jėgomis, keliaudama per savo atsiminimus ir emocijas išsigydo kamuolio dydžio auglį. Pasakodama savo istoriją ji skatina skaitytoją imtis savigydos proceso. Pasakoja kitų žmonių savigydos procesus ir rezultatus (padeda išgyti nuo vėžinio auglio remisijos stadijoje), pateikia savigydos metodus ir procesus.

Va čia tai knyga :crazy:

P.S Ši knyga ne kurta iš vaizduotės, čia faktai :up:

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Bir 29, 21:24

Brandon Bays – Kelionė tikrai pabandysiu paskaityt, sudomino. : )

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Bir 30, 15:33

Vakar po labai labai labai ilgos pertraukos vėl prisėdau prie knygos. Perskaičiau Carol Matas ,,Klonuotoji Miranda". Vienareikšmiškai nepatiko. Šiandien susirasiu kokią įdomią knygą. Tikiuosi. Ir vėl skaitysiu ;DD keista

Vartotojo avataras

Valued*

Apšilinėjantis

1,439.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 13:42

Mano mėgstamiausios - Jody Picoult "Mano sesers globėjas", tada "Įsileisk mane", Labai patinka "Parduotos vasaros". Dar kai mažesnė buvau, tai labai mylėjau "Anę iš Žaliastogių".; } Vat. O dabar skaitau "Saulėlydis Nykos valsčiuje".;)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 13:49

Esu berods 8 knygas perskaičius tokias rimtas.Labai man sunku išsirinkt knygą,todėl taip retai ir skaitau ir šiaip dažnai pritrūksta vaizduotės joms.Mano favoritė Sruogos "Dievų miškas",knyga kelianti lietuvos literatūros kokybę 10kartų. :)

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 14:55

praeitais metais, norėdama įtikt lietuvių mokytojai norėjau dievų mišką perskaityt, bet tikrai per prievartą skaičiau, ir po kokių 60 puslapių numečiau. o šiaip tai iš tos lietuvos ryto knygų kolekcijos turiu, bet šiaip iš tų 40, ar 50, nžn kiek yra, knygų, tai dar nei vienos neperskaičiau :DD

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 02, 15:17

Beatrix rašė:Esu perskaičius daugybę S. Kingo knygų, tačiau dabar pradėjau skaityti rimtesnio pobūdžio knygas. Visiems rekomenduočiau A. Kamiu. Taip pat neseniai perskaičiau A. Škėmos "Baltą drobulę", ši knyga mane sužavėjo.

Nu tos Kamiu knygos tai baisios..

Vartotojo avataras

hipissusivėlęs

Įsijaučiantis

Šiauliai

1,101.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 09, 10:49

Labai mėgstu skaityti. :-) Paskutinė knyga kurią skaičiau buvo Vaivos Rykštaitės- Plaštakių sindromas. O turbūt geriausios knygos kurias skaičiau ir kurias galėčiau skaityt dar dešimtis kartų buvo Louise Rennison- Meilutis,Stringai ir Laižiakas serija. Kiekvieną kartą pasiėmus knygą iš šios serijos su mielu noru ją praryju. :lick:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių