Svarbiausias žmogus gyvenimeMama, nes visgi ji man padeda eiti per gyvenimą ir iš jos visada galiu sulaukti pagalbos, patarimų.
Tėtis, myliu jį visa širdimi. Visko yra su juo buvę, bet jis pats geriausias man. Brolis, hm.. kad ir kaip jis mane nervina, vistiek su juo esu nuo jo kudikystės ir šiaip pastaruoju metu mudu vis geriau sutariam. ;} Draugės. Na tokių pačių pačiausių turiu jaučiu ne daug. ;} Bet jos man svarbios, nes ir iš jų galiu sulaukti pagalbos ir patarimų. Yra viena pačių pačiausių pačiausia - va su ja tai nors į pasaulio kraštą keliaučiau ;} Močiutė. Turiu ją vieną iš senelių. Ji nereali. Aišku ant senatvės jau pradeda kartais nusišnekėti ir kartoti tą patį per tą patį, bet ji mano močiutė. Meilė mano. ;} 3 metai 4 mėnesiai. Tokio neturiu, bet turbūt senelė su seneliu.
Su tėvais ir broliu nepergerai jau sutariu ir nemanau, kad esu jų per daug mylima. ~~~ O šiaip tikiuosi, kad tokį žmogų dar atrasiu. Aišku per anksti galvot, bet tikrai, manau tai bus mano vyras. O gal kokia labai gera draugė ar draugas. Bet juk draugais nevisada galima pasitikėt, ane? ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |