Įvairūs Studijos, mokykla

Ekskursijos

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Bir 03, 23:25

Ryt į Kamanų rezervatą išvažiuoju :annoy:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

ivetuliuka

Lankytojas

Rokiškis

314.99 Lt

Standartinė » 2010 Bir 04, 19:32

mes tai važiusim 5 dienom į Čekiją :boogie:
laukiu nesulaukiu

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 12:21

antradienį varom į sodybą, žinoma, per naktį, nes kitaip norinčių net nebūtų. :D bet kažkaip tokio didelio noro kaip praeitus kartus nėra. gal dar atsiras. :)

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 13:52

ooj... Aš tai daug kur buvus.. buvus Kaune, Vilniuje, Palangoje, Klaipėdoje, Trakuose... galėčiau išvardinti daaug, bet nelabai pamenu. :D kiek atsimenu, buvau stikliniame šiltnamį, kur gėlės auga (:D), planetariume, delfinariume, jūros muziejuj, genocido muziejuj, šokolado fabrike, gedimino pily, druskininkų vandens parke, grūto parke..
ir dabar, šį šeštadienį dviem dienom su šokiais važiuosiu į Palangą, šoksiu linijinius šokius. :)
ir tikriausiai pirmadienį, su klase prie ežeriuko kokio, su nakvyne atšvęst mokslo baigimus. :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 07, 18:30

Trečiadienį-ketvirtadienį važiavom 2 dienom į Kuršių neriją, tai fainai buvo. :-)
Nors šiaip visur buvau buvus, vistiek smagu gi. Tai va, dar jūroj pabraidžiojom, tik labai gaila kad anksti išvažiavom, kažkaip keista buvo taip anksti išvažiuoti. O su nakvyne tai buvo bajerių, tam pačiam pastate gyveno vokiečiai, ir ten neduok Dieve nusijuoksi jie iš karto ėjo pas administratorę kuri beldėsi į duris ir rėkė. Nu tai žodžiu, žiauriai užkniso, kažkokios kartoninės sienos. :dry:

Vartotojo avataras

Daisukawaiina

Aktyvus dalyvis

1,396.59 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 18:40

Gal prieš mėnesį buvom Vilniaus katedroj, seime, ir dar kažkur tik nelabai prisimenu kur. : D šiaip patiko, bet po tos ekskursijos turėjau 39 laipsnius temperatūros.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 20:43

Nebesiveža mūsų jau senokai :D

Vartotojo avataras

Ignaas

Įsijaučiantis

kaunas.

1,529.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 31, 00:34

prasta klyfa,taj nebuvo seis metais nei vienos eskursijos,tokia pieva. :shock:

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 02, 19:10

Šiais metai niekur neišvažiavom. :cry:

Vartotojo avataras

xxKiWeexx

Aktyvus dalyvis

bham

965.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 01:30

Kaip keista myliu savo aukletoja!!!! nuo pirmos klases i fantastiskus dalykus vezesi pabuvome visur ir papramogavome ir panuobozdiavome visko buvo, o tame sokolado fabrike- ziuriu visi apie ji labai kalba. Tiek ten ir tera prasedi kursiuka paziuri kaip daromi saldainiai pries snuki pagamina dezute paskui pats daraisi saldainiukus apdovanoja geriausia saldianiuka padariusi ir viskas paskui parsinesiam saldainiukus ir viskas. Kaip as gaminau tuos saldainius mane apdovanojo labai buvau laiminga, bet pati jo negalejau paagaut :(, nes buvau isidejusi plokstele ja buvo pagamine pries keliad dienas todel nezmoniskai skaudejo dantis :( mama su tetciu suvalge mano visus saldainius o pati vos kambuka atsigandusi nuejeau. :( gaila. Ir kas darys su marcipanais tokiais zaliais rituliukais NE! nerizikuok ziauriai slykstu fuuu...

Atsiprasau uz klaidas neturiu laiko perskityt.

Vartotojo avataras

Creabas

Įsijaučiantis

855.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 01:08

iki 4 klases daug kur vaziavom..o kai perejau i aukstesne klase nuo 5kl iki 7kl as perejau i kita mokykla tai ta klifa pamisele kazkuokia visi jos nekencia.. nu tai va daugiausei kur vaziavom tai buvo vichi vandens parkas o šiaip visada kai silta prie ezerio einam kuris yra uz pora metru ir viskas daugiau niekur nevaziojam nes ta klifa kaip ir minejau pamisele :piktas:

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 14:59

Šiais metai su klase buvau šiauliuose ;)

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 16, 15:23

Praeitais metais jau nuo rugsėjo mėnesio planavom ekskursiją, bet...per visus mokslo metus taip ir niekur neišvažiavom :roll: nesąmonė. Niekaip nesutarėm nei kur, nei už kiek, nei kuriam laikui... Tokia jau ta nauja mano klasė. Bet šiais mokslo metais, manau, reikia susiimt, taikytis vieniems prie kitų.

Vartotojo avataras

kristiana

Įsijaučiantis

Kaunas

1,486.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 10:50

megstu pramogines ekskursijas,na o pazintiniu nelabai nes jos retai kada idomios :cry: :lol: :up:

Tie.

Dalyvis

993.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 17:53

Visus metus planavom bet taip niekur ir neišvažiavom. :roll:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 3 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 3 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių