Diskusijos Gyvenimas

Kaimas

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 16:41

cookie rašė:Mano kaimas (miestelis šiaip :)) ) rules. 1000 žmonių maždaug, žiema kartais truputį nuobodoka, bet vasara... Privažiuoja dafiga naujų veidų, vis su kuonors susipažysti. Per dieną kokius 3kart minimum maudytis, prie ežero - vėl susitinki krūvą draugų. Atsikeli ryte, žengi pro duris, valgai aviet, braškę, agrastą, trešnę, vyšnią, viską iš eilės :)). Kažkaip kasmet atsiranda visdaugiau norinčių pasisvečiuot ir pasilikt keliomis dienomis pas mus :)). Nu be žodžių, vasara rojus (jau tuoj, JAU TUOJ!), žiemą nieko blatno.

vat to aš jums, kaime gyvenantiems, ir pavydžiu ;D
:up:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 17:20

Taigi vasarą galima ir močiutę užgriūt. ; DDD

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 17:24

Ne visos močiutės gyvena ten, kur yra daugiau veidų :} tarkim manoji močiutė gyvena toliau nuo pačio kaimo centro, kur gyvena daugiau žmonių. Tai tarkim jau nuo 14 metų ten būdavo belekaip prastai ;x

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 17:32

pritariu, mano močiutė gyvena vienkiemy, artimiausi kaimynai - 1,5km, tai tikrai nieko faino ten

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 18, 15:43

A, nu tada gal ir nekas. ;P Manoji tai mieste galima sakyt, bet ir ežeras šalia, ir viskas.. : DD

Vartotojo avataras

Blacker

Patyręs forumietis

ne miestas ;D

1,224.27 Lt

Standartinė » 2010 Geg 19, 15:32

Sturgelis rašė:Va va... Prasidėjo. Žebenkštis, tu pasakoji kaip "miestiečiai nusistatę prieš kaimiečius", o pati tą patį darai iš savo varpinės. Atleisk, be tu stereotipų auka :} Ir kaimuose, ir miestuose yra nusigėrusių, taip pat yra išsilavinusių ir žinoma, visur yra "pasikėlusių".

aišku yra, ir miestuose jų dar daugiau. tik dauguma to nemato. aš nesakau, jog visi yra būtent taip nusistatę, tik dauguma ;D tikrai nenorėjau nieko įžeisti, sakydama, kad miestiečiai pasikėlę. tiesiog per daug įsivažiavau ;DD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 19, 19:51

tik dauguma to nemato

Kodėl manai kad nemato? Negi vien dėl tų aplinkinių žmonių mes turėtumėm persikelt gyvent į kaimus?

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Geg 19, 23:01

~ŽebenkŠTis. rašė:aišku yra, ir miestuose jų dar daugiau.

vilniuj visada bus daugiau degradavusių,labai išsilavinusių,pasikėlusių,fainų žmonių,negu riešėj ar senuosiuose trakuose,nes vilniuj apskritai yra daugiau žmonių.

Vartotojo avataras

Hannah

Įsijaučiantis

2,100.81 Lt

Standartinė » 2010 Geg 20, 12:37

Turiu kaimą, kiekvieną vasarą važiuoju ten pabūt kokią savaitę ar dvi. Man labai patinka pailsėt nuo to viso miesto šurmulio, ramiai pabūt, pabendraut su giminaičiais ;)

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 00:05

Kiekvienais metais važiuojame prie ežero su palapinėm. Ten visada nepamirštami nuotykiai, ir viskas labai nerealu. Tėvai turi sodybą, gražaus miestelio viduryje, ten praleidžiu daugiau ne pusę vasaros kiekvienais metai, ten visi mano nepamirštamų akimirkų draugai :)

Vartotojo avataras

kikiliukia

Įsijaučiantis

Pnw

1,219.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 21:40

Gyvenu miestely, maždaug ~ 15 km. nuo miesto.
Šalia upė žmoniu virš 1000 gyvena, yra mokykla (į kuria neinu važinėju į miestą), darželis, muzikos mokykla, ir t.t.
Man labai patinka gyvent užmiesty . Kažkaip ramu, jauku. :clap:

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 22:11

kaip aš pasiilgau kaimo. tiesiog atsibodo mieste. bet guodžia tai, kad dabar dažniau galėsim varyt pas draugę į sodą. :))

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 23:27

Jau kaip laukiu atostogų. Savo kaimo, ežero, savo vasaros draugų, nemiegotų naktų ir visko visko - nes tik kaime praeina gražiausios vasaros. Kažkaip. (mm)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 08, 14:27

Anksčiau išvis nėmėgdavau su tėvais niekur važiuoti, nepatikdavo.
O dabar pati jau lekiu (ne į kaimą, bet į sodą, nu bet kaip kaimelis skaitosi, už Vilniaus šiek tiek km), nes neįmanoma per tokį karštį mieste tupėti, norisi gamtos, išsimaudyti, pasideginti, pabūti su draugais. Tikiuosi šią vasarą pavyks ilgiau pabūti ten. (sun)
O kai su vaikinu nuvažiuojam į jo kaimą, ten jau kaimų kaimas, irgi faina, tokie paprasti žmonės, aišku neveik 90 procentų kaimo alkoholikai, bet vistiek smagu, visokių nuotykių būna. : )

Vartotojo avataras

Tukė

Aktyvus dalyvis

6,999.38 Lt

Standartinė » 2010 Bir 12, 14:11

Gyvenu Šilalės rajone, Vytogalos kaime - Stasio Girėno gimtinėje. Mielas man tas kaimelis, visus žmones pažysti. Bet pas pusesserę mieste kai nuvykstu, atrodo lyg ten mano antrieji namai, patinka man ir kaimas ir miestas :-) :up:

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių