Diskusijos Gyvenimas

Neįgalūs žmonės

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 14:32

saulė.pasaulio rašė:Aš taip pat žinau vieną tokį baisų, kuris turi tą kortą, kad yra nepakaltinamas ir vaikšto laisvėje laimingas. Užeina, papjauna ką ar užmuša ir nieko. Kai sužinojau, buvau pakraupusi, nes šiaip jis atrodo gana paprastas ir neatrodo toks kenksmingas.

pas mus sakė panašus yra rajone, nors pačiai neteko matyt ar girdėt ne iš draugų. tai tipo su balta korta,ar kokia ten, su peiliu laksto, papjauna, o yra nepakaltinamas,tai motina pasiima tada. bet aš abejoju, tokie tada sėdėtų tarp baltų sienų,kažin ar laisvėj laikytų..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 15:26

Tai jie matyt yra psichiškai sveiki, bet gal užplaukia tokių momentų.

Vartotojo avataras

Eglė.

Įsijaučiantis

Harlow.

1,712.28 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 20:42

Ne visi jie yra diskriminuojami. Manau, kad tai priklauso nuo aplinkos, kurioje jie gyvena, su kokiais žmonėmis bendrauja ir pan. Man pačiai nejauku pasidaro pamačius gatvėje neįgalų žmogų ir stebėti, kaip kiti žmonės gailiai į jį žiūri. Pati bandau neatkreipti dėmesio, kad bent vienu žvilgsniu būtų mažiau, vis dėlto, nejauku, kai matai, jog žmonės mato tavo trūkumus ir į juos gailiai įsižiūri. Netgi visai smagu matyti, kad neįgalieji pasirodo dienos šviesoje, 'kabinasi' (nežinojau, kaip dar išsireikšt :D ) į gyvenimą, o ne sėdi kamputy ir pjaustosi riešus, kaip kai kurie visiškai sveiki žmonės, kurių man labiau gaila, negu neįgaliųjų.

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Bal 30, 11:14

saulė.pasaulio rašė:Aš taip pat žinau vieną tokį baisų, kuris turi tą kortą, kad yra nepakaltinamas ir vaikšto laisvėje laimingas. Užeina, papjauna ką ar užmuša ir nieko. Kai sužinojau, buvau pakraupusi, nes šiaip jis atrodo gana paprastas ir neatrodo toks kenksmingas.

Paskaičius tokias žinutes truputį nejauku pasidaro :DD

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Bal 30, 15:36

Taip nera,kad ais ir styrins visus ir pohui visiems,pridaro tokius kuriam laikui.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 04, 22:37

Nu ir kas iš to, kad kuriam laikui uždaro? Nemanau, kad ilgam. Nors mano manymu tokius reikia gydyti. Sugalvoti kokį metodą, kuris gydytų tokius žmones.
Gamina visokias nesąmones, kurios žudo žmones: visokie modifikuoti produktai ir kitas pan. š... tokiems dalykams genijų yra. O va reikšmingiems ir svarbiems dalykams neatranda. ;x

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 12:12

Psichiatrijos mokslas yra nuostabus tuo,kad pumpuoja slopinančiais vaistais visus. Jis sukūrė nemažiau psichinių ligų nei kad jų yra natūraliai. Gydymo būdų praktiškai nėra, ypač ūmiems atvejams. Beje žinote kas prištampavo nepakaltinamų žmonių daugiausia? Mūsų nuostabi visuomenė ir jos santvarka.

Vartotojo avataras

Hannah

Įsijaučiantis

2,100.81 Lt

Standartinė » 2010 Geg 20, 12:12

aš bent jau nediskriminuoju tokių žmonių, bet manau dauguma lietuvių(ir netik) taip daro...

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Geg 30, 15:28

Hannah bet juk ne visi taip daro?? aisku yra tokiu neigaliuju kuriuos reiktu laikyti psicuskej, bet yra ir gerieciu :D

Vartotojo avataras

Milona

Dalyvis

Šakiai

68.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 02, 22:29

Pas mus mokykloje yra berniukas, kuris be kojų.
Būna su vežimėliu.
Svarbiausia, kad tik šiemet atėjo į mūsų mokyklą ir yra naujokas.
Tačiau jį visi priima normaliai.
Nesmerkia, nesityčioja.
Jis normalus ir nemanau, kad žmonės jį priimtų kitaip.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bir 02, 23:11

Tai manau, kad dažniausiai iš tokių ir nesityčioja.
Tyčiojasi iš tų, kurie vaikšto, bet kaip nors šlubuojančiai, ar psichiškai kaip nors nenormaliai elgiasi, bet geba pats rūpintis ir mokytis.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Bir 04, 10:13

Pritariu tiems kurie mano, kad jei žmogus be kojų tai tikrai negalima iš jo tyčiotis. Juk jis skiriasi tik tuo kad negali vaikščioti, bet mąsto, bendrauja taip pat kaip ir kiti.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Bir 04, 13:08

Visgi tyčiotis galima. Dabar įsivaizduoju kaip visi pasišlykštėjo mano pasisakymu ; D Iš žmogaus visada galima pasijuokt, iš jo pasišaipyt, žinoma, nepamirštant savęs, bet jei yra tyčiojamasi būtent iš negalios, tai čia yra negerai.

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Bir 06, 17:47

Sturgeli patikek perskaiciusi tik 1 sakini labai pasišlykštėjau :D Galima tyčiotis, bet tik juokais, nerimtai, taip jog tas žmogus suprastų, kad viskas kas sakoma tik juokai.. :D

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 07, 10:11

Sturgelis rašė:Visgi tyčiotis galima. Dabar įsivaizduoju kaip visi pasišlykštėjo mano pasisakymu ; D Iš žmogaus visada galima pasijuokt, iš jo pasišaipyt, žinoma, nepamirštant savęs, bet jei yra tyčiojamasi būtent iš negalios, tai čia yra negerai.

šiaip teisingai :) nes bent jau mano rate dažnai vienas iš kito pasityčiojam juokais, bet jei būtų neįgalusis ir su juo elgtumėmes kitaip, nesityčiotume, tai visgi iškart pasimatytų, kad su juo elgiames kitaip, kaip su neįgaliuoju, tas yra blogai. Pilnai laimei su juo reikia bendraut taip pat kaip su visais kitais, pats to nemoku.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių