Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 19:14

Žuvys.
Esu taikus, draugiškas ir isterikas :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

luna_

Apšilinėjantis

585.46 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 23:54

Svajūnė rašė:Mano sritis, aš čia kmisuosi metų metus

pati esu VĖŽYS, tad galiu pasakyti, kad man asmeniškai priskirtini beveik visi tipiški jo bruožai- mano gyvenimas kupinas meilės, aš turiu ką mors mylėti ir kuo nors rūintis- katinėliu, žiurkėnu, galų gale broliu. dar patinka aukotis mylimiems žmonėms- mieliau nupirksiu ką jiems nei sau. nors neretai atrodau šalta- toks mano tik sukurtas įvaizdis- viduje aš kitokia.
esu ištikima, šeimos žmogus- negaliu įsivaizduoti kad neturėsiu vaikų, kad prarasiu šeimą, kurią dabar turiu. namo namai yra mano tvirtovė. Mėgstu būti viena, kai man to reikia, ir beviltiškai trokštu kompanijos, kai bijau likti viena.
Esu šneki, draugiška. draugus renkuosi itin atsargiai, bet jei jau tapsi mano geru darugu tai amžiams. itin nemėgstu, kai kas padaro man skriaudą- amžinai ją prisimenu, neretai ilgai laukiu, bet vistiek skriaudikui atkešiju. kitąvertus neretai nusiviliu žmonėmis, nes manau, kad visi žmonės geri, ir jei su jais elgsiesi gerai, tai jie atsilygins tuo pačiu. dėl to dažnai nusvylu, bet niekis, mano optimizmą suku užgniaužti...
vis tik aš skiriu per daug dėmesio smulkmenoms, ir sugebu iš musės padaryti dramblį..

grynai tas aprasymas atitinka mane :yay: tikra as :D

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Kov 25, 00:26

O kur vandeniai dingo? :fear:

Vartotojo avataras

Gieparde

Dalyvis

4,156.76 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 18:54

Aš esu Ožiaragis gimęs žiema. Užsispyrusi kaip visi ožiai :lol: Aš pykstuosi su kuo tik galiu ir labai greit susinervinu.
Manau, kad pavyzdžiui žuvys labiau norėtų tekėti palei srovę, o vežiai viską daro atbulai.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 19:05

Vėžys aš. :}

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 19:15

Jautis :D ;)

Žemės ženklas, globojamas Veneros. Veneros įtaka pasireiškia tuo, kad šio ženklo žmonės gražūs, harmoningi. Tai ištvermingas, užsispyręs, praktiškas žmogus. Jei nusiteikia įgyvendinti kokią idėją, jos nemeta. Sunkiai išmušami iš vėžių, tačiau ilgai nepamiršta skriaudos. Stiprios valios, tačiau prieraišūs. Konservatyvūs ir pavydūs

Geriausi partneriai: kiti žemės ženklai Mergelė ir Ožiaragis, taip pat Žuvys, Avinas, Vėžys. Sunkiai sugyvena su Liūtu, Skorpionu, Vandeniu

Jautis
Jautis moteris

Visuomet žavi, besirūpinanti savo išvaizda. Ji puiki namų šeimininkė, tiksliai žinanti ko nori materialiniu požiūriu, tačiau ne visada protinga filosofiniu požiūriu. Su šia moterimi bus ir pakilimų, ir kritimų. Ji gali būti priešinga ir kerštinga. Ištekėjusi – ištikima ir atsidavusi. Neretai tiki vienintele meile. Iš savo partnerio reikalauja absoliučios ištikimybės. Nepaisant to, kad ji rodo, jog nori dominuoti, visgi vyras turi būti jos šeimininkas. Jeigu jai bus leista visiškai dominuoti, ji paliks tokį partnerį. Moka elgtis su pinigais. Gera motina, moka auklėti vaikus, pasinaudodama savo humoro jausmu.Geresnė motina berniukams, nei mergaitėms.
Kaip su ja sutarti

Girk ją, meilikauk, truputį paerzink, kalbėk jai apie savo meilę. Dėkok jai, nes ji negali pakęsti, kai jos triūsas nevertinamas. Ji trokšta prisirišimo labiau už viską.

Jautrios vietos: gerklė, kaklas, balsas. Reikia saugotis persivalgymo. Tinkamiausia gyvenamoji vieta – miškinga vietovė.

Kaip keistą bet čia apie jautrumą nerašo

:D

.engiiL

Apšilinėjantis

5.36 Lt

Standartinė » 2010 Bal 17, 21:23

Dvyniai apdovanoti greita orientacija bei puikia iškalba. Jie kaip mat suvokia reikalo esmę,tad nenustebkite gavę atsakymą į klausimą, kurio dar ir suformuluoti nespėjote.

Dvynių ženklo žmogus yra inteligentiškas, komunikabilus, optimistiškas ir išradingas. Bet geriausiai jį apibūdina žodis nepastovus. Iš gerosios pusės tai reiškia, kad jis įdomus, įvairiapusiškas, mokantis prisitaikyti ir spontaniškas. Iš blogosios pusės tai reiškia, kad jis nenuoseklus ir paviršutiniškas, šokinėjantis nuo vienos idėjos prie kitos, nieko neatlikdamas iki galo. Jų nuotaikos taip pat be galo nepastovios. Iš šalies staigi jo nuotaikų kaita gali atrodyti kaip jausmų gilumas, tačiau iš tikrųjų jis vengia susisaistyti su kuom nors stipriais ryšiais.

Šio ženklo žmonės sugeba vienu metu dirbti kelis darbus iš karto. Jie lengvai priima informaciją, todėl nepaisant jų blaškymosi greitai išmoksta naujų dalykų ir yra įdomūs pašnekovai. Nors jų įvairiapusiškumas yra jų stiprybė, tačiau jie turėtų išmokti sutelkti dėmesį į vieną dalyką ir nešvaistyti jėgų. Dvyniai nuolat puola į kraštutinumus ir kartais atrodo, kad jame gyvena bent du skirtingi žmonės.

Dvyniai yra labai smalsūs. Jie turi polinkį į mokslus ir techniką. Šio ženklo vaikui būtinai reikės išardyti visus žaislus ir pasižiūrėti kaip jie veikia. Dvyniai pasižymi skvarbiu protu, intuicija ir diplomatija. Suvokdami savo intelektualinį pranašumą prieš kitus žmones kartais jie tampa tikrais snobais ir žvelgia į aplinkinius iš aukšto.

Viskas tiesa išskyrus paskutinį sakinį.

Kiek čia mažai dvynių!
Paskutinį kartą redagavo .engiiL 2010 Bal 17, 21:28. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

statybininke

Dalyvis

Jonava

439.40 Lt

Standartinė » 2010 Bal 17, 21:25

Būna kartais kai horoskopų pranašystės sutampa su mano zodiako ženklu

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Bal 25, 11:16

Pats esu šaulys, sunku su manim bendrauti kas mane pažįsta. Gyvenimo bėgyje supratau, kad neturiu bendros kalbos su vėžiais bei skorpionais. Ypač skorpionais, kiek sutikau žmonių visi labai kerštingi.

lady297

Lankytojas

132.56 Lt

Standartinė » 2010 Geg 03, 19:24

As esu avinas... ir man tai ne kiek nepatinka, nes avinai isterikai, o as tokia nesu... as rami tik lb megstanti paplepeti... ir be to visi avinai yra labai skirtingi...

Vartotojo avataras

Gretulencija

Lankytojas

530.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 23:10

Mergelė ir tip top atitinku :D

Vartotojo avataras

Blossom

Lankytojas

Tokyo

951.93 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 15:50

Aš esu mergelė. Turėčiau labai nesutart su šauliais nes jie vėjavaikiai ir t.t toliau o mergelės ramios,tvarkingos. Nu bet man atrodo kad Zodiako ženklai yra visiška nesamonė nes aš visiškai nerami o mano geriausia draugė yra šaulys su ja bendraujam apie 7m. :-) ir puikiai sutariam. Todėl nemanau kad žmones galima lygint pagal zodiako ženklus. Nežinau gal čia taip tik man, gal ir ne.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 13:56

Aš dvinys!:) Beje dėl jaučio ženklo merginų - dvi tik žinau realybėje ir abi kaip tikri jaučiai.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 15:39

Aš mergelė, bet tikrai neatitinku stereotipo, kad labai tvarkinga, disciplinuota ir t.t, nors yra kas atititinka, bet retai : )

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 17:16

man labai dažnai dabar pildos.;o

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių