Jai kas netyngit paskaitykit :
Kai gimiau,man tėvai nupirko šuniuką,rotveilerių veislės kalytę kurią pavadinom Dina,
aišku kai buvau dar visai mažytė iki kokių 4 metų ją prižiūrėjo tėvai nes visi ją be galo mylėjom,paskui pradėjau po truputį ją prižiūrėti pati,6metų jau ją vedžiojau į lauką,maudžiau,šėriau ir pan. tėvai jau manim pasitikėjo kad galiu prižiūrėti šunį ir ne vieną.
Paskui iš kaimynės priglaudėm mišruniukę kurę pavadinom Daša,ją taip pat viena prižiūrėjau tik tėvai pirko maista ir šampūna o toliau aš visa kitą.
Dar pakui 8 gimtadienio proga man padovanojo didelį,gražų šarpėjų kurį pavadinom Diku.
Męs gyvenom prie ežero,nuosavam name tad žiemą ant ežero prisiringdavo daug žvejų jį jie prisipratino ir pavogė...
paskui męs nusipirkom Vokiečių aviganį kurį pavadinom Lordu,jį po mėnesio radom negyvą voljere...
Kai man jau buvo 9 metai męs išsikraustėm į butą,per tą laika mūsų šunis prižiūrėjo kaimynai,paskui mama atidavė kažkokei bobutei Daša,nes dviejų šunų negalėjom auginti,tad verkiaui kruvinom ašarom nes ntekdavau vieno po kito šuns...
Dina paskui pabėgo o mano mamaos draugė ją surado,atsivežėm ją į butą,man buvo jau 10 metų,Dinai tiek pat,jai jau buvo gal kokie 3 auglei,negalėjo atsistoti ir nuvaževom pas veta jis pasakė kad neištvers operacijos nes persilpna ir tiesiog mirs ant operacijos stalo,o to męs nenorėjom,tad kita dieną teko ją užmigdyti,nors ji buvo ištikimiauses šuo kurį man teko matyti su ja gyvenau nuo pat gimimo...
ašarų buvo daugiau nei tikėtasi...
O kai man sukako 11 aš prigliaudžiau iš prieglaudos dar vieną rotveilerį kurį dar dabar auginu ir kurio vardas Kentas
![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)