AtsipalaidavimasNe, mano mama ir pati nemoka. O tuose siuvėju kursuose iškarpų daryti irgi neišmoksi, nes daba viskas daroma kompiuteriais. Savarankiškai. Yra labai geras žurnalas "burda". Pirmuosius savo rūbus siuvau pagal tas iškarpas. Laikui bėgant pradedi suprasti, kur ką reikia patrumpinti, kur pasiaurinti, ką daryti, kad prapratintum tą dalį ir įterptum visai kitą ir tą pačią iškarpą gali persimodeliuoti pats visiškai kitaip. Daba siuvuosi džinsus. Turiu platėjančių kelnių iškarpą, o mano džinsai bus siauri, bet tai neturi reikšmės, nes iš tos visos iškarpos tau prireiks tik juosmesns :}
M, aš ir negaliu pakęsti kai kas nors man ką darant slankioja aplink, m...
O šiaip, sutinku, pasitaiko, kad pasivargsta nuo žmogiukų, tada reikia dienelės vienai, ramiai, pasikrauti kiek Bet čia retas atvejis...Atsipalaiduoti galima daugeliu budu. As megstu nueiti i trenke kada visos problemos iskrenta is galvos ir susikaupi tik treniruotis. Kartais norisi buti vienam ir tik ziureti Tv. šiaip faina kai kaime sedi ant nukasto karjiero kalno skardzio ir rukai cigarete ir ziuri kaip dirba masinos, arba srogdina kalnus.
Jei galėčiau tai loščiau lauko tenisą,
bet tingisi važiuoti kiekvieną kart kai norisi atsipalaiduoti.. Skaitau knygas. Einu pasivaikščioti. Paisiemu gitarą, kavos puodelį, kašarą ir knygą, ir einu į balkoną ten susiriečiu ir puiku. heh.. einu db tep ir padarysiu ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |