Diskusijos Grožis ir sveikata

Skausmas krūtinėje

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 18:54

Buvau tikrintis prie mokyklą (rugsėjį) sveikatos.
Tai taip išgąsdino - tipo sako širdies ūžesiai.
Bet paklausė dar kart - sako pasigirdo.. Jo juokinga labai. ;O

Ačiū Dievui, nieko blogo neturėjau su širdim, tik kartais kai kvėpuoju pradeda durti ir giliai įkvėpt negaliu. Paskutinį kart tai buvo gal prieš mėnesį kokį, nu senai žo, nelabai rimta.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 19:23

pas mane nuo gimimo yra širdies ūžesiai ir nieko, sveika. Sakė įgimti jie nieko blogo.

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 04, 19:30

Ieva! : D rašė:Pabandyti gert vaistus.

Čia kam?
Nemanau, kad tiesiog taip bet kam galima pradėti gerti vaistus, vitaminus taip, geria manau visi, bent jau turėtų, tačiau vaistu visokius tai paprastai daktarai turi išrašyti jei yra priežastis juos gerti.Tu net ir taip sau jų neįsigysi, reikia turėti daktaro išrašyta rašta, kad tau tų vaistų reikia...

Aš tai kiekvieną dieną geriu vitaminą C ir maisto papildo tabletes ir dažnai dar magnio

Vartotojo avataras

Ieva! : D

Apšilinėjantis

Vilnius

1,345.44 Lt

Standartinė » 2010 Kov 09, 23:15

Aš ir geriu magnį.

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 10, 18:50

Magly rašė:pas mane nuo gimimo yra širdies ūžesiai ir nieko, sveika. Sakė įgimti jie nieko blogo.

Pas mane irgi nuo gimimo.

Vartotojo avataras

Ieva! : D

Apšilinėjantis

Vilnius

1,345.44 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 20:15

Aj, man vistiek skauda. :/
Ką daryt?
Tipo.
Man viskas okeii. - Sako.
Nu nesamonė.
MAN SKAUDA.
>.>

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 07:09

Ieva! : D rašė:Žinau, kad aš jauna, žinau, kad čia yra vaikinų. Man tas pats.
Man labai skauda krutinę. LABAI. Ji auga? Ar kas nors jai blogai?
Mamai nesakiau, išvis, su mama nekalbu.
žodžiu, noriu paklaust viresnių merginų.
Ač. :fear:

Manau juoktis iš tokių dalyku iš viso būtų vaikiška.

Vartotojo avataras

Fėjus

Apšilinėjantis

kaunas

1,085.31 Lt

Standartinė » 2010 Bal 11, 21:59

Yra daug dalykų dėl kurių gali skaudėt. Pirma tai dėl brendimo ir augimo, antra gali būt tarpšonkaulinis uždegimas, trečia pabandysiu paaiškint kad suprastum :D nu žodžiu prie širdies yra nervai kurie susyja su skrandžiu ir kai atrodo kad skauda širdį gali būti kad iš tikrųjų skrandyje kokia žaizdelė yra.. tai va pagooglink dar gal ką nors įdomesnio sužinosi, bet manau kad bus kas nors iš mano pateiktų variantų :P

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 11:31

Ieva! : D rašė:Aj, man vistiek skauda. :/
Ką daryt?
Tipo.
Man viskas okeii. - Sako.
Nu nesamonė.
MAN SKAUDA.
>.>

Kaip suprantu, tau skauda krūtinę, o ne krūtis, kaip kažką iš pradžių ten kažkas kalbėjo. Mane irgi nuo 14-15 metų kamuoja skausmai krūtinėje :) dažnai viską tiriuosi, širdį dar dažniau - visada tą patį pasako, kad sveika ir stipri. Bet suskausta kartais, net akyse nuo skausmo aptemsta. Gydytojas sako, čia tarp šiuolaikinių paauglių itin populiarus negalavimas. Greitas augimas ar kažkas tokio + dažno mažas fizinis krūvis, didelis mokymosi tempas, mažai būnama gryname ore. Ir mama, tetis, teta ir močiutė pasakojo, kad jiems taip pat buvo paauglystėj...atsistoji staigiau - ir aptemsta akyse :D užeina kartais - įkvepi stipriau ir kad suspaudžia...tada mažais gurkšneliais kelias minutes tenka orą įkvėpinėt... Sako, tai išaugama. Ir tikrai dabar jau retėja šitie dalykai :)

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 14:09

Įgimtus tuos širdies ūžesius ir aš turiu, bet gyvent netrukdo man jie. Būna, kad pradeda skaudėt širdį, kartais stipriai labai, bet irgi daktarai tą patį sako - paauglystė, bla bla bla.

Vartotojo avataras

Vii.*

Aktyvus dalyvis

Vilnius

490.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 15:29

Man tai būna , kad labai skauda po šonkauliais ir įkvėpt negaliu ir atrodo , kad duria... :cry: Bet dabar normaliai.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 20:59

Fėjus rašė:Yra daug dalykų dėl kurių gali skaudėt. Pirma tai dėl brendimo ir augimo, antra gali būt tarpšonkaulinis uždegimas, trečia pabandysiu paaiškint kad suprastum :D nu žodžiu prie širdies yra nervai kurie susyja su skrandžiu ir kai atrodo kad skauda širdį gali būti kad iš tikrųjų skrandyje kokia žaizdelė yra.. tai va pagooglink dar gal ką nors įdomesnio sužinosi, bet manau kad bus kas nors iš mano pateiktų variantų :P

Gerai pasakyta.
be to jei skaudetu butent sirdi tai cia puse forumo jau nebutu..sirdies skaudeti negali..suskausta, susigriebi, infarktas...kartais buna taip, kaip cia pasakius..negera sirdziai, jauti silpnuma yra spaudimas pakiles..zinau ka reiskia tas jusu "sirdies durimas"..pamenu pries pora metu kiekviena diena taip budavo, mamai sakau, viskas paskutinioji sirdi duria, kvepuot negaliu...sako kad taip negali buti, paeme specialiai po to i ligonine savo nuvede kur dirba, padare nuotraukas viskas ir buvo paprasciausias uzdegimas...visi kiti organai sveiki...
o del krutines...paauglyste, auga, be to pries menesines visada skauda..na bent jau daugeliui paneliu..12 metu..gal tau dar tik prasides tai..
P.S JAUNIMAS, NEIESKOKIT PAS SAVE LIGU!!!!

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 21:18

Dusk rašė:P.S JAUNIMAS, NEIESKOKIT PAS SAVE LIGU!!!!

pasakei kaip močiutė, nors jaunesnė už daugelį čia;ddd

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Bal 12, 21:21

realiai,kiek žinau,jai ne 14

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt