Įvairūs Studijos, mokykla

Į kitą mokyklą?

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 21:45

Bet iki gimnaijų dar toli. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 21:51

Na taip, aš dar tik septintokė, tai kitais (ne mokslo) metais eisiu į devintą klasę. :D

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 22:06

Mokslo metų viduryje aš padariau didelį pasikeitimą gyvenime: iš kauno į vilnių, iš vidurinės į gimnaziją. Niekados nebuvau apie tai pamąsčiusi, bet pakankamai greit pritapau. Mane paguodė tas, kad jie buvo dar tik 3mėn kartu, t.y. Nelabai aš ir naujokė. (man viskas susireikšmino, nes praeitą mokyklą lankiau nuo pirmos klasės).

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 22:08

Bet šiaip, aš dabar pasvarsčiau kad su draugu į kitą mokyklą pereit irgi ''pavojinga'' taip pat kaip vienam. Jeigu eini vienas, gali nepritapt, o jei eini su draugais, gali tave atstumt ir seni draugai sudarys kaip atskirą grupelę, nesančią kartu su kitais. Nu aš taip manau, aišku gali būt kad ir eidamas su draugu ir naujoje mokykloje susirandi daug draugų ir ''visi ilgai ir laimingai gyvena''.

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 22:12

Prie ko čia draugai, dabartiniai klasiokai ir pan? Come on, su tavim gyvenime pastoviai niekas kartu nestovės ir mamytė už rankytė nevedžios. Susiimi ir pasirodai toks, koks esi. Gi žmonės, nesuvalgys ten tavęs vien už tai, kad naujokė. O jeigu sudarysi pirmą įspūdį gerą, tai dar ir išskėstom rankom priims.
Aš pirmą savaitę stovėdavau viena, bet ant nieko nepykau. Viską sutvarko laikas, o tokie dalykai, kaip mokyklos keitimas, pravers. Pleti pažintis, geriau išsirenki ko tau reik, kur geriau..

Vartotojo avataras

ag.v

Dalyvis

Klaipėda

206.01 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 22:28

Teko jau du kartus pereit. Pirmą kart po pradinės į pagrindinę perėjus pataikiau į klasę, kuri nuo prad. klasių visi kartu. Buvom 6 naujokai, tai bendravom kurį laiką tik tarpusavy, o vėliau gan lengvai priėmė. Nors ne visus. Na, o dabar į gimnaziją teko pereit. Taip lengvai iš vis. Gal, kad 8 klasiokai į vieną klasę patekom. Bet ir šiaip, bent jau man atrodo, kad vyresnėse klasėse žmonės lengviau priėma.

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2010 Bal 07, 22:50

Porą kartų. Kai iš pradinės mokyklos į pagrindinę ir, kai iš jos į gimnaziją perėjau. ;) sunkiausias etapas, aišku, pirmasis buvo.

Vartotojo avataras

supersun

Dalyvis

Kaunas

2,388.15 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 13:34

eisiu i astunta klase i varpo gimnazija del nepritapimo negalvojau manau bedu nekils nesu pilka pelyta ar fyfa... :)

egaloli

Lankytojas

212.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 31, 15:16

Aš jau buvau vieną kart pakeitus mokyklą, buvo gana sunku, juolab, kai visai į kitą Lietuvėlės galą keliavau, nieko nepažinojau ir šiaip jaučiausi mažumėlę prastai :DD
Dabar vėl keisiu, keliausiu į gimnaziją - ten tai nebus sunku, manau, draugų turiu jau iš stojamųjų bei akademijų :DD
Šiaip netgi džiaugiuosi, kad keičiu mokyklą - saviškėj buvau priimta, bet kaip mokytojos dukrelė, šiokia tokia diskriminacija visąlaik jautėsi, nors pastaraisiais metais gal mažiau. Dėl to, kad visos panelės susirado vaikinus tai reikėjo rast ką nors kam išsipasakoti ;D O naujoji gimnazija atrodo visai neblogai - ten žmonės protingesni, yra su jais daugiau apie ką pabendraut be to, labai noriu kur nors pradėti stengtis, kadangi mano senojoj mokykloj kažkaip keistai vertindavo. Ir vis labiau ėmė atrodyti, kad man šiek tiek per lengva darosi tenai.
Taigi gyvenu laukimo nuotaikomkis - pabaigti mokslo metus ir keliauti į naują mokyklą :D

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 20:54

Naujus mokslo metus pradėsiu naujoje mokykloje - gimnazijoje. Labai labai gaila palikti savo mokyklą. ;/ Bet vis dėlto tikiuosi, kad viskas bus gerai. :-)

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 21:29

Pereisiu į "Saulės" gimnaziją. Kaip žinau, preina keli draugai į šia gimnaziją irgi, bet šiaip tai einu viena. Nu nežinau, jokios baimės nėra, jaučiu, kad pritapsiu greitai, nes nėra priežasties dėl ko ne. O keičiu, tai net nežinau kodėl, iš smalsumo tikriausiai, nes ankstesnėje klasėje jokių problemų nebuvo, su klasiokais sutariam puikiai. Manau, kad su kai kuriais ir perėjus bendrausiu. Ai, pritariu tai nuomonei, kad visą gyvenimą už rankutės nieks neves, tad reik pratintis :ahoi:

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 14:02

eisiu į gimnaziją, bet daug pažystamų eisi tai manau nebus taip nejauku :3

Vartotojo avataras

Ras*a

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai.

239.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 02:56

Eisiu šiais metais į gimnaziją, bet klasei busim 5 klasiokai ir šiaip beveik visi pažįstami tai manau viskas bus gerai :)

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 11:31

Trejose mokyklose mokiausi. (Po kol kas) Pradinėje sutariau gan gerai su klasiokais, ten ėjo ir mano draugė, su kuria lankiau darželį, po to vėl į tą pačią mokyklą patekom ir iki dabar bendraujam. Bet deja, nuo antros klasės turėjom labai blogą mokytoją, tai 3 klasėj ją kiek žinau atleido, o mūsų klasę - išardė. Taigi, ketvirtai klasei perėjau į kitą mokyklą, irgi pradinę. Joje viskas buvo nerealu, sutariau su visais klasiokais, turėjau nuostabią mokytoją, net gaila pasidaro pagalvojus, kad ta mokykla irgi pradinė, o mama visada kartojo, kad gailisi manęs ten nevedus nuo pirmos klasės. Na, o į penktą klasę atėjau į savo dabartinę mokyklą. Šiaip, net nelabai bijojau, nes buvau ne viena naujokė, o ir nepasakyčiau, kad nepritapau. Aišku, būna visko toj klasėj, visokių vaikų yra, bet su dauguma nesipykstu, kaip ir sutariu. Tai nemanau, kad keisiu mokyklą, nebent tektų išsikraustyt į kitą miestą/šalį.

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 13:00

Nuo 1 iki 8kl mokiausi vidurinėj, tada 9-12 Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazijoj, visur savaip patiko, bet tiek vienoje, tiek kitoje buvau gerose klasėse, ta prasme, geras kolektvas :play: dabar mokyklą keisiu į VGTU, žiūrėsim, kaip ten bus :sweeet:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 3 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 3 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių