Slaptas susižavėjimasNa esu susižavėjusi 18m. vaikinu, man pačiai tik 15m. Na mum buvo bendros repeticijos, aš šokau, jis dainavo. Kadangi man jis patinka, tai aš į jį dažnai spoksodavau, bet pastebėjau, kad ir jis į mane žiūri, dažnai man šypsodavosi, išpuolė progų, kad ir pakalbėdavome trumpai. Na man tai vis buvo džiugiau su juo pakontaktuoti, tad džiaugiausi bent jau tais šypsniais vienas kitam. Paskui repeticijos baigėsi, bet kažkada pradėjau aš jam kažkiek komentuoti per facebook'ą, paskui jis paprašė mano skype, neva tai norėdamas atsiųsti kažkokį paveiksliuką su šunyčiu..
Na per skype nekontaktavom. Prieš kelias dienas mačiau jį mieste, bet buvau įsitikinusi, kad jis manęs neatpažins, tą patį vakarą jis man parašė per tą patį facebook'ą ir pasakė, kad mane matė ir, kad aš puikiai atrodžiau. Taip išėjo, kad jis paprašė mano Numerio. Davaiu ir mes kartais pasirašinėjam. Kažkaip gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad man pavyks su juo bent kažkiem pabendrauti, bet viskas apsisuko 190 laipsnių kampu. Džiaugiuosi, kad bent kažkiek patraukiau jo dėmesį. Bet pasakykit man, ar verta tikėtis kažko daugiau, ir ar galėčiau tikėti, kad jį sudominau? Ar galimas variantas, kad 18 metų vaikiną sudomino 15? Tas metų skirtumas šiek tiek gąsdinantis. Nemanau, kad gali būti tarp mūsų kažkas daugiau. Ką patarsite daryti?Na esmė ne metų skirtume, o tame, kad tau tik 15. Kiti poreikiai ir pan. ;} jam 18. Aišku būna visokių išimčių. Bendrauti gali žinoma ir kažkiek rimčiau. Juk visko būna. Pati ne ką vyresnė pradėjau draugauti rimtai, buvo 16, bet neseniai buvau atšventusi gimtadienį. Taigi manau priklauso nuo abiejų, ko jis tikisi iš jūsų draugystės ir t.t. ;}
Na tai vat tas ir guodžia, kad visko būna, nes baigiu beviltiškai jį įsimylėti.
Bet kažkaip atrodo, kad mums būtų gan sudėtinga bendrauti, juk jis jau baigs mokyklą, pradės naują gyvenimą, o aš viso labo tik mažvaikė prieš jį jaučiuosi. Nė neįsivaizduoju kuo galėčiau jį sudominti. Tik keista, kad taip išėjo ko visiškai nesitikėjau, sunku patikėti, kad sugebėjau bent kažkiek patraukti jo dėmesį. Džiaugiuosi, kad bent jau kontaktuoju šiek tiek.. Bet jis visada taip gražiai šypsosi, tad man taip lengva vis labiau ir labiau jį įsimylėti, ir prisifantazuoti, kad gali būti, kad bent kiek jam patinku.. Draugės sako svajot ir toliau, ir tikėtis gal kažkas iš to ir išeis, bet sunkoka, juk negali prisifantazuoti, nes paskui bus vis sunkiau išlipti iš tos "meilės" liūno. Aš nė vaikino nesu dar turėjusi, tad man dar sunkiau atrodo viskas.Tai vat, vat. Ir atrodo beproto sunku būtų bendrauti su jo draugais, manau jų požiūris į mane būtų gan neigiamas. Nors mano pačios draugų dauguma yra už mane nemažai vyresni, o su jais sutariu gerai. Bet jo ir draugai kitokie, ir šiaip gyvenimas skiriasi nuo manojo nemažai. Juk jis suaugęs, jo draugai taip pat, švęst jie mėgsta stipriai, ta prasme su alkoholiu ir pan., o mano draugų rate tas nelabai propoguojama.
Ou kiek daug tų susižavėjimų buvo..
Ir darželį, ir šūlėj.. O dabar žaviuosi tokiu berniuku, o jam 20..begaaalo mielas,žavus,bendraujantis heh (brolio draugas),gaila mes nebedraujam ;/ O metų skirtume nėra reikšmės,man jau sueis 15,tai 5m. skirtums
Svarbu būtų ne koks sukriošelis senis ;S Tokiu atveju nežinau kaip nuslėpt ar elgtis net :C ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Na per skype nekontaktavom. Prieš kelias dienas mačiau jį mieste, bet buvau įsitikinusi, kad jis manęs neatpažins, tą patį vakarą jis man parašė per tą patį facebook'ą ir pasakė, kad mane matė ir, kad aš puikiai atrodžiau. Taip išėjo, kad jis paprašė mano Numerio. Davaiu ir mes kartais pasirašinėjam. Kažkaip gyvenime nebūčiau pagalvojusi, kad man pavyks su juo bent kažkiem pabendrauti, bet viskas apsisuko 190 laipsnių kampu. Džiaugiuosi, kad bent kažkiek patraukiau jo dėmesį. Bet pasakykit man, ar verta tikėtis kažko daugiau, ir ar galėčiau tikėti, kad jį sudominau? Ar galimas variantas, kad 18 metų vaikiną sudomino 15? Tas metų skirtumas šiek tiek gąsdinantis. Nemanau, kad gali būti tarp mūsų kažkas daugiau. Ką patarsite daryti?