BaimėBijau daug ko kas is ties yra grazu.
Kaip kad aukscio, kai esu kalnuose man baisu prieiti ir pasiziureti i ta nuostabu vaizda, kuris atsiveria is aukstai. Bijau vandens, nelipu i ezerus, juras, vandenynus ar upes. Vat baseinas, kai matau kokio gylio vanduo ir kas jame tyko ir kai zinau, kad visada galiu buti prie krasto, kur galiu laikytis man tinka, bet vandenys kuriu nepazistu ir nezinau kur ten prasmekti galiu, tai mane gasdina. Bijau greicio. Turiu didele scenos baime, pradedu vos ne mikcioti kai reikia mokykloje ar dabar jau univere sneketi pries auditorija :S. Bijau netekciu. Bijau dusimo, apima panika kai pradeda trukti oro. Bijau siaip skraidyti lektuvais, ypatingai kylimo ir leidimosi proceso. Bijau buti atstumta Siek tiek ir klaustofobike as, nemegstu buti mazose patalpose, bet cia tas pats kas dusimas, mane pradeda gasdinti tas faktas, gal gali pradeti trukti oro, kad sienos prades trauktis... Ir dar keletas kitu dalykuku ... ![]()
Va, vandens, tai aš nežinau, ir bijau, ir nebijau. :D Dabar pagalvojus irgi baisu truputį, bet vasarą kai žiauriai karšta, negalvoji nei apie vandenį, nei apie duobes, nei apie tuos visus kitus pavojus ir tik smengi į vandenį.. :DDD As tai neeee.... jei mane kas istumtu uzmusciau vietoje....
Vaikysteje dar ilisdavau, bet visada budavo baisu. Sese viena karta netyciom ezere esant stumtelejo ir ikritau ten kur giliau ir negalejau islysti pati, o kita karta su teciu ir sesem nuejau ten kur visokie nuciuozimai, nenorejau visai ciuozti, bet ikalbejo, pasileidau ir atsiduriau paciam dugne, jau dustu, negaliu iskilti, tetis istraukt turejo.... Tad, nesvarbu, kad ir kaip karsta i vandenis kuriu nepazistu nelysiu.... Baiseinas su zinomu guliu viskas tvarkoj, bet tamsus vandenys, kuriu dugno nesimato ne ne ne. Aš tai bijau kai tarkime einu tamsoje ir turiu į kokį kambarį įeiti, tai žiauriai bijau to momento kai pereinu staktą ir pastoviai bijau, kad kas nors už nugaros yra. Kažkaip scary movie man. ; D dar bijau kai prisimenu kokį baisų filmą tai į lovą lipti tamsoje. ; D
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |